Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Zener. Ζενερ. Zenerspannungsbereich

Η Δίοδος Ζένερ (Zener) είναι μια δίοδος που μπορεί να λειτουργεί στην περιοχή κατάρρευσης, δηλαδή στην περιοχή τάσης στην οποία οι λοιπές δίοδοι κινδυνεύουν να καταστραφούν. Γι’ αυτό το λόγο ονομάζεται και δίοδος κατάρρευσης. Είναι το βασικότερο εξάρτημα των σταθεροποιητών τάσης που κρατούν την τάση στο φορτίο του κυκλώματος σταθερή ανεξάρτητα από μεταβολές στην τάση της γραμμής και στην αντίσταση του φορτίου. Είναι κάτι σαν ασφάλεια τάσης.

Είναι σαν μια απο τις ασφάλειες που μου παρέχουν τα θηλυκά κυκλώματα. Αλλά ας γίνουμε συγκεκριμένοι:

Δανείζομαι στίχους από ένα τραγούδι: "Αν έρθει κάποιος να σου πει , γι'αυτό της Δώρας το κωλί, γι'αυτό το απίστευτο κωλι.."




Και συνεχίζω με το σημείο G.

Η οθόνη βουλιάζει, σαλεύει το πλήθος, εικόνες ξεχύνονται μεμιάς, Τα πλήθη, ουριλάζουν στις κερκίδες. Ραντίζω με αίμα τις πέτρινες κερίδες, κάνοντας το τοπίο να μεγαλώνει... (ΩΧ πηδώ, χοροπηδώ, γιατί πηδώ μια μικρούλα, αλίμονό μου!)

Α,παδιά! Το σημείο G που σας ενδιαφέρει όλους σε αυτό το άρθρο. Ας είμαι σύντομος:

Κόλπο
Αυτό είναι όλα και τα πάντα, θα σας πω το κόλπο;?
Το σημείο Γ για να το θέσω και πιο Ελληνικά, είναι ένα μυστήριο. Όχι για εμένα. Και αυτό δεν είναι άρθρο για το σημείο G. Το σημείο G θα λάβει την προσοχή που του αξίζει.(μπορώ να κάνω και αλλιώς;)

Για πες μου, μήπως ξέρεις τι παίζει με το κόλπο και όλες τρελαίνονται;
Ναι, παίζει το μητρικό τους ένστικτο, όσο και να τις πονέσεις, απο εκεί βγαίνουν παιδιά, μην τις λυπάσαι!.

Ανησυχώ μηπως τραυματίσω την κοπέλα μου χρησιμοποιόντας το κόλπο..
Πολύ συνηθισμένη ανυσηχία μεταξύ των άσχετων ακολούθων της συνταγής. Δεν τραυματίζεται, από εκεί βγαίνουν παιδιά, τι άλλο να σας πω;

Ναι αλλά η Ελεονώρα δεν μου κάθεται.
Άαααααχχχχχ, και απο εκεί βγαίνουν(θα βγουν) παιδιά.

Μήπως να ακούσουμε λίγο Λουκιανό;



Ύστερα απο λίγο, ήρθε και ο Τάσος.

Με 2 θυληκά.

Μπαίνει και ο Φαίδων, αυτός ήταν μόνος.

Γίναμε 7. Τα μάτια μου αστράψανε. Ήταν χτες το βράδυ, ή μήπως δεν ήταν; Ήταν πριν δυο χρόνια ή μήπως δεν ήταν; Ρε Τάκη τι λες;

-Ήταν.
-Ήταν τι ρε Τάκη; 
-Ήταν σήμερα το βράδυ, ούτε χτες, ούτε πριν απο δυο χρόνια.

-Άκου Τάκη, ακούς;
-Ναι αφεντικό!
-Έχεις λήξει

Τα 2 θυληκά συνέχιζαν τις αλλοπρόσαλες φιγούρες τους.Ένας ήταν γυμνός. Ένας άλλος ήταν χάλια, έφευγε, πήγαινε σπίτι του. Μα το πιο ενδιαφέρον?? Ένας μίλαγε και με τα 2 θυληκά. Απο δίπλα και ένας μαλλιάς, αυτός ήταν μόνος... και μια κοπελίτσα, να πάρει τα λεφτά.

Α παιδιά να βάλω και ένα τραγουδάκι! 
Καλά εκεί που λέει "παθαίνει συγκοπή!" σκέφτομαι το Σαμαρά. Φαντάζεστε να πάθει συγκοπή ο Σαμαράς; Και ξαφνικά.... παθαίνει συγκοπή!? Καλά το φαντάζεστέ; Και να βγει με τα πόδια εμπρός απο το Μαξίμου; μακριά απο εμάς αλλά ωραίο ε; "Ο πρωθυπουργος της Ελλάδος κύριος Αντώνης Σαμαράς απεβίωσε απο συγκοπή σήμερα το βράδυ"
Και εμείς τι θα κάνουμε ακέφαλοι; Θα μας πάρουν τη εξουσία αι κουμουνισταί!ΟΥΥΥΥ!!! 



7 σχόλια :

  1. Για χτυριπέ οι φωτος είναι σε κανονικό μέγεθος αν κλικάρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6:22 to postares 7:50 epestrepses na mas doseis ki ena tip na mas ftiaxeis! (Marketman wink)

    -Ήταν.
    -Ήταν τι ρε Τάκη;
    -Ήταν σήμερα το βράδυ, ούτε χτες, ούτε πριν απο δυο χρόνια. (Sakis Tsiolis!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχίσαμε....... Ακαταλαβίστικα, ακαταλαβίστικα???
    Άργησα, άργησα. Πολύ. Γαμώτο άργησα.... Κι εσύ διαβάζεις. Που είσαι? Έχεις διάβασμα. Εγώ δεν έχω.... χιχιχιχι.

    Δίοδος Ζένερ??? Συγνώμη, σε ποια εξεταστική δίνεις εσύ???
    Και η έκπληξη. Μπέρδεμα... Ωδή ....Μπάλλος..... «πολύς» Κηλαηδόνης (...). Απίστευτε Badstuber!!!

    --------------------
    ΚΟΛΠΟΣ
    Ο κόλπος είναι ένας ινομυώδης και ελαστικός σωλήνας, που χρησιμεύει στην υποδοχή του πέους, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Με το ένα άκρο του επικοινωνεί με τον τράχηλο της μήτρας, ενώ με το άλλο το οποίο φράσσεται μερικώς από τον παρθενικό υμένα, εκβάλει στο αιδοίο. Το μήκος του είναι 8-9 εκατοστά. Δεξιά και αριστερά από την είσοδο του κόλπου βρίσκονται δύο μικροί αδένες, οι βαρθουλίνειοι αδένες, που το έκκριμα τους υγραίνει τον κόλπο κατά τη συνουσία, διευκολύνοντας έτσι την είσοδο του πέους στον κόλπο. Στην άτοκη ενήλικη γυναίκα ο κόλπος σε διατομή έχει σχήμα “Η” και χαρακτηρίζεται από επιμήκεις αυλακώσεις - οι στήλες του κόλπου - και πολλές εγκάρσιες πτυχές. Αυτή η διαμόρφωση του κόλπου επιτρέπει μεγάλη διάταση κατά τον τοκετό . (δες ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ)
    ..
    Κόλπος, ο ινώόης-μυικός σωλήνας έχει μέσο μήκος περίπου 8 εκατοστών, αλλά με τη σεξουαλική διέγερση μεγαλώνει σε μήκος και σε διάμετρο έτσι ώστε να δέχεται εύκολα ένα πέος οποιουδήποτε φυσικού μεγέθους. Όταν η γυναίκα είναι επαρκώς διεγερμένη, ο κόλπος υγραίνεται με ένα γαλακτώδες υγρό. Κατά τη διάρκεια του οργασμού τα τοιχώματα του κόλπου συστέλλονται και σφίγγουν το πέος, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα μία έντονα ηδονική αίσθηση και για τους δύο συντρόφους. (δες.. ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ)
    ------
    ΣΗΜΕΙΟ G
    Ο Ρενιέ ντε Γκράαφ (Regnier de Graaf) (30 Ιουλίου 1641 - 17 Αυγούστου 1673) ήταν ο πρώτος γιατρός που περιέγραψε το φαινόμενο της «γυναικείας εκσπερμάτωσης» και ανέφερε την ύπαρξη μιας ευαίσθητης περιοχής στο μπροστινό μέρος του αιδοίου (αργότερα ονομάστηκε σημείο G από το Γερμανό γυναικολόγο Ernst Gräfenberg). ((ξανά: δες ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ))
    -----------------

    Εγκυκλοπαιδισμοί. Τα καλά θα τα πούμε στην ώρα τους..... (Αναμένω!!!) Προς το παρόν έπαθα τρόμο!!! Πως τρόμαξα... Μου έβαλες στο μυαλό μου πρόσθετο εφιάλτη. Φτάνει! Τους βλέπω να έρχονται: Αι κομμουνισταί!

    ..........
    και χαιρετώ σας
    και φιλώ σας
    όντα μικρά χρωματιστά
    μες στον καθρέφτη κλειδωμένα
    ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια αθώα απορία: Σε τι χρειάζεται η 'γυναικεία εκσπερμάτωση'; (γυναικείος οργασμός φυσικά είναι το σωστό). Εφ' όσον δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό σε σχέση με τη σύλληψη, γιατί υπάρχει; Σπουδάζει κανείς σχετικά να μας διαφωτίσει; (Η συνέχεια του συλλογισμού είναι αν υπάρχει πραγματικά, ή είναι πολιτισμικό απόκτημα ας πούμε..)

    Επειδή λέτε για κόλπους και τέτοια..

    Coco de Fiongo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρακτικά, οι συσπάσεις του κόλπου που προκαλεί ο οργασμός, βοηθούν το σπερματοζωάριο να κολυμπήσει προς το ωάριο, αυξάνοντας τις πιθανότητες σύλληψης.
    Τώρα, όσον αφορά την ικανοποίηση δεν φαντάζομαι να μιλάς σοβαρά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είχα μία γκόμενα που της έμοιαζε και ήταν όσο ηλίθια είναι και αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...