Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Και που λες....

It's been a freakin' while.
Χμμμ, ωω σκατά. Δεν θυμάμαι πως γράφουν. Λάθος. Δε θυμάμαι πως γράφω. Δεν ήξερα ποτέ πως γράφουν. Αυτοί που γράφουν. Βρέχει. Δεν βρέχει απλώς, γαμιέται. Και τώρα που έφτιαξα το mood, πάμε!
Πού βαδίζουμε κύριοι; Έλα ντε.



Πρώτη μέρα μετά το φεστιβάλ. Αν και αφού δεν πάτησα την τελευταία μέρα λόγω του καταραμένου hangover από το Σάββατο (που δεν έβγαλε μόνο εμένα off προς υπεράσπισή μου) κλέβω... Ε και; Ωραία ήταν!
Sorry, με διέκοψε ο αδερφός μου, συνεχίζω.
Λοιπόν...
Ωραία ήταν, όπως προανέφερα, ταινίες-ξενύχτια-γέλια-ποτά κλπ. Με τον Badstuber συνοδοιπόρο για ακόμα μια φορά, εξερευνήσαμε τις ίδιες πτυχές της ζωής όπως χρόνια τώρα κάνουμε, μπας και βρούμε κάτι καινούριο (ή καινούργιο; νέο τελοσπάντων), κάτι διαφορετικό. Και τι βρήκαμε; Τι να βρούμε αγαπητοί, τίποτα. Όλα ήταν όπως παλιότερα. Δηλαδή μια χαρά. Ανακαλύψαμε καμιά ωραία ταινιούλα που δε θα βλέπαμε σε διαφορετική περίπτωση (respect στον Alex Van Wardermam-dam δεν πρόκειται να μάθω το όνομα του, αλλά αξίζει να δείτε "Το Φόρεμα" και "Waiter", ζήτω η τρέλα), να δούμε κόσμο να πεθαίνει σε ιστορίες βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα ή και όχι, επίσης καήκαμε με Hentai Kamen "Ο εκδικητής φορούσε κιλοτάκι"?, Sharknado (wtf@melinawatcheditonherowndotcom) και άλλα πολλά τελοσπάντων...
Το Ideal έγινε ο αγαπημένος μου σινεμάς, στον καπετάν-πως-τον-είπαμε-που-ξεπαραδιαστήκαμε είδα μετά από καιρό τον mathepeze και συνειδητοποίησα πόσο μου είχαν λείψει οι απόψεις του και οι κουβέντες μας πιο συγκεκριμένα και οι καμένες κουβέντες γενικότερα, στο Odeon πιάστηκα και στην Αθήνα γενικά... Ξαναείδα τα ωραία της.
Ότι μπορείς να ξενυχτήσεις μια Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη βράδυ και να ξεπατωθείς στο χόρο και να καταλήξεις να πίνεις μπύρες και να συζητάς για ό,τι να ναι μέχρι να κλείσει το μαγαζί (η Αθήνα). Να πας σε καινούργια (ή καινούρια) μαγαζιά που δεν είναι καθόλου καινούρια (δε θα το κουράσω άλλο) όπου η εξυπηρέτηση απλώς είναι όπως πρέπει, με το ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ κεφαλαίο, Σαββάτο απόγευμα-βράδυ (mathepeze από πλευράς μου εκεί θα πάμε την επόμενη φορά), να έχεις και τα τυχερά σου (θα δείξει, δεν το κόβω), να δεις ταινίες που δεν έχεις καταλάβει τι σκατά γίνεται, αλλά παρόλα αυτά να βλέπεις τα θετικά τους και να λες, ναι, θα την ξαναέβλεπα (υπό τις κατάλληλες συνθήκες).
Τέλος, να χάνεις την ταινία (που ευτυχώς μπορείς να κατεβάσεις· no harm done + μια άνω τελεία πάντα μου αρέσει) που έλεγες ότι θα είναι καλή, και εν τέλει να καταλήγεις να βολοδέρνεις από δω κι από κει συναντώντας γνωστούς-άγνωστους και να περνούν οι 4 ώρες κενό ιδανικά.
Τι μου έμεινε περισσότερο, για να προλάβω τις ερωτήσεις σας...
1ον: Το ότι καθώς βλέπαμε το "The Conjuring", όλοι γέλαγαν, εγώ τουλάχιστον ήθελα να δω θρίλερ, και όταν έσκασαν τρομακτικές σκηνές το βούλωσαν και το 'φχαριστήθηκα (απόστροφος γιατί επιβάλλεται)
2ον: Το βράδυ με mathepeze (με βοήθησες νομίζω παρεμπιπτόντως, το ξέρεις)
3ον: Το βράδυ στην καντίνα
4ον: Charlie Chaplin με His Majesty the King of Spain, δεν το περίμενα, δεν το ήξερα ότι θα συμβεί
5ον: Πόσο ευχάριστα πέρασε η ώρα στο Oh Boy και στο King of Comedy
6ον: Το βράδυ που επιτέλους κάναμε συντήρηση δυνάμεων και πήγαμε για ύπνο
7ον: Πολλά ακόμη.
Καληνύχτα σας
Και καλέσε γιορτέσε
Yours truly
the_dude
μπορώ-να-το-κουράσω-κι-άλλο-αλλά-μας-λυπάμαι-όλους-δεν-φταίω-εγω

τραγουδάκι??


Edit: θα έπρεπε να είναι και ο μαλάκας του πόκερ εδώ αυτές τις μέρες, μπορώ να το πω με σιγουριά ότι θα γούσταρε.

4 σχόλια :

  1. Ζήλεψα, πολύ!
    .
    .
    .
    "Εκτέλεσε γατάκια με καραμπίνα" newsbeast...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφα πράγματα!
    Συγκροτημένα και καθώς πρέπει.
    Τέλος του μήνα πάλι εγώ που θα ‘ρθει και ο ρομαντικός…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. akirothike to taksidi tou Oktovriou. :( Tha ta poume Dekembri alania.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιγάντιος Κινέζος3 Οκτωβρίου 2013 στις 2:59 π.μ.

    Zilepsa sin enas! Akou ekei na ksenixtas kathimerines!! Edw stin poli tou karl oute savvatokiriaka!!!
    P.s. egw pote tha ginw mana??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...