Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Συνδυασμός ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ

Γράφει,παρουσιάζει η ΑΜ ή CC


ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ
«ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ»
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΑΝ ΣΩΖΕΤΑΙ

Όνομα νεοσύστατου συνδυασμού «ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ».

Ποιοι είναι; (Κανείς δε είδε ποτέ τα πρόσωπά τους. Κανείς δεν άκουσε ποτέ τη φωνή τους. Ανώνυμα παλιόπαιδα είναι!!!)

Προτεινόμενες θέσεις – απόψεις – συνθήματα – παρασυνθήματα.

 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Steve
Ο ένας και μοναδικός που κάνει τη διαφορά, ανάμεσα σε λοιπούς προέδρους και διευθυντάδες που τα ξέρουν όλα, αφού εκείνος δηλώνει με παιχνιδιάρικη υποκρισία πως δεν καταλαβαίνει τίποτα. Γνωρίζει καλά το τραπεζικό κλάδο και ότι θέμα θα απασχολούσε έναν οικονομολόγο. Επίσης, είναι και κρυφοκαλλιτέχνης. Εσύ μας οδηγείς!!!

ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
(με τη σειρά που οι ίδιοι παραθέτουν ονόματα σαν σε τρενάκι κάτωθεν τίτλου και φωτογραφίας στο δικό τους blog)

Xrysa-fi. Εκπρόσωπος γραφείου τύπου. Η πάντοτε ενημερωμένη πένα της (φαντάζομαι αντίστοιχα κι ο λόγος της) ξέρει πότε να γίνεται αιχμηρή, έχει ευαισθησία σε λεπτά θέματα και φυσικά γνωρίζει επίσης πότε θα πει «Δεν απαντώ!».
Lennie Small. Υπεύθυνος σύνταξης ομιλιών προέδρου, προτάσεων προς την εξεταστική επιτροπή της Βουλής, σύνταξης οιασδήποτε προκήρυξης κ.λ.π.
Mathepeze. Μυστηριώδης, γητευτής ανδρών και γυναικών (πιθανά να οφείλεται στο ότι, σύμφωνα με φήμες, είναι ο γηραιότερος όλων).  Άμεση πρόταση η τοποθέτηση του σε καναπέ απέναντί μας, λυτό κι ελεύθερο, να μας μιλά με τόνο δηκτικό και να μας πείθει πως η γη είναι τετράγωνη, όπως μόνο εκείνος ξέρει.
Karl. Το καλό παιδί που όλες οι μαμάδες θέλουν για τη κόρη τους. Το έξυπνο παιδί θεωρείται βέβαιο πως θα γίνει ένα τεράστιο «μυαλό» με τόσο διάβασμα που ρίχνει. Θα μπορούσες να τον φανταστείς άνετα ευρωβουλευτή, με τρία μάστερς σε κάτι… κάτι – κάτι σοβαρό τέλος πάντων.
Badstuber. Κατέχει καλά το γυναικείο φύλο, καθώς είναι ένας ευσυνείδητος πυροσβέστης που βρίσκεται πάντα κοντά στις γυναίκες όταν πλήττονται από ανοιξιάτικες πλημμύρες  αναπαραγωγικών βρυσών.
the_dude. Θα μας μαθαίνει όμορφες μουσικές και θα μας θέτει ερωτήματα προς εσωτερική αναζήτηση. Έτσι κι αλλιώς είχε τη καινοτομία να θέσει πρώτος το ζήτημα διαζυγίου απ’ τον εαυτό μας.

-- Αξίζει να επισημανθεί πως τα χαρακτηριστικά του καθένα χωριστά, αφορούν και στους υπόλοιπους. Όλοι βάζουν μουσικάρες, όλοι γράφουν, γοητεύουν, όλοι είναι κρυφοκαλλιτέχνες αλλά και μυστηριώδεις. Αλληλοσυμπλήρωση και αλληλοκάλυψη. Αυτή είναι η επιτυχία.

Ξεκινάμε:
-          Δημοκρατία ή Κάλτσες. (Εκβιάσαμε τους αναποφάσιστους.)
-          Ο μεγαλύτερος ηγέτης της Ελλάδος ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής .(Πήραμε τους δεξιούς.)
-          Ο μεγαλύτερος ηγέτης της Ελλάδος ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου. (Πήραμε τους κεντρώους.)
-          Ο Μαρξ ζει, στο Στάλιν αλλάζουμε κουβέντα. (Πήραμε τους αριστερούς.)
-          Έχουμε ομορφότερο πρόεδρο - ηγέτη. (Πήραμε και τους συριζέους…)
-          Τέρμα η κατανάλωση κρέατος. (Πήραμε τους φυτοφάγους.)
-          Τέρμα το κυνήγι. (Πήραμε τους οικολόγους.)
-          Δωρεάν τσεκούρια για τις τσαλαπατημένες παιδικές ψυχές. (Πήραμε τους φασίστες.)
-          Δωρεάν ονειρεμένα οπίσθια στις πλατείες κάθε Σαββατόβραδο. (Δικοί μας κι οι «καψωμένοι ηδονοβλεψίες».)
-          Δωρεάν κομμωτήρια, spa και πλαστικές. (Δικές μας κνίτισσες, περιστεριώτισσες και αυτές της Εκάλης.)
-          Απαγόρευση των απαράδεκτων προς ψυχική ισορροπία - με μόνη κατάληξη τη παύση κάθε δημιουργίας - Ladose, Xanax, Lexotanil και πάρα πολλών άλλων, με πρόταση για αντικατάσταση αυτών από φυτικά «φτιαχτικά» με όσο το δυνατόν λιγότερο εθισμό. (Χάσαμε τις υστερικές 40άρες+. Λέτε να είναι πολλές;)
-          Απαγόρευση παντός τύπου αυτοκινήτου εκτός του Smart, εντός των Αθηνών. (Ασθματικοί, σας σώνουμε.)
-          Υποχρεωτικό πενταετή εγκλεισμό στα ψυχιατρεία όλων των ψυχιάτρων, ψυχαναλυτών και λοιπών ψυχοτέτοιων. Απελευθέρωση των τρελών. (Χάσαμε τους ψυχό… , πήραμε τους σχιζοφρενείς.)
-          Υποχρεωτική δεκαετή στρατιωτική θητεία δήθεν δεξιών και κεντρώων των τελευταία 30 ετών. Κάθε καψόνι από τους καραβανάδες, δεκτό κι επιτρεπτό. (Μαζί μας κι ο στρατός.)
-          Σας χαρίζουμε τα δάνεια, χαρίστε μας Prada, Armani και Louis Vuitton. Επίσης κατάληψη των εξοχικών σε Παρνασσό, Μύκονο κ.λ.π. και μεταμόρφωσή τους σε ορφανοτροφεία, στέγες απόρων οικογενειών κ.λ.π. (Πρώην νεόπλουτοι, νυν νεόπτωχοι. Θα κάνουν πως μας ψήφισαν για να μη πεινούν. Νεύρα που θα έχουν που τους πήραμε το όνειρο. Ωχ… ωχ  αυτοί είναι πολλοί. Θα το σκεφτούμε πάλι.)
-          Ομοφυλόφιλοι δεκτοί, ανώμαλοι έξω. (Πήραμε τους γκέι, χάσαμε παιδεραστές.)
-          Θα βρούμε ένα νησί και θα ρίξουμε μέσα τους μετανάστες – η Σπιναλόγκα δε χωράει. Θα τους ρίχνουμε τροφή απ’ τον ουρανό, αφού δε μας αφήνουν να τους διώξουμε. (Οι ρατσιστές είναι δικοί μας.)
-          Θα δώσουμε θέση σοβαρή στην Ελένη Λουκά. (Πήραμε και την εκκλησία.)
-          Οι Αγρότες θα  μας δώσουν τις «μπέμπες» και θα τους δώσουμε άλλες ελληνικές και κανονικές μπέμπες. Φτηνά από Ελλάδα γιατί, δε ξέρω αν τα μάθατε, οι «τραγουδίστριες» της ανατολικής Ευρώπης, σε καλύτερη μοίρα πια, αρχίζουν και γίνονται κυρίες. (Η αγροτική Ελλάδα γίνεται Κάλτσα.)

Αν δε θέλετε ελληνίδες και έλληνες να γίνετε πόρνες και πόρνοι για ένα πιάτο φαΐ – αλλιώς ήταν η πορνεία για βόλτες στο Κολωνάκι, αποδράσεις σε Super Paradise, Παρίσι και Ρώμη, μπριγιάν και μαργαριτάρια και πολλών αστέρων ξενοδοχεία, αυτό το λέγαμε εξυπνάδα. Μία είναι η λύση. «ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ»

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεων και λόγων μου, εγώ η Άννα Μαρία, σας καλώ να σώσουμε τα νιάτα μας, μέχρι να βρεθεί το φάρμακο που θα  κρατήσει για πάντα νέο το μυαλό μας. Γιατί όλοι όσοι κυβέρνησαν αυτό το τόπο, έπαθαν γήρανση πνεύματος και αρτηριοσκλήρυνση εγκεφάλου. Τα άλατα σκούριασαν τη σκέψη τους και ξέχασαν τα ιδανικά τους.
Και έχω ένα όνειρο!!! Έχω όνειρο, όπως εκείνη τότε στο «πολυτεχνείο», να είμαι εγώ η φωνή της δημοκρατίας που τρέμοντας θα λέει: «ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΑΝΗΚΩ.»
Έχω ένα όνειρο…..
Να είμαστε πάντοτε νέοι…



--Ασήμαντο υστερόγραφο. Παρακαλώ μη το διαβάσετε:
Αν αγαπητοί μελλοντικοί ψηφοφόροι μας, «ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ» δε υλοποιήσουν τίποτα απ’ ότι σας έταξαν. Ας προσέχατε! Γιατί, μήπως δε το έχετε ξαναδεί το έργο;
Αν «ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ» είναι απάτη, ψεύτες, λαοπλάνοι, προδότες; Εμένα τι με νοιάζει; Δε θα την πάθω εγώ σα τον Άκη. Σε 20 χρόνια σιγά μη με βρείτε πουθενά. Ούτε που θα ζωγραφίζω. Θα σαπίζω σε ξαπλώστρες. Πάμπλουτη, μεταμορφωμένη και χωρίς ενοχές θα λιάζομαι σε ιδιωτικό νησί…… Θ’ αλλάξω όνομα και αντί για Άννα Μαρία, θα με πω CC...  Θα αναβαθμιστώ.

20 σχόλια :

  1. Όπως συνηθίζει να λέει και ο mathepeze, πολύτιμη ανάρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ego to leo afto. re malaka afti mas douleuei! (AFTIA) CC xerenomaste?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pros to paron eimai sto deutero master, exo thesei tis vaseis gia to trito alla griniazei to gomenakio. leei oti eimai student bum. den mporo na katalavo ti ennoei...

      Διαγραφή
    2. χαχαχα.... ούτε εγώ καταλαβαίνω τι εννοεί, πάντως μια υπομονή δείχνει πως κάνει. Το νου σου!!!

      Διαγραφή
  3. O Marx zei...

    http://www.youtube.com/watch?v=6JIF2-84Me4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ Karl θα απορούσα με των γυναικών, αλλά δεν μας έχει γνωρίσει (νομίζω).
    Λοιπόν κοπελιά, να στέλνεις τα κείμενα στο mathepeze@yahoo.gr, γιατί όπως βλέπω έχεις ένα θεματάκι με το word που ο αξιότιμος πρόεδρός σου δεν αναλαμβάνει να το λύσει. Σε μένα λοιπόν που έχω χρόνο πολύ και υπομονή. Έτσι για την καλαισθησία ρε ζωγράφε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα να φανταστείς όταν το έκανα προεπισκόπηση εντυπωσιάστηκα με το πόσο ωραίο βγήκε χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσω καθόλου

      Διαγραφή
  5. Αρχίσαμε πάλι......... Ξερενόμαστε ή όχι???
    ΟΧΙ!!!! ΤΕΛΟΣ!!!
    Karl....

    Δεν είχα ποτέ θέμα με το Word και έχω πάθος με τα περιτυλίγματα. Κάτι συμβαίνει με τα tabs.
    Steve, ωραίο μου φαίνεται και μένα στο ροζουλί.
    Mathepeze, ευχαριστώ για τη προσφορά χρόνου και υπομονής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σκεφτώ.... να σκεφτώ...
    "ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκανα λάθος!!!
      Xrisa-fi... εσύ δώσε το σύνθημα κι εγώ θα γίνω άλλος Παπαγιαννόπουλος, ΚΑΛΤΣΕΣ!!! ΚΑΛΤΣΕΣ!!!

      Διαγραφή
  7. Όπχιον ανακατέβετε με τα πύτουρα τον τρόνε ι κώτες. (Ισπανός φιλόσοφος. (ο μόνος))

    Coco de Fiongo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιγάντιος Κινέζος16 Ιουνίου 2012 στις 11:55 π.μ.

    Όχι , το σωστό είναι : Όποιος ανακατέβετε με τα τσίπουρα τον τρων ιππότες !!! Και μιας που μιλάμε για εκλογές πολύ ωραίο κείμενο : http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/xainis-dimitris-apostolakis-prepei-na-kamome-mia-palikaria-enilikiosis και θα πει και ένα τραγούδι : http://www.youtube.com/watch?v=bbCSKAAFs3k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την συνέντευξη! Εκτιμώ τον Αποστολάκη, πολύ καλή συνέντευξη μ’ εξαίρεση την 18 ερώτηση που πραγματικά γέλασα με την καρδιά μου. Καιρό είχα να γελάσω τόσο! Να ‘σαι καλά ρε Δημητρό!!!

      Και μιας και μιλάμε για εκλογές, ο Ποντικός των Χαϊνηδων είναι το πιο σοβαρό πολιτικό κομμάτι που μπορώ να θυμηθώ μετά από το ανεπανάληπτο Τα λόγια και τα χρόνια!!!

      Ωραίος και ο Τίγρης!! Είδα και την Σταφυλοπάτη στο βιντεάκι και θυμήθηκα πως υπάρχουν γυναίκες που ξέρουν να χορεύουν ζεϊμπέκικο (αυτό είναι άσχετο).

      Ωστόσο και οι δύο αφορισμοί ήταν έξυπνοι!

      Διαγραφή
  9. Αν οι παλιάνθρωποι δεν έχουν βάλει ψηφοδέλτια των "καλτσών" στα εκλογικά κέντρα, αποφάσισα να ψηφίσω ένα μικρό κόμμα. Θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Άννα Μαρία πρασινοφρουρέ,μόνο εγώ και εσύ μείναμε

      Διαγραφή
    2. Πρόεδρε, έχουμε υψηλό ηθικό και πάμε για τις επόμενες!!!!!!!! (ΓΕΝΙΚΑ)

      Εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ
      Μόνοι πάνω στη γη…..

      Διαγραφή
    3. Αφού πήρε το Παναθηναικό Κίνημα 12.000 ψήφους,μπορόυμε και εμείς

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...