Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

αγανακτισμένοι της ελλάδας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!

Ακολουθεί άρθρο το οποίο κάθισα και το έγραψα. Δεν το διάβασα δεύτερη φορά.
Να τη και η παναγιά της Τήνου.. Και είναι η παναγιά ε, όχι η παναγία! Ντροπή σε όσους την λένε παναγία, δεν υπάρχει, το έχει δηλώσει και η ίδια παλιότερα.
        Θα ξεκινήσω -και θα προλάβω xray- λέγοντας ότι επίτηδες έβαλα μικρά γράμματα στο αγανακτισμένοι και στο ελλάδα.Μήπως για να δηλώσω ότι η προσπάθειά τους είναι μάταια και ότι η ελλάδα δεν είναι ΕΛΛΑΔΑ; Εμ, με αυτή την απορία θα μείνετε. Δεν ξέρω τον λόγο. Και να τον ήξερα, δεν θα τον έλεγα. Μήπως τον ξέρω; Α, δεν ξέρω...


        Αράζουμε, κάνουμε ένα τσιγαράκι και στη συνέχεια, πίνουμε λίγο μπύρα. Ταυτόχρονα γράφουμε ένα αρθράκι για ένα blog. Μετά θα κοιμηθούμε και θα πάμε στη δουλειά. Μετά τη δουλειά, ξεκινάμε για 3ήμερη εκδρομή σε μέρη άγνωστα. Ιδανικό σενάριο; Αυτό θα κάνω εγώ πάντως, κακόμηροι αγανακτισμένοι! Και ενώ το άρθρο μεγαλώνει, εγώ θα βάλω και κάτι άσχετο:
Ποια είναι η Κυρία;

Συνεχίζουμε. αγανακτισμένοι της ελλάδας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ! Δεν υπάρχει γιατί τώρα θυμηθήκατε να αγανακτίσετε, τόσο καιρό, όλα καλά όλα ωραία. Ακούγατε και τους πυξ (β)λαξ, πηγαίνατε και κέντρο! Κέντρο; Τόσο ωραία είναι; - Ναι ρε θα πάω και εγώ. Και νά σου όλοι κέντρο να ξοδεύουν σε κάθε έξοδο 20-30-100 ευρώ, ειδικά οι πλούσιες κοπέλες, οι οποίες ως γνωστόν συντηρούν τους μπατίριδες άντρες. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια, πλούσιοι άντρες με γυναίκες 2μετρες, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και δεν μας απασχολεί.

Ο κόσμος όπως είπε και ένας φίλος μου(θέλω να πιστεύω και ελπίζω να το πιστεύει και ο ίδιος) είναι αντρικά πλασμένος. Βρε κουτά. Αν δεν σας είχαμε...

ΑΝ (κλασικό ποίημα) δεν σας είχαμε, δεν θα κάναμε ΈΡΩΤΑ(σεξ, και διάφορα άλλα τα οποία σκέφτομαι και ανατριχιάζω) και αν δεν κάναμε ΈΡΩΤΑ, θα σκεφτόμασταν όλη την ώρα, ότι θέλουμε να κάνουμε ΈΡΩΤΑ. Και δεν θα σκεφτόμασταν πως να σώσουμε την ελλάδα, γιατί δεν θα είχαμε ικανοποιήσει την πρώτη μας σκέψη, δηλαδή την σκέψη του να κάνουμε έρωτα.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ. Γιατί δεν κάνουμε αρκετό έρωτα.Διαδώστε το.


Αυτό μόνο, τίποτα άλλο.

15 σχόλια :

  1. Wilhelm Reich! Για να μην αναρτήσω και το αντίστοιχο video...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai dos tou aera na to sikosoume sto mourlo edo mesa..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πω την αμαρτία μου; Το διάβασα 2η φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ma giati,einai teleio!:D kai asteio kai eustoxo :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι αμαρτωλός, δεν σε θέλω πια, είσαι αμαρτωλός φύγε μακρυά. ACAB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ρε μαν, να γράφεις συχνότερα και να συνεχίσεις να διαβάζεις Τσιφόρο. Φαίνεται ότι σου κάνει καλό, ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι μου χει κάνει καλό! Ούτως ή άλλως, δεν μπορώ να σταματήσω τον Τσιφόρο πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε, δεν ξέρω πως είσαι στην καθημερινότητα σου, αλλά στις αναρτήσεις σου έχεις κρίσεις ιδιοφυίας με υψηλά επίπεδα χιούμορ. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη συγγραφή. Το ιδιοφυές είναι… ιδέα, σχεδιασμός, δομή, πλοκή και χιουμοριστικός συνδυασμός όλων αυτών. Ο αυθορμητισμός είναι η σφραγίδα σου.
    Ο Τσιφόρος ούτε απ’ έξω δεν έχει περάσει εδώ. Ο καλύτερος βοηθός, σύντροφος, συνοδοιπόρος και εμπνευστής είναι ο Αλ Κοόλ για σένα.

    ΥΓ. Βλέπω σχολιάζουν και ανώνυμα κορίτσια… καλό αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. nai bravo mathepeze,,pes ton k idiofui twra na to dialusoume teleiws to blog edw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. teleiwne pia me ton tsiforo, ap to lukeio to idio vivlio :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. xaaxaxaxaxaxaxax!!!!oti den uparxei swthria einai dedomeno,alla ta tekmhria sou einai fovera...klaiw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...