Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Υποστηρικτές της Χούντας στη σχολή Ευελπίδων.

Σοκ προκαλεί η πληροφορία ότι μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ευελπίδων για την επέτειο του Πολυτεχνείου ορισμένοι ευέλπιδες τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη πως κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου, ορισμένοι ευέλπιδες τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου.
Ο Αρχηγός των τεταρτοετών της Σχολής Ευελπίδων, όπως αποκαλύπτει "Το Βήμα", έδωσε εντολή να αποχωρήσουν από το αμφιθέατρο της Σχολής όλοι οι αλλοδαποί και οι Κύπριοι, προχωρώντας στη συνέχεια σε ομιλία με μηνύματα κατά του Πολυτεχνείου και υπέρ της Χούντας.
Μαζί με πέντε ακόμα άτομα τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου, με την πλειονότητα των ευέλπιδων να παραμένουν στις θέσεις τους, ζητωκραυγάζοντας σχετικά συνθήματα.
Ο ΥΕΘΑ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, καταδικάζει με ανακοίνωσή του το γεγονός και ο Α/ΓΕΣ έχει δώσει εντολή να γίνουν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται ώστε να εξεταστεί το θέμα και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνει σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα την 17η Νοεμβρίου 2011 στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ότι για το περιστατικό αυτό, έχει ήδη ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος, μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε από τα αρμόδια όργανα.
Ο πρωταίτιος έχει απαλλαχθεί από τα Διοικητικά του καθήκοντα και παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής με το ερώτημα της αποπομπής του.

http://news247.gr/

2 σχόλια :

  1. kanenas omws den aneferei oti o 4eths den pire autovoulos thn prwtovoulia auth...alla kapoios anwteros,tou edwse entolh na to kanei,kathws episis oti parontes sto amfithetro htan o dioikiths/upodioikiths klp.....think about this!!
    jim_k

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...