Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Αι να χάθεις...

Share

Σε «αμέρικαν μπαρ» μετέτρεψαν είκοσι περίπου θαμώνες γνωστό «ελληνάδικο» της Πάτρας (βρίσκεται σε δρόμο πάνω από το Αρχαίο Ωδείο), το βράδυ του προπερασμένου Σαββάτου! Και μάλιστα το περίεργο είναι ότι την φασαρία (τον «τσαμπουκά») ξεκίνησε μία γυναίκα, η οποία «πειράχτηκε» (κατά δήλωσή της) από το συνεχές κοίταγμα ενός άνδρα που καθόταν σε άλλο τραπέζι!
 
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, ο άνδρας είχε πιει (αρκετά ποτήρια παραπάνω) και καθόταν με ένα ποτήρι στο χέρι έχοντας «καρφώσει» το βλέμμα του στην εντυπωσιακή και προκλητικά ντυμένη γυναίκα! Η οποία καθόταν στο τραπέζι με μεγάλη παρέα. Η γυναίκα άρχισε να αγριοκοιτάζει τον άνδρα, αλλά εκείνος... δεν χαμπάριαζε! Συνέχιζε το «κάρφωμα». Ε, δεν πέρασαν λίγα λεπτά και η κυρία... αποφάσισε να «καθαρίσει» μόνη της! Πήγε στο τραπέζι, τον ρώτησε «γιατί την κοιτάει;» και επειδή φαίνεται πως αυτό που απάντησε ο άνδρας... δεν ακούστηκε και πολύ καλά στα αυτιά της, αποφάσισε να δράσει! Του έριξε μία μπουνιά με όλη της την δύναμη και τον άφησε άναυδο! Ο άνδρας ταράχτηκε και μέχρι να συνέλθει από το σοκ η γυναίκα είχε επιστρέψει στο τραπέζι της. Και τότε έγινε το... έλα να δεις! Σηκώθηκαν ο μεθυσμένος και οι φίλοι του, κατευθύνθηκαν με άγριες διαθέσεις στο τραπέζι της γυναίκας, και το μαγαζί έγινε όντως... αμερικανικό σαλούν του 1870! «Είκοσι άτομα είχαν γίνει... τουρλουμπούκι! Δεν προλάβαινες να δεις ποιος τις έτρωγε και ποιος χτύπαγε! Μέχρι και γυναίκες είχαν εμπλακεί στον καυγά! Τραπέζια έσπασαν, καρέκλες σηκώνονταν και έπεφταν στα σώματα των εμπλεκομένων, τσιμπιές και μαλλιοτραβήγματα ήσαν... σε πρώτο πλάνο!

Έφυγαν τα... ξημερώματα!
Άνθρωποι του μαγαζιού κατάφεραν τελικά μετά πολλών κόπων και βασάνων να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους. Αρκετοί είχαν σκισμένα ρούχα, άλλοι είχαν δεχθεί σοβαρά χτυπήματα, μηνύσεις όμως... δεν έγιναν! Ούτε καν αστυνομία δεν εμφανίστηκε στο σημείο. Οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο αποχώρησαν... ξημερώματα από το κατάστημα! Όσο για τον μεθυσμένο που «κάρφωνε»; Πήρε το μάθημά του και σίγουρα θα το σκεφθεί καλά μέχρι να αποφασίσει να ξανακάνει «καμάκι» εξ αποστάσεως σε γυναίκα - θαμώνα μπαρ! 
 
Πηγή:http://tro-fodo-tiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_6390.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...