Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Sorry but I'm not Rihanna. I don't love the way you lie(by Xrisa-fi)

Share


Καταμεσής της εξεταστικής, λίγο μετά το καλοκαίρι και λίγο πρίν το χειμώνα δε σταματώ να ακούω τη Rihanna να τραγουδάει πόσο της αρέσει ο τρόπος που το αγόρι της της λέει ψέματα και το αγόρι της (βλέπε Εminem) να ωρύεται για τις " άδικες κατηγορίες". Έπειτα είδα το video clip όπου και παρακολούθησα αποσβολωμένη για 4 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα ακριβώς! Μegan Fox χωρίς περιγραφή ...εγκλωβισμένη στο πάθος της για το ξυρισμένο, γεμάτο tattoo και μαύρο νύχι αγόρι της! Αναρωτήθηκα λοιπόν, για ακόμη μια φορά γιατί εμείς οι γυναίκες ερωτευόμαστε τους αλήτες και παντρευόμαστε τελικά τους φλώρους? Και οι αλήτες που πάνε?
Όταν είσαι 16 και ανεβαίνεις θεωρείς, και εγώ μαζί σου, οτι το αγόρι της πλατείας με το skate,το ξυρισμένο κεφάλι και το tattoo που ξεπροβάλλει απ' το μανίκι είναι το άλλο σου μισό και επειδή αυτή είναι μια ατάκα που ποτέ δε θα μπορούσες να ξεστομίσεις σε 'κεινον, κάνεις τα πάντα για να σε προσέξει, προσπάθειες που φυσικά πέφτουν στο κενό μιας και εκείνος έχει ρίξει το sexy κορίτσι με τα μακριά μαλλιά και το καυτό σορτσάκι που εσύ επιμένεις να λες τσουλάκι...και ίσως να είναι..αλλά ποιός νοιάστηκε? Τα "κακά" αγόρια είναι τα αγόρια της καρδιάς μας για αρκετά χρόνια και όχι γιατί είναι στη φύση μας μόνο να θέλουμε αυτό που είναι δύσκολο να έχουμε αλλά γιατί ο αμερικάνικος κινηματογράφος φρόντισε να μας πείσει ότι  τα "κακά" αγόρια ερωτεύονται κορίτσια με κοτσιδάκια σιδεράκια και όλα αυτά τα καταστροφικά που όλες  μας περάσαμε. ΠΟΤΕ!!!
Απ' τη στιγμή που τα κορίτσια κατάλαβαν ότι ο πρίγκιπας δεν έχει άσπρο άλογο και μερικές φορές του αρέσει ένας άλλος πρίγκιπας, έριξαν το βλέμμα τους σε πιο σκοτεινά μονοπάτια που είναι έτοιμες να περπατήσουν! Δε ξέρω και δε νομίζω να ανήκω στη κατηγορία των κοριτσιών που περπατούν σκοτεινά μονοπάτια, ξέρω όμως ότι ο οδηγός σ' αυτά είναι αληθινά sexy!
Έτσι λοιπόν επανερχόμενη στο video clip με τη Megan Fox, αντιλαμβάνομαι αρχικά ότι όσο ωραία και αν είναι κάποια, αν ο άντρας ξέρει τον τρόπο να τη κερδίσει θα το κάνει, κάτι που φυσικά δεν ισχύει αντίθετα. Έπειτα προσπαθώ να καταλάβω αν η αντικειμενικά κούκλα πρωταγωνίστρια  έχει περάσει τα 27, δηλαδή αν έχει έρθει η ώρα για τη "στροφή"! Αν υποθέσουμε ότι οι γυναίκες απ' τα 27 και πάνω σκέφτονται σοβαρά το μέλλον τους με οικογένεια και παιδία, τότε τα "κακά" αγόρια κάνουν ένα τσάφ και εξαφανίζονται και τότε έρχεται  η ώρα των καταπιεσμένων "φλώρων"! Τα αγόρια τα 16 τα βρήκαν με σπυράκι και γυαλιά έγιναν γιατροί και δικηγόροι, μένουν στα βόρεια προάστια και οδηγούν γρήγορο αμάξι. Φαντάζουν το ίδιο φλώροι αλλά δεν έχει καμία σημασία πια. Είναι αυτοί που παρέχουν όσα μας έχει διδάξει αυτό το περίφημο και μαζί καταραμένο κοινωνικό status!
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα που βρίσκεται η σωστή επιλογή! Οι γυναίκες είναι ικανές για όλα πια και όμως ακόμα αναζητούν τη σιγουριά ενός άντρα. Κακόμοιρε αλήτη..το μόνο που μοιάζει να σε θυμίζει είναι τα ξεχασμένα εισιτήρια από κάποια συναυλία στο πορτοφόλι και το κουτάκι μπύρας που της έδωσες να πετάξει και εκείνη το κράτησε κάτω απ' το κρεβάτι.
Κάπου εδώ σας χαιρετώ.Δε ξέρω αν είδατε τον εαυτό σας κάπου σε αυτό το άρθρο,ξέρω όμως ότι αν δεν είστε σε "σοβαρή"  ηλικία πρέπει να γνωρίσετε "κακά" αγόρια και να τους λέτε ότι καθόλου δε σας αρέσει να σας λένε ψέματα, αφενός γιατί δεν είστε η Rihanna και αφετέρου γιατί το ίδιο μπορεί να κάνετε και εσείς!
Με αγάπη,Xrisa-fi

8 σχόλια :

  1. Για ακόμη μια φορά νοιώθω την ανάγκη να μιλήσω για τον «ατέρμονο κύκλο του μεταβολισμού των θηλυκών, έναντι των αρσενικών.
    Για ακόμη μια φορά, θα το αποφύγω.
    Για ακόμη μια φορά το Xrysafi, έγραψε ένα άρθρο γεμάτο συναισθηματική φόρτιση, μεταφέροντας αναμνήσεις και ανασφάλειες στο ασθενές φύλο – τρομάρα τους, για να μην χάνουμε και το χιούμορ μας.
    Προσωπικά, μου άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σωστή επιλογή δεν βρίσκεται, απλά έρχεται. Πολύ όμορφο και πολύ προσωπικό(?)θα το χαρακτήριζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giannh de simfwnw katholou mazi sou..prepei na dexteis oti oi gunaikes exoun enan edelws diaforetiko tropo skepshs me olo to sevasmo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. paidia mh tsakwnestai,o ka8enas mporei na exei th gnwmh tou kai auto einai to swsto!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Xristo, ο σεβασμός είναι αμφίδρομος,
    …πραγματικά όμως , δεν βλέπω σε τι δεν συμφωνείς. Στη φράση μου « ατέρμονο κύκλο ……» φαίνεται ξεκάθαρα η άποψη μου, ότι τα δύο φύλα σκέφτονται εντελώς διαφορετικά.
    Να ξεκαθαρίσω επίσης, ότι δεν βλέπω κανένα νόημα ύπαρξης και των δύο φύλων αν σκέφτονταν – και κατ’ επέκταση λειτουργούσαν – με τον ίδιο τρόπο. Ο νόμος των αντιθέτων ισχύει κι εδώ, όπως σχεδόν ….. σε όλα.
    Υποπτεύομαι, ( φτάνοντας σ’ ένα ρήμα που με οδήγησε το προσωνύμιο από μια πολύ ωραία ιστορία που ανάρτησε ο Badstuber), πως η διαφωνία έχει να κάνει με την υποψία σου για αρνητικές απόψεις, περί γυναικών.
    Τέλος – επιτέλους – Xrysa-fi, δεν τσακωνόμαστε, διαφωνούμε. Η βία – ακόμα και η λεκτική – είναι το καταφύγιο των αποτυχημένων και η διαφωνία το φάρμακο για τον μουροχαυλισμό.
    Υ.Σ. Φλυαρώ κατ’ επανάληψη. Ας με σταματήσει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν φλυαρείς και προσωπικά, δεν θέλω να σε σταματήσει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Xrisa-fi..apla sumfwnw apoluta mazi s!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...