Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Μετά το Lost… αποστολή στο Αλκατράζ!

Share

Στιγμή δε σταματάει να εργάζεται και να λανσάρει νέα projects ο δημιουργός του «Lost» και σκηνοθέτης του «Star Trek», JJ Abrams. Τώρα, ετοιμάζεται να βάλει μπρος μια νέα δραματική σειρά που θα εκτυλίσσεται πάνω στο διαβόητο βράχο-φυλακή Αλκατράζ.

Με τίτλο «Alcatraz», η σειρά βασίστηκε σε μια αρχική ιδέα των Steven Lilien και Bryan Wyndbrandt, την οποία μετέτρεψε σε σενάριο η γνωστή τηλεοπτική σεναριογράφος και συμπαραγωγός του «Lost», Elizabeth Sarnoff. Την προώθηση θα κάνει η εταιρεία του Abrams, Bad Robot.

Και σαν project της Bad Robot, προστατεύεται ακόμα από άκρα μυστικότητα. Το πιο πιθανό είναι είτε να πρόκειται για κάποιο ρεαλιστικό δράμα φυλακής που θα εκτυλίσσεται σε κάποια παρελθοντική χρονολογία, είτε για μια ακόμα «θαυματουργή» ιδέα από τον Abrams και την ομάδα του, που θα περιλαμβάνει έντονα στοιχεία επιστημονικής φαντασίας.

Επιπλέον, δεν είναι ακόμα γνωστή η συμμετοχή του Abrams, ο οποίος μάλλον δεν έχει το χρόνο να σκηνοθετήσει τη σειρά, με όλα τα projects που έχει να «τρέχουν». Οπότε, μάλλον θα αναλάβει την παραγωγή της και πιθανώς θα σκηνοθετήσει τον πιλότο, όπως έχει κάνει ξανά στο παρελθόν.

Όπως και να έχει, JJ Abrams είναι αυτός. Ένα όνομα που εγγυάται ποιότητα. Και γι’ αυτό θα περιμένουμε με αγωνία.
 
Πηγή:www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...