Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Τα παιχνίδια υψηλής τεχνολογίας επιστρέφουν δυναμικά

Share

Ενα σκουπιδιάρικο που χορεύει, μια παιδική βιντεοκάμερα και ένα περικάρπιο που βγάζει κραυγές εξωγήινων είναι τα νέα Hi-tech παιχνίδια που θα κλέψουν την παράσταση τα φετινά Χριστούγεννα, σύμφωνα με το γνωστό κατάστημα παιχνιδιών Hamleys που γιορτάζει φέτος τα 250 χρόνια του.

Προβλέποντας τα best-seller παιχνίδια των εορτών το Hamleys ανακοίνωσε πως μετά την ανάκαμψη στις πωλήσεις ξύλινων και παραδοσιακών παιχνιδιών τα τελευταία χρόνια, οι Βρετανοί--και όχι μόνο--επιστρέφουν στα δελεαστικά παιχνίδια gadgets ακόμα και αν κοστίζουν ακριβά.

Πρώτο στον κατάλογο είναι το σκουπιδιάρικο Stinky the Garbage Truck, με τιμή περίπου 85 στερλίνες (130 ευρώ) που αφού καταβροχθίζει τα σκουπίδια αρχίζει να χορεύει και να τραγουδάει. Πολύ καλά αναμένεται να πάνε και οι πωλήσεις της βιντεοκάμερας Vtech Kidizoom (75 λίρες) με την οποία τα ίδια τα παιδιά θα μπορούν να μαγνητοσκοπούν τις περιπέτειές τους με τη βοήθεια ενός ενσωματωμένου "παραγωγού".

Για όσους γονείς είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν περισσότερα, το κατάστημα προτείνει μια ηλεκτρική φόρμουλα Ferrari (μόλις 460 στερλίνες.


Πηγή: www.otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...