Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Xrisafenies Συμβούλες

Share


Γιατί η Carrie Bradshaw ξέρει ..!?
Τι και αν η τηλεοπτική  Κάρι πέρασε του Χριστού τα Πάθη?Τελικά παντρεύτηκε τον Μr.Big που της έκανε τη ζωή ποδήλατο, κάνοντας τη να ξοδεύει χιλιάδες δολάρια σε ρούχα και παπούτσια γεμίζοντας εμάς με ζήλια και το κενό εκείνης! Είναι γεγονός ότι η Κάρι Μπράτσο απελευθέρωσε το σεξ στην ελληνική τουλάχιστον τηλεόραση και έκανε πολλές γυναίκες να θέλουν να της μοιάσουν σε σκέψη και εμφάνιση!
Με μοναδικό αέρα, η Κάρι σκέφτεται με στιλ.Τι μας έμαθε όμως πραγματικά? Τι ισχύει στην ανθρώπινη, δική μας πραγματικότητα και γιατί οι άντρες κρυφοκοιτάνε τη σειρά "θρύλο"?
Κάθε φορά που ερωτεύεσαι αισθάνεσαι πως ζείς τον έρωτα της ζωής σου,προσπαθώντας να ξεπεράσεις τον έρωτα της ζωής σου!
Αν η συμπεριφορά του σου φαίνεται παράλογη κατά 50% υπάρχει τρίτο πρόσωπο και κατά το άλλο 50% υπάρχει τρίτο πρόσωπο!
Πρέπει να κλαίμε και να χτυπιόμαστε για να "καθαρίσουμε". Ωστόσο ποτέ δεν είδαμε εκείνη  να κλαίει, εκτός από ελάχιστες φορές, όταν ας πούμε ο άντρας της ζωής της παντρεύτηκε με άλλη ενώ νόμιζε ότι ήταν μαζί ..(αν δεν έκλαιγε και τότε θα χε τεράστιο πρόβλημα μεταξύ μας)
Άμα ένας έρωτας γίνει περισσότερο αναμνήσεις και λιγότερο ζωή..ΣΧΟΛΑΣΕ!
Τα μελαγχολικά κορίτσια δεν έχουν καμία τύχη.Οι αστείες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές (γιουχουυυυυυυυυυ)
Η επιτυχία στη ζωή μιας γυναίκας μετριέται με το αν απέκτησε έναν συγκεκριμένο άντρα κι όχι με το πόσους άντρες απέκτησε (γεγονός ανδιαμφισβιτιτό)
Μη μαλώνεις μαζί του όντας ντίρλα.Θα πεις μεγάλες αηδίες ή μεγάλες αλήθειες ( να μη το χω δει νωρίτερα αυτό το επεισόδιο...)
Κάθε έρωτας, όσο ανάποδος και αν είναι, οφείλει να έχει τουλάχιστον μια καλή αρχή και ένα καλό τέλος ( να επισημάνω ότι το σίριαλ είναι εμπνευσμένο και γυρισμένο στην Αμερική...στην Ελλάδα απλά δεν ισχύει ο παραπάνω κανόνας )
Το Παρίσι είναι και δεν είναι ερωτική πόλη (είναι)
Οι γκέι θα ήθελαν να είναι η Κάρι και να τα έχουν με τον Έινταν (και εγώ θέλω τον Έινταν)
Μη πείς ποτέ στον άλλον "θέλω να μιλήσουμε για τη σχέση μας" (ΠΟΤΕ όμως)
Αν φεύγει και θες να σε πάρει μαζί του, πες ότι δε γουστάρεις να πάς μαζί του.
Κανένας έρωτας, όσο αβάσταχτος και αν μοιάζει, δε μπορεί να σε κάνει να βαρέσεις μπιέλα. Κανένας έρωτας δεν πεθαίνει οριστικά. Απλώς πέφτει σε νεκροφάνεια(δεν υπάρχει νεκροφάνεια, μόνο κομπογιαννίτες γιατροί)
Δύο πρώην δε μένουν ποτέ φίλοι (ξεκάθαρα)
Κανένας άντρας δεν οφείλει να νοιαστεί πραγματικά για σένα. Έχει τις δικές του ανάγκες.
Τα δημοφιλή σίριαλ και οι δημοφιλείς ταινίες μιλούν για φιλίες και έρωτες! Τα καλά σίριαλ και οι καλές ταινίες μιλούν και για σεξ!
Συμφωνούμε ή όχι με τα παραπάνω, γεγονός είναι ένα. Κανείς δεν ερωτεύεται με κανόνες και πρέπει! Άλλωστε είμαστε σε περίοδο καλοκαιριού και μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε με πρόσχημα μόνο το μαύρισμα μας! Κλείστε τις τηλεοράσεις και σταματήστε να ζήτε μέσα απ' τις ζωές των άλλων παρακολουθώντας τις ιδανικές τους σχέσεις.Μη ξεχνάμε ότι η τηλεοπτική Κάρι και η πραγματική sarah jesicca parker, συγχώρεσε την απιστία του άντρα της και πατέρα των παιδιών της ακυρώνοντας τους κανόνες που η ίδια θέσπισε,γεγονός που ξεκάθαρα δείχνει ότι κανένα κοινό μεταξύ καθημερινής και τηλεποπτικής πραγματικότητας!

I’m Back
Xrisa-fi

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...