Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Σε 2 ώρες κληρώνει για U2..


Share

Παρά το μεγάλο διάστημα προπώλησης – από τον περασμένο Νοέμβριο – πολλά είναι τα εισιτήρια που είναι ακόμα διαθέσιμα για τη συναυλία των U2, η οποία από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως η « μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς».


Τέσσερις ημέρες πριν από το μεγάλο μουσικό ραντεβού στο ΟΑΚΑ, τα εισιτήρια, που έχουν εξαντληθεί είναι εκείνα των 33 ευρώ, ενώ διαθέσιμα είναι εκείνα των 65 ευρώ για την αρένα, των 100 για τις κερκίδες και των 165 ευρώ για τις κερκίδες που βρίσκονται κοντά στη σκηνή. Τέλος, υπάρχουν εισιτήρια VIP στην τιμή των 330 ευρώ.Κάτι σε 1000 ευρώ δεν υπάρχει να τα δώσουμε στο Bono και στη παρέα του για τις φιλανθρωπίες τι σοι large ΄Ελληνες είμαστε;

1 σχόλιο :

  1. Προτιμώ να απολαμβάνω «μπάντες» σε κλειστούς χώρους – κατά προτίμηση μικρούς. Ανεξάρτητα από είδος και βαθμό δεξιοτεχνίας (αν φαλστάρουνε και λίγο ακόμα καλύτερα – πως θα μεγαλώσουν αν δεν τους ακούει κανένας).
    Κάτι τέτοια στριμωξίδια γεμάτα «δήθεν», τα αποφεύγω, όπως θα έπρεπε να αποφεύγουν οι γυναίκες άνω των 50 να βάζουν αλάτι στο φαγητό φορώντας κοντομάνικο μπλουζάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...