Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

7 dias en La Habana!

Ένας Πορτορικανός, ένας Παλαιστίνιος, ένας Ισπανός, ένας Κουβανός, ένας Αργεντινός και δύο Γάλλοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτή την ισπανόφωνη σπονδυλωτή ταινία, με σκοπό να αναδείξουν την αληθινή ψυχή της Κουβανικής πρωτεύουσας, μιας από τις πλέον ετερόκλητες, ζωντανές πόλεις του πλανήτη. 





Ένας αμερικανός τουρίστας που επισκέπτεται για πρώτη φορά την πόλη, ένας άγνωστος που περιφέρεται άσκοπα, περιμένοντας να συμβεί κάτι, ένας διάσημος ηθοποιός που καταφθάνει στην περιοχή για να παραστεί στην απονομή ενός βραβείου, μια οικογένεια που αποφασίζει να εντρυφήσει σε μια πανάρχαια ιεροτελεστία, ένα ερωτικό τρίγωνο που αναζητά την «άκρη του νήματος». Ένας εξορκιστής που επιχειρεί να σώσει μια βασανισμένη ψυχή... συνθέτουν το πορτρέτο της σημερινής Αβάνα μέσα από επτά ξεχωριστές ιστορίες, σε 7 ημέρες…


1 σχόλιο :

  1. Εγώ λοιπόν, κάηκα νωρίς, μαύρισα νωρίς και είπα να στηρίξω Coco de Fiongo ώστε να μη σηκώσει όλο το βάρος μόνος/η......
    ------------------

    Υποκατάστατο των φιλιών … η σοκολάτα!

    Το λιώσιμο της σοκολάτας στο στόμα είναι πιο συναρπαστικό ακόμη και από ένα παθιασμένο φιλί, υποστηρίζουν οι επιστήμονες.

    Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Independent, εμπειρογνώμονες εξέτασαν την καρδιά και τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, πολλών ερωτευμένων ζευγαριών που έπρεπε πρώτα να φάνε σοκολάτα και μετά να φιληθούν.

    Το αποτέλεσμα της έρευνας αυτής έδειξε πως η σοκολάτα (ειδικά η μαύρη) είναι περισσότερο συναρπαστική ακόμα και από ένα φιλί. Η γλυκιά γεύση της, αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό και επιταχύνει σχεδόν στο διπλάσιο τη διέγερση, από τη σύναψη των χειλιών, πράξη που επίσης έχει διεγερτική δράση.

    Επιπλέον, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η σοκολάτα (όταν λιώνει στο στόμα) λειτουργεί τέσσερις φορές πιο συναρπαστικά από το φιλί. Αντίθετα με τις προσδοκίες των επιστημόνων, οι γυναίκες είναι οι μεγαλύτεροι οπαδοί της σοκολάτας, ενώ τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η αντίδραση και των δύο φύλων στη διέγερση, είναι σχεδόν ταυτόσημη.
    Πηγή: ygeiaonline

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...