Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Θέματα που μας αξίζουν σα λαό.

Δεν υπάρχει πραγματικός περιορισμός σε ένα νυφικό μακιγιάζ αρκεί να επιλέξουμε να τονίσουμε αρκετά ένα μόνο χαρακτηριστικό - το καλύτερο. Αν το δυνατό σημείο μιας νύφης είναι τα χείλη (η οδοντοστοιχία είναι σωστή και το χαμόγελο γοητευτικό) ένα έντονο κραγιόν είναι το μόνο που χρειάζεται. Αν πάλι τα χείλη ή τα δόντια δεν είναι το δυνατό της σημείο, ένα λαμπερό nude κραγιόν ή lip gloss με έντονο μακιγιάζ στα μάτια είναι η καλύτερη επιλογή.

Ανάλογα με την ένταση των χαρακτηριστικών:
• Αν έχετε έντονα (μεσογειακά) χαρακτηριστικά και σκούρα μαλλιά προτιμήστε τις πιο απαλές nude αποχρώσεις στο μακιγιάζ διότι πραγματικά δεν χρειάζεστε επιπλέον ένταση.
• Αν είστε πιο ντελικάτη, με λεπτά φρύδια και ανοιχτόχρωμα μαλλιά δοκιμάστε έντονες αποχρώσεις κραγιόν που να ταιριάζουν με το χρώμα της επιδερμίδας σας. Πρώτη επιλογή το κόκκινο.

Ανάλογα με την ώρα του γάμου
πρωινός γάμος: Συνήθως στους πρωινούς γάμους το μακιγιάζ είναι πιο ελαφρύ καθώς η έντονη ηλιοφάνεια δεν επιτρέπει υπερβολές. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα "nude" μακιγιάζ αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της νύφης χωρίς να τη βαραίνουν. Προτιμήστε απαλές αποχρώσεις του ροζ, ροζ - καφέ ή του ροδακινί 1-2 τόνους πιο σκούρες από την απόχρωση των χειλιών. Αν αγαπάτε τα έντονα κραγιόν επιλέξτε ένα κόκκινο, φούξια ή κοραλλί αρκεί να είναι ματ και μη βαρύνετε καθόλου τα μάτια και τα ζυγωματικά.
απογευματινός γάμος: Εμπνευστείτε από τα χρώματα του ελληνικού ηλιοβασιλέματος.
βραδινός γάμος: Οι περισσότερες γυναίκες που παντρεύονται βράδυ ονειρεύονται το απόλυτο bridal smoky eyes μακιγιάζ. Σε αυτές τις περιπτώσεις επιλέγουμε λαμπερά κραγιόν ή gloss σε σάπιο μήλο, απαλές ροζ, ροζ - καφέ ή λιλά αποχρώσεις ανάλογα με τα χρώματα του υπόλοιπου μακιγιάζ και της νύφης. Για όσες επιθυμούν να τονίσουν τα χείλη τους θα πρέπει να επιλέξουν ένα έντονο κραγιόν που να ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας τους.

Ανάλογα με το χρώμα του νυφικού:
Ιδανικά η επιλογή του χρώματος του νυφικού γίνεται με βάση την απόχρωση της επιδερμίδας, όπως εξηγούμε ΕΔΩ.
Λευκό νυφικό: Το λευκό ταιριάζει με όλα. Αν όμως επιλέξατε το απόλυτο λευκό νυφικό και η επιδερμίδα σας είναι χλωμή θα χρειαστείτε χρώμα στα χείλη αλλά και τα μάγουλα. Επειδή πιθανότατα θα δείχνετε ακόμη πιο χλωμή φορώντας ολόλευκα, επιλέξτε ματ από ροδαλές ως ζεστές κόκκινες αποχρώσεις στα χείλη και αποφύγετε τα έντονα ροζ, φούξια και μοβ χρώματα.
Μπεζ νυφικό με χρυσές ανταύγειες: Αποχρώσεις της σοκολάτας, cappuccino, σάπιο μήλο και μπρονζέ είναι τα χρώματα κραγιόν που ταιριάζουν περισσότερο.
Off white νυφικό: Ταιριάζει με όλα τα κραγιόν.
Cream νυφικό: Επιλέξτε οποιοδήποτε θερμή απόχρωση κραγιόν.
Rum Pink νυφικό: Αυτά τα νυφικά έχουν ένα ροζ υπόχρωμα και ταιριάζουν με κραγιόν σε αποχρώσεις του κρασιού, του ροζ, μοβ και σάπιου μήλου.

Ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών:
Σκούρα μαλλιά: Αν έχετε σκούρα μαλλιά και σκουρόχρωμη ή μαυρισμένη επιδερμίδα μπορείτε να φορέσετε με επιτυχία τα περισσότερα έντονα χρώματα (κόκκινο, φούξια, κοραλλί) αρκεί να κρατήσετε απαλό το υπόλοιπο μακιγιάζ. Αν η επιδερμίδα σας είναι ανοιχτόχρωμη προσπαθήστε να τη ζεστάνετε επιλέγοντας ροδακινί, ροζ ή ζεστές κόκκινες αποχρώσεις.
Ανοιχτόχρωμα μαλλιά: Δώστε προσοχή στα πολύ έντονα κραγιόν αν τα μαλλιά σας είναι στο χρώμα της πλατίνας καθώς η υπερβολικά μεγάλες αντιθέσεις μπορεί να σας κάνουν να δείξετε μεγαλύτερη. Προτιμήστε απαλά κραγιόν και πιο έντονο μακιγιάζ στα μάτια. Αν πάλι τα μαλλιά σας έχουν μια πιο σκούρα ξανθιά απόχρωση είστε η ιδανική υποψήφια για πραγματικό κόκκινο κραγιόν που θα αναδείξει τη θηλυκότητα σας. Εναλλακτικά δοκιμάστε κραγιόν με μοβ νότες.
Κόκκινα μαλλιά: Τα κόκκινα μαλλιά καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων. Δοκιμάστε αποχρώσεις του κόκκινου, κεραμιδί, βερυκοκί, nude και ροζ - καφέ αποχρώσεις.

2 σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...