Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Τα... ποδοσφαιρικά φιλιά!

Με αφορμή το... περίεργο φιλί του Ολιβιέ Ζιρού με τον Ματιέ Ντεμπισί στην αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Γερμανία, το gazzetta.gr θυμίζει ποδοσφαιρικά φιλιά που έχουν... προκαλέσει ουκ ολίγα σχόλια και αντιδράσεις!
Ο... εκδηλωτικός Μαραντόνα!Ο... θεός Ντιέγκο πάντα προκαλούσε. Το φιλί του λοιπόν με τον Κλαούντιο Κανίγια στη Μπόκα έχει μείνει στην ιστορία! «Κάποιες φορές πιστεύω ότι ο Ντιέγκο είναι ερωτευμένος με τον σύζυγό μου. Πρέπει να είναι τα μακριά μαλλιά και οι μύες», είπε η σύντροφος του Κανίγια! Το φιλί του Ντιεγκίτο επαναλήφθηκε στον Κάρλος Τέβες και σε ένα σκυλί το οποίο οι πάντα καυστικοί Άγγλοι έγραψαν ότι... μοιάζει με τον Τέβες! Μόνο που δεν είχε την ίδια αντίδραση, αφού γύρισε και τον δάγκωσε. Το κάνει πάντως και με... ηθοποιούς όπως λέγεται, αφού παπαράτσι τον έχει πιάσει να φιλά και τον Κόλιν Φάρελ!



«Διαβολικό» φιλί
Η «παλιά φρουρά» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν εξαιρετικά δεμένη μεταξύ της. Τόσο, που κάποιες φορές το... παράκαναν. Τον Απρίλιο του 2010, ο Πολ Σκόουλς για άλλη μια φορά ήταν ο άνθρωπος που έδινε τη λύση στους «Κόκκινους Διάβολους», εκτελώντας τη μισητή Σίτι. Ο Νέβιλ δεν άντεξε τη... χαρά και ανταποκρίθηκε με ένα φιλί στον κοκκινομάλλη Άγγλο!


Οι «κολλητοί» Ιταλοί
Η κάμερα έχει πιάσει αρκετές φορές τον Πίπο Ιντζάγκι με τον Κριστιάν Βιέρι σε... περίεργες στιγμές. Παίκτης της Ίντερ ο ένας και της Μίλαν ο άλλος για αρκετά χρόνια, δεν έχουν συμπέσει στη Γιουβέντους ενώ βρέθηκαν για μία χρονιά μαζί στους Ροσονέρι. Παρόλα αυτά, ήταν... αυτοκόλλητοι εκτός αγωνιστικών χώρων. Τόσο, που είχαν αναπτυχθεί αρκετές κουτσομπολίστικες ιστορίες. Δεν τις ενστερνιζόμαστε φυσικά, απλά βάζουμε μία... περίεργη φωτογραφία. Οι φήμες πάντως λένε ότι από ένα σημείο και μετά δεν μιλιούνται. Άγνωστος ο λόγος...


Στίβι και Τσάμπι
Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη έχει μείνει στην ιστορία για τη Λίβερπουλ, που βρέθηκε να χάνει 3-0, για να το γυρίσει και να κατακτήσει τελικά τον τίτλο στα πέναλτι. Η... ανείπωτη χαρά του Στίβεν Τζέραρντ και του Τσάμπι Αλόνσο, των δύο κινητήριων μοχλών στο κέντρο των Ρεντς, αποτυπώνεται στη φωτογραφία που ακολουθεί...


Το φιλί των «Καρακαξών»
Πριν ο Κάρολ περιέλθει στο καθεστώς αμφισβήτησης στη Λίβερπουλ, όπου πασχίζει να αποδείξει ότι άξιζε τα χρήματα που δαπάνησε η ομάδα για να τον αποκτήσει, έκανε τα... δικά του στη Νιουκάστλ. Μία μέρα αφού τρελάθηκε με τον Στιβ Τέιλορ, ο οποίος φερηόαν να την... πέφτει στην πρώην του υψηλόσωμου φορ, ο Κάρολ πανηγύρισε το γκολ του απέναντι στη Ντόνκαστερ με ένα φιλί με τον Κέβιλ Νόλαν! Σιγά μην έχανε την ευκαιρία η Sun....


Για να... περάσει!
H εικόνα που έχουμε από τον Πολ Γκασκόιν σίγουρα δεν είναι η παρακάτω. Ο τρελό-Γκάζα, ο οποίος έχει εμπλακεί αρκετές φορές σε περιπέτειες λόγω αλκοόλ, ναρκωτικών και καυγάδων, έβγαλε έναν... άλλο εαυτό με τον Άλι ΜακΚόιστ στους Ρέιντζερς. Τρομερή και η... εξήγηση του... παθόντα. Οι δύο παίκτες συγκρούστηκαν σε ματς των Τζερς με την Ιβερνές προσπαθώντας να πάρουν κεφαλιά, με τον Γκασκόιν να βγαίνει νικητής από την εναέρια μονομαχία και να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ στο συμπαίκτη του άνοιξε το χείλος. Οπότε ο Γκάζα το... φίλησε για να περάσει. Κiss it better όπως είπε ο ίδιος ο ΜαΚόιστ, ο οποίος πρόσθεσε «ευτυχώς που δεν έκανε χατ-τρικ!»


Τα φιλιά του Κλαφ
Από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχουν περάσει από τα αγγλικά γήπεδα, ο Μπράιν Κλαφ είχε και τις... παραξενιές του. Τον Ιανουάριο του 1989, η Φόρεστ κέρδιζε με 5-2 την ΚΠΡ και προκρινόταν στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Οι οπαδοί των «Τricky Trees», τρελαμένοι από τη χαρά τους εισέβαλαν στον αγωνιστικό για να πανηγυρίσουν, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί ο Κλαφ, ο οποίος άρχισε να μοιράζει μπουνιές! Τιμωρήθηκε με 5.000 λίρες πρόστιμο και στη συνέχεια απολογήθηκε στους οπαδούς, παρουσία της κάμερας. Ζήτησε ένα... φιλί και οι οπαδοί ανταποκρίθηκαν θετικά! «Χτύπησε» ξανά και το 1990, όταν το... θύμα ήταν ένας ρεπόρτερ που πάσχιζε να του πάρει συνέντευξη μετά από μια ήττα με 4-0 από την Έβερτον, λίγες μέρες πριν τον τελικό με την Όλνταμ για το Λιγκ Καπ. Αφού του πέταξε ότι «ο μόνος σίγουρος για τον τελικό του Γουέμπλεϊ είναι ο Άλμπερτ», ο... οδηγός της Φόρεστ, τον φίλησε on camera! Στο βιβλίο του για τον τεράστιο «Κλάφι», ο Ντάνκαν Χάμιλτον έδωσε τίτλο «Με την προϋπόθεση ότι δεν θα με φιλήσεις: 20 χρόνια με τον Μπράιν Κλαφ». Να είναι καλυμμένος ο άνθρωπος!

Ο... νεαρός Ρούνεϊ, με τον «βετεράνο» Ρατζίνσκι
Όταν ο Ρούνεϊ ήταν ακόμα 18 χρονών και μετρούσε τις τελευταίες μέρες του στην Έβερτον, ο Ρατζίνσκι ήταν αυτός που είχε τεθεί από την αρχή υπέρ της μεταγραφής του σε μεγαλύτερο ομάδα, ασκώντας μάλιστα και κριτική στον προπονητή του Ντέιβιντ Μόγιες που έκανε... νερά. Λίγους μήνες νωρίτερα, τον Ιανουάριο του 2004, ο Καναδός, ο οποίος αργότερα θα φορούσε και τη φανέλα της Ξάνθης, ισοφάριζε την Άρσεναλ και ο πιτσιρικάς Ρούνεϊ εξέφραζε τον... ενθουσιασμό του για τον συμπαίκτη του με ένα φιλί!


Συμβαίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης...
Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους. Το ίδιο ισχύει φυσικά και όταν αγωνίζονται με τη φανέλα της Εθνικής. Ο Σέρχιο Ράμος, όπως φαίνεται στο παρακάτω video φιλάει τον Κασίγιας, με τον Τσάβι να... στραβώνει! Κάτι ανάλογο φέρεται να έχει κάνει και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.



...Και τη Μπαρτσελόνα!
Εντάξει, μπορεί να μην υπήρξε φιλί, αλλά το τρομερό στιγμιότυπο που αποτύπωσε η κάμερα ανάμεσα στους συμπαίκτες τότε στη Μπάρτσα, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ζεράρ Πικέ έκανε το γύρο του κόσμου και προκάλεσε αρκετές συζητήσεις! Η Σακίρα πάντως δεν πτοήθηκε....



Η... παρηγοριά του Μπουφόν
Τεράστιοι παίκτες και οι δύο, έχουν γράψει την δική τους ιστορία τόσο στις ομάδες τους, όσο και στις Εθνικές. Μετά από ήττα λοιπόν της Γαλλίας από την Ιταλία το 2008, ο Τζίτζι Μπουφόν παρηγόρησε με τον... δικό του τρόπο τον Τιερί Ανρί!





http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...