Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Travel Gadgets μόνο για αγόρια




Leica Special Edition
Γιορτάζονται τα είκοσι χρόνια του καταστήματός της στη Βιέννη, η γνωστή εταιρεία κυκλοφορεί συλλεκτικά αντίτυπα της κλασσικής φωτογραφικής μηχανής. Η αφορμή είναι προφανέστατα γελοία, όμως μιλάμε για Leica. Για τον ίδιο λόγο, οποιοδήποτε ζήτημα ποιότητας ή αισθητικής είναι λυμένο προ πολλού. Όπως είναι λογικό, ο αριθμός των κομματιών που διατίθενται είναι εξαιρετικά περιορισμένοι και, αν σκέφτεσαι τι στην ευχή θα κάνεις μια τέτοια μηχανή στις διακοπές σου, έχεις δίκιο. Μόνο που το στυλ που χαρίζει δεν αντικαθίσταται με όλες hi-tech φωτογραφικές του κόσμου.

Toshiba Portege R700 - 185



Από άποψη design κινείται στις κλασικές, μινιμαλιστικές γραμμές, αλλά είναι ελαφρύ, λειτουργικότατο και με εντυπωσιακή αυτονομία μπαταρία. Υστερεί λίγο σε χωρητικότητα (128 GB), αλλά, από την άλλη, πόση ώρα σκοπεύει να βλέπει ταινίες στις διακοπές;

Sony S1


Δεδομένα, η Sony θα λάνσαρε κάποια στιγμή τη δική της «ταμπλέτα». Το S1 διαθέτει
οθόνη 9,4 ιντσών, που είναι ικανοποιητική και βολική από άποψη μεγέθους για προβολές και σερφάρισμα, ενώ υπάρχει και το S2 με κάρτα γραφικών ικανή να καλύψει και τις ανάγκες των gamers.

Eton Soulra XL


Η αντικατάσταση στις παραλίες του κασετοφώνου της δεκαετίας του ’80 στάθηκε αληθινή πρόκληση, μιας και καλό το iPοd, αλλά έπρεπε κάτι να γίνει με την ένταση του ήχου. Το Soulra XL διαθέτει υποδοχή για iPod, φορτίζει ηλιακά (πέμντε ώρες λιακάδας «δίνοιυν» τέσσερις ώρες μουσικής) και δε μασάει από άμμο και αλάτι. Party time!

Blackberry Bold



Σύμφωνοι, τα smartphones ins Apple είναι όντως δημοφιλέστερα, αλλά από πότε η δημοφιλία συμβαδίζει με την υπεροχή; Σαβούρες δεν είναι τα iPhones, όμως, αν θες να κάνεις τη δουλειά σου, τα BlackBerry είναι περισσότερο χρηστικά. Σε περίπτωση, τώρα, που μου πεις ότι δεν είσαι απ΄ αυτούς που γουστάρουν να δουλεύουν το καλοκαίρι, θα σου απαντήσω ότι ενδεχομένου να γίνεις απ΄ αυτούς που δε θα δουλεύουν ούτε το χειμώνα.

Able Planet Clear Harmony NC1100b




Στην αγορά κυκλοφορούν καλά ακουστικά, όμως τα συγκεκριμένα «τοπάρουν» τη λίστα, όταν τουλάχιστον το ζητούμενο είναι η ποιότητα ήχου και ο εγκλεισμός στο δικό σου, υπέροχο κόσμο. Ελαφριά και, ναι, εννοείται ασύρματα – κάποιες ανέσεις τις έχουμε κατακτήσει ως είδος εν έτει 2011.

Playlist



Fifa 12
Εκτός του Κόπα Αμέρικα, ποδοσφαιρική διοργάνωση δεν έχει αυτό το καλοκαίρι. Για να μη «χαρμανιάσεις», έχει FIFA 2012. Το μεγαλύτερο προσόν της νέας έκδοσης είναι το Pro Player Intelligence, ένα σύστημα που επιτρέπει στους παίκτες CPU να πάρουν και καμιά σωστή απόφαση από μόνοι τους. Τέρμα, λοιπόν, με τα μπινελίκια επειδή δεν προωθείται μόνος του ο Ρονάλντο.

Operation Flashpoint: Red River
Είσαι ο αρχηγός μιας ομάδας τεσσάρων Αμερικανών πεζοναυτών στα σύνορα Αφγανιστάν-Τατζικιστάν.Όχι μόνο σας επιτίθενται τρομοκράτες, αλλά και έχετε τον κινεζικό στρατό μπλεγμένο στα πόδια σας. Το ευχάριστο είναι ότι δε δέχεστε μονάχα διαταγές, αλλά και σας δικαιολογούνται οι αποστολές. Από την άλλη, στο πλαίσιο του ρεαλισμού, μία σφαίρα αρκεί για να σας στείλει πίσω στις ΗΠΑ. Σε φέρετρο!



Aliens: Colonial Marines
Τι να γράψουμε τώρα για την υπόθεση; Αν δεν την ξέρεις, μάλλον σε έχουν κλεισμένο σε κάποιο ανήλιαγο, μεσαιωνικό μπουντρούμι. Τέλος πάντων, επειδή και οι ξεχασμένοι από τη ζωή έχουν ψυχή, το σενάριο έχει (πολύ συνοπτικά) ως εξής: είσαι πεζοναύτης του μέλλοντος και φτάνει σε έναν πλανήτη μολυσμένο από εξωγήινους με ακόρεστη όρεξη για ανθρώπινη σάρκα. Τι κάνεις; Προσπαθείς να επιβιώσεις...

Infamous 2
Ένας δεκάμετρος γίγαντας συνθλίβει το γνωστό μας Cole και τον στέλνει στο νοσοκομείο. Ο ήρωας μας αναρρώνει και κινάει να βρει τον εχθρό του, έχοντος να αντιμετωπίσει ορδές από άσχημα, κακοδιάθετα, επικίνδυνα, αν και μάλλον ηλίθια πλάσματα (υστερεί κομμάτι σε τεχνητή νοημοσύνη).Όσοι γούσταραν το πρώτο Infamous θα περάσουν καλά και με το δεύτερο. Οι υπόλοιποι θα βρουν μπροστά τους τα ίδια προβλήματα.


Αναδημοσίευση από το τεύχος Ιουλίου Νο187 του περιοδικού ΄Playboy΄.



http://www.capital.gr/weekend_articles.asp?id=1235559&ppg=1

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...