Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Τι θέλει να πει ο ποιητής Σισέ;;;

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, πήγε στην εκδήλωση "Άντρες της Χρονιάς" φορώντας φούστα . Όχι σκωτσέζικη φούστα ή φουστανέλα, αλλά φούστα γυναικεία 100%. Αψευδείς μάρτυρες οι φωτό, αφού πήραν φωτιά οι φωτογραφικές μηχανές και πήγε και η Πυροσβεστική. Πάντως έκλεψε την παράσταση, του πήγαινε πάρα πολύ η φούστα και ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί να εμφανιστεί και στο Καραϊσκάκη με φούστα.

Βέβαια πιθανές είναι και οι παρακάτω περιπτώσεις:

1. Έγινε λάθος και ο Σισέ νόμιζε ότι τον είχαν καλέσει στην εκδήλωση " Γυναίκα της χρονιάς".

2. Αργησε να ετοιμαστεί και έβαλε αυτό που βρήκε πρόχειρο μπροστά του. Τη φούστα της γυναίκας του.

3. Ο Παναθηναικός ετοιμάζει μεταγραφή τον Ρουβά , για δίδυμο με τον Σισέ. Ο Σάκης είχε φορέσει κι αυτός φούστα στο ΡΕΧ, του Jean Paul Gaultier. Του ίδιου Γάλλου σχεδιαστή ήταν και η φούστα του Σισέ, όπως αποκάλυψε η γυναίκα του!

4. Να πούμε βέβαια, ότι δεν είναι "φούστης" επειδή φορούσε φούστα, αν και είναι συνέχεια πολύ κοντά στον Νίνη και είναι όλο αγκαλίτσες στα γκολ.

5. Μπορεί να έμαθε ότι θα τον μαρκάρει ο Φουστέρ και ήθελε να τον προειδοποιήσει με αυτό τον τρόπο.


Ο Jean Paul Gaultier είναι ένας σχεδιαστής που τον έχει τιμήσει και στο παρελθόν ο άσσος των γηπέδων. Άλλωστε όσοι παρακολουθούν χρόνια τον Σισέ, ξέρουν ότι ο Γάλλος σταρ των γηπέδων αγαπάει πολύ τη μόδα και τους γάλλους σχεδιαστές και ντύνεται πάντα στην τρίχα! Αρκετά περιοδικά και ιστοσελίδες μόδας έχουν αναφερθεί πολλές φορές στις ενδυματολογικές επιλογές του Σισέ λέγοντας μάλιστα πόσο στιλάτος, μοντέρνος και πρωτοποριακός είναι!

Ο ίδιος έχει δηλώσει στην Βρετανική Guardian για την πρώτη φορά που φόρεσε τη φούστα του Jean Paul Gaultier : " Εκείνη τη μέρα σόκαρα πολλούς. Αλλά προέρχομαι από την Αφρική και εκεί συνηθίζουν να φοράνε μακριές φούστες οι άντρες"!

Το ότι η προηγούμενη φορά που ο εκκεντρικός ποδοσφαιριστής φόρεσε πάλι φούστα ήταν όταν βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Γαλλία είναι τυχαίο;

by geon

2 σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...