Κυριακή 22 Μαΐου 2011

The Beginning of the End...

Δεν γράφω τίποτα για The Beginning of the End. Δεν γράφω τίποτα για Funky Nassau και τις δεκάδες διασκευές του. Όχι επειδή θα μπορούσε εύκολα ο Mits_F. Όχι. Το κάνω γιατί έχω εθιστεί στα σχόλια του καρύδιας και έχω παρατηρήσει ότι όπου δεν υπάρχει πληροφορία σε μουσικό διάλειμμα, έχει πάντα κάτι έξυπνο να μας πει.

11 σχόλια :

  1. να ,αυτά μας κάνει ο pezemathe κι έχουμε κολλήσει με τις καλτσες !Έξοχη επιλογή για μια ακόμη φορά ! εγώ βέβαια θα προτιμούσα το επόμενο κλικ (ξέρεις εσύ)από santana ,με πιο γεμάτο ήχο,live , και με σόου από τον τρομπετίστα .όσο για τους thievery στον Λυκαβητό (για το play back λέω) οι γνώμες είναι πολλές και διαφορετικές !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ρε, που ήσουν εσύ και ανησύχησα. Θα ξεκινήσω από το τέλος.

    Πολλές και διαφορετικές δεν γίνεται. Για να λες πολλές… μάλλον δεν ήσουν εκεί. Ήταν ή δεν ήταν play back; Χμμμ… η ερώτηση είναι παγίδα…

    Το κοινό φυσικά ήταν … στο βράχο πως χορεύοντας πίνουν την άσπρη σκόνη και το λέω αυτό για να μην το πάμε στο … ναι αλλά ξέρεις είχε μεγάλη επιτυχία και το κοινό...........................

    Τώρα για τον Carlos, δεν μου αρέσουν οι ψευτοροκάδες, ειδικά όταν ψευτοφανκολατινίζουν. Να μην αναλύσω έναν-έναν τους μουσικούς. Θα πώ μόνο πως… πρέπει να είσαι ηλίθιος με δύο ντράμερ και ένα περκασιονίστα στη σκηνή, να βάλεις και ένα μπαγλαμά να παίζει ντέφι σε πρώτο πλάνο, για να δικαιολογήσεις τα δεύτερα φωνητικά.

    Εν ολίγοις, καλά είναι τα live, αλλά θέλουν και την σοβαρότητα τους – τηρουμένων των αναλογιών πάντα.

    ΥΓ. ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρελαινομαι να διαφωνώ μαζί σου .για τον λυκαβητο 4 άτομα παρέα είχαμε διαφορετικές γνώμες και φυσικά δεν καταλήξαμε πουθενά .όπως έχω ξαναγράψει εικα για σένα δεν υπάρχει μόνο άσπρο η μαύρο μην είσαι τόσο απόλυτος .όσο για τον Carlos δεν έχω δει live του αλλά είμαι σίγουρος ότι μετά από τόσες χιλιάδες εμφανίσεις θα ξέρει να στήνει την ορχήστρα σίγουρα καλύτερα από εμένα .αυτά τα λίγα με αγάπη και κατανόηση !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια τέσσερα άτομα παρέα ρε, έχεις τρελαθεί; Που ξεφύτρωσες εσύ; Μήπως ήσουν κι εσύ στην παρέα που δεν πρόλαβε τους Santana στη Λεωφόρο και φάγαμε στη μάπα μόνο τους Jethro Tull; Τέλος πάντων, ας είναι.

    Τα «καλύτερα από εμένα», «αγάπη και κατανόηση» άστα. Είναι σκοτωμένα. Γαμώ την καλοσύνη μου, που λέει και ο Ζαφείρης. Ο τελευταίος από τους εναπομείναντες γνήσιους λαϊκούς για να μην ξεχνιόμαστε! Άντε… μη σβήσω χίλια ονόματα από το τηλέφωνο μου.

    Επίσης, άσε και τα χιλιάδες live. Γι’ αυτό πες μας. Που πας ρε Carlos να παίξεις funk με δύο πνευστά δυσκοίλια, ξεκούρδιστο μπασίστα (σώμα και όργανο), άχρωμο τραγουδιστή - παλαιστή, δυο κιθάρες που κοροϊδεύουν, ένα φορτηγό κρουστά να θάβουν τα προηγούμενα και δυο… ντέφια!!! Αναλόγως τα μεγέθη και οι απαιτήσεις φίλε. Για μένα εντυπωσιακό live από Santana είναι τo Soul Sacrifice στο Woodstock, http://www.youtube.com/watch?v=dLDalZ4-53g.

    Ααα, μιας και το έβαλα στη κουβέντα - αν πούμε studio - τo Soul Sacrifice από Mother Earth είναι καλύτερη εκτέλεση!

    ΥΓ. Ωραίο το εύρημα με τα σημεία στίξης, αλλά για άλλο χαρακτήρα… χαχα ας γελάσω σαν τον Karl!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά. Δεν έχω πάρει χαμπάρι τι γίνεται εδώ, αλλά μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω πάρει εγώ νομίζεις; Ακόμα ψάχνομαι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πλέουμε σε μια θάλασσα γεμάτη
    με λογής παράξενα φυτά
    ένας γέρος ήλιος μας κοιτά
    και μας κλείνει που και που το μάτι

    Μπουκαπόρτες άδειες ανοιχτές
    που να ξοδευτήκαν τόνοι χίλιοι;
    μας προσμένουν πίπες αδειανές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πριν την αυγή το πιο βαθύ σκοτάδι
    γεια και χαρά σου τόλμη ξακουστή…

    ΥΓ. Έχω να καπνίσω και δεκαπέντε μήνες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πω πω κακίες για τον carlos...εντάξει δεν είμαι κανένας υποστηρικτής του, αλλά όλοι άσχετοι ?? Μάλλον θα φταίει το πακέτο που σου έκατσε με τον φλώρο τον anderson στην λεωφόρο. οκ το κλείνω εδώ .ο Ζαφείρης μπορεί να βάλει την καλοσύνη του εκεί που ξέρει.Όσο για τα σημεία στίξης ,δεν είναι δικό μου εύρημα,ομορφαίνουν τον γραπτό λόγο και του δίνουν λίγο παραπάνω συναίσθημα.Εδώ θα εκτιμούσα και την γνώμη του x-ray ,αφού πρώτα γεμίσει κάποιος την πίπα του !!Μετά ας περάσει κι από μένα γιατί είμαι στα τελειώματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όποιος έκρυψε τον καπνό του mathepeze να τον φέρει πίσω ΤΩΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δουλειά δεν είχαμε, δουλειά βρήκαμε…

    Η αλήθεια έγινε κακία; Μήπως δεν είναι άσχετοι αλλά έκτος τόπου και χρόνου; Ο Ζαφείρης μαζί με την καλοσύνη… να βάλει και το φιλότιμο; Το εύρημα των σημείων, συνάδει με τον γραπτό σου λόγο;

    Επίσης, του xray η πίπα δεν αδειάζει ποτέ και εγώ δεν νομίζω να καπνίσω ξανά. Μέχρι να περάσει κάποιος από σένα βολέψου με το «φλέσουρο» κι αν σώθηκε… με φλοίδες από φιστίκι αράπικο που λένε σε κάτι χωριά εκεί πέρα… στο Ταΰγετο.

    Τέλος, πολύς ο λόγος για το συναίσθημα. Δε μένει παρά να πιέσουμε όλοι τον xray να γράψει ένα άρθρο, γιατί… αν το γράψει το xrisa-fi θα πιέσει μόνο ο xray.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...