Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα

Το σημερινό doodle της Google ανήκει στον 10χρονο Αστέριο Ρέυνικ, μαθητή του 2ου δημοτικού σχολείου από το Λιτόχωρο, που κέρδισε τον διαγωνισμό «Doodle 4 Google» που είχε θέμα την Ελλάδα.

Το δικό του Ελληνιό Doodle με τίτλο "Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα", είναι εκείνο που κέρδισε τον διαγωνισμό της Google και σήμερα κοσμεί την πρώτη σελίδα της μεγάλης μηχανής αναζήτησης.

"Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα" ξεχώρισε σε ψηφοφορία που είχε διάρκεια από τις 15 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου.
Κάθε παιδί που έστειλε τη ζωγραφιά του στο διαγωνισμό Doodle 4 Google, έπρεπε να γράψει και δυο λόγια για την έμπνευσή του.
"Ζωγράφισα το doodle με ένα μεγάλο ήλιο, τη θάλασσα και την ελληνική σημαία γιατί για εμένα αυτά είναι η Ελλάδα", έγραψε ο μικρός Αστέριος.
Ο διαγωνισμός Doodle 4 Google ήταν ανοιχτός για όλους τους μαθητές από 6 έως 18 ετών. Σκοπός του ήταν να ενθαρρύνει τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν δημιουργικότητα και φαντασία για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google.
Η τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου και σήμερα ο νικητής θα απολαμβάνει την πρώτη θέση για 24 ώρες στην πρώτη σελίδα της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης.1 σχόλιο :

 1. Ωραίος!

  Το δημοτικό πρέπει να έχει αθλητικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα.
  Ελάχιστη αριθμητική και γλώσσα και πολύ σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.
  Τα λέω εγώ γιατι δεν τα λέει κανένας άλλος.

  mathepeze

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...