Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η κρίση φέρνει διάβασμα για καλό σκοπό.

Βιβλία ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, τόμοι μαγειρικής, ταξιδιωτικοί οδηγοί, παιδικά και CD, 180.000 τόμοι καλοκαιρινών βιβλίων από τις σειρές των εκδόσεων του «Βήματος» και των «Νέων», πωλούνται με ένα ευρώ σε παζάρι στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, είσοδος από Κόκκαλη), από την Παρασκευή 22 Ιουνίου ως την Κυριακή 24 Ιουνίου, από τις 11.00 το πρωί ως τις 9.00 το βράδυ. Τα έσοδα θα διατεθούν στους αστέγους και απόρους που υποστηρίζονται από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων


Το παζάρι συνοδεύεται, μετά τις 19.30 το απόγευμα, από μουσική και τραγούδι, στο πλαίσιο του μουσικού φεστιβάλ που πραγματοποιεί ο BHMA FM στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής. Θα εμφανιστούν τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου Αθηνών και η Παιδική χορωδία Δ. Τυπάλδου καθώς και η Θεατρική Ομάδα ΚΥΑΔΑ, οι Γιώργος Χατζηπαύλου-Γιάννης Γιοκαρίνης, Ευσταθία, Μίλτος Πασχαλίδης (Παρασκευή), Ραλλία Χρηστίδου, Ηρώ, Μελίνα Ασλανίδου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Νίκος Ζιώγαλας και On The Road (Σάββατο), Σταμάτης Κραουνάκης και Σπείρα Σπείρα, Πάνος Μουζουράκης, Αργυρώ Καπαρού (Κυριακή).
Βιβλία ιστορίας, κοινωνικής ανθρωπολογίας, πολιτικά δοκίμια, φιλοσοφία, βιβλία θετικών επιστημών αλλά και ελληνικής και ξένης πεζογραφίας, δεκάδες τίτλους με έκπτωση έως και 95%, που οι τιμές τους ξεκινούν από ένα ευρώ, προσφέρουν οι Εκδόσεις Αλεξάνδρεια ως το Σάββατο 23 Ιουνίου. Στα γραφεία των εκδόσεων (Σόλωνος 133, Εξάρχεια, 2ος όροφος). Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 12.00 μεσημέρι ως 8.00 μ.μ., Σάββατο 12.00 μεσημέρι ως 5.00 μ.μ.

Πεζογραφία, ποίηση, δοκίμια, αστυνομικά, φωτογραφικά και καλλιτεχνικά λευκώματα, παιδικά, αρχαία ελληνική και βυζαντινή γραμματολογία πωλούν οι Εκδόσεις Άγρα με έκπτωση ως 50% σε παζάρι που πραγματοποιούν δίπλα στα γραφεία τους (Ζωοδόχου Πηγής 101), από την Παρασκευή 29 Ιουνίου ως την Κυριακή 1 Ιουλίου. Ώρες λειτουργίας:
 Παρασκευή 3.00 μ.μ.-8.00 μ.μ., Σάββατο και Κυριακή 11.00 π.μ.-10.00 μ.μ.

http://www.tovima.gr/books-ideas/article/?aid=463037

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...