Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Με κουτάλα να δοκίμαζε πιο μεγάλη ζημιά θα έκανε



Η πρώτη απόπειρα πολιτικής δολοφονίας στη σύγχρονη ιστορία της Βουλγαρίας σημειώθηκε στη Σόφια,όταν νεαρός άνδρας προσπάθησε να πυροβολήσει με πιστόλι αερίου τον αρχηγό του «Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών»(ΚΔΕ) Αχμέτ Δογκάν, τη στιγμή κατά την οποία ο πρόεδρος της κεντρώας φιλελεύθερης παράταξης-εκφράζει πολιτικά, κυρίως τους μουσουλμάνους της Βουλγαρίας- εκφωνούσε την κεντρική ομιλία στην Πανεθνική διάσκεψη του ΚΔΕ.

Οι τηλεοπτικές κάμερες των συνεργείων, κατέγραψαν σκηνές, άξιες για πολιτικό θρίλερ, σήμερα το μεσημέρι, όταν νεαρός άνδρας ανέβηκε ξαφνικά στο βήμα και προσπάθησε να πυροβολήσει στο κρόταφο τον κ. Αχμέτ Δογκάν με πιστόλι.
 
Ευτυχώς το όπλο αερίου, όπως αποδείχθηκε αργότερα, δεν εκπυρσοκρότησε και στις δύο διαδοχικές φορές, που ο δράστης πάτησε τη σκανδάλη. Αυτό έδωσε ευκαιρία στον ίδιο τον ομιλητή να ξεπεράσει το πρωταρχικό σοκ και να αντιδράσει, ενώ αμέσως οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του αλλά και στελέχη της ηγεσίας του ΚΔΕ εφόρμησαν στον δράστη και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Ο άνδρας που συνελήφθη από την αστυνομία, είναι ένας 25χρονος από το Μπουργκάς, ο οποίος έφερε πάνω του δύο μαχαίρια.

http://newpost.gr/post/184556/me-to-pistoli-ston-krotafo-vrethike-voulgaros-politikos-tin-ora-poy-milouse-vinteo/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...