Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

«χάρηκα όταν διαπίστωσα πως οι αστυνομικοί είχαν τα όπλα τους, σε περίπτωση που “οτιδήποτε” θα ήθελε να εμπλακεί με εμάς»!

 Ένας νοτιοαφρικανός, ηλικίας 80 ετών, την στιγμή που ξύπνησε διαπίστωσε πως αντί για το κρεβάτι του, βρισκόταν μέσα στο ψυγείο ενός νεκροτομείου!
Ξύπνησε στο νεκροτομείο μετά από 21 ώρες
Η οικογένεια του, τον θεωρούσε νεκρό για 21 ώρες καθώς μετά από μια κρίση άσθματος οι υπεύθυνοι του νεκροτομείου που κλήθηκαν προκειμένου να συλλέξουν τη σωρό του - φαινομενικά νεκρού - άνδρα, μετά από εξέταση, διαπίστωσαν και οι ίδιοι πως δεν είχε σφυγμό καθώς η καρδία του είχε πάψει να λειτουργεί.
Το περιστατικό συνέβη στο Γιοχάνεσμπουργκ.
Μια μέρα μετά την διαπίστωση του «θανάτου», οι εργαζόμενοι του νεκροτομείου, άκουσαν κάποιον να φωνάζει για βοήθεια. Όπως, ο ιδιοκτήτης του νεκροτομείου δήλωσε «νόμιζαν πως ήταν φάντασμα»!
«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν τρομαγμένους, αλλά είναι οι υπάλληλοι μου και έπρεπε να τους αποδείξω ότι δεν φοβήθηκα, έτσι κάλεσα την αστυνομία», συμπλήρωσε.
Ωστόσο όπως ομολόγησε, «χάρηκα όταν διαπίστωσα πως οι αστυνομικοί είχαν τα όπλα τους, σε περίπτωση που “οτιδήποτε” θα ήθελε να εμπλακεί με εμάς»!
Πηγή: Newsbeast.gr

1 σχόλιο :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...