Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Το κοριτσάκι έφυγε από την βλαχιά ή η βλαχιά έφυγε από το κοριτσάκι?

Γράφει ο jim_k

   Κηφισιά,Εκάλη,Βούλα,Βουλιαγμένη…..( WOW )… το όνειρο κάθε βλάχου μαζί με μια Mercedes που την τελευταία δεκαετία πήρε σάρκα και οστά και τώρα έρχεται το κακό πολιτικό σύστημα και τους τα παίρνει πίσω!! ΑΙΣΧΟΣ!!! Αλλά ok παραμείνετε ψύχραιμοι· λύση υπάρχει : Σπέρμα … το καλύτερο αντικαταθλιπτικό.
   Ο χειμώνας μας έβρισκε στην Αράχοβα,το φθινόπωρο στην Ελάτη , η άνοιξη στης Σπέτσες και το καλοκαίρι Μύκονο και δώσε τα δάνεια να τα παίρνουμε όπως τα Viagra ο γερός, που πας βλαχοκουκλίτσα μου ( ? ) ξέχασες που στο χωρίο σου έκοβες τον πατσά με το ψαλίδι και τα νυχιά με το τσεκούρι και τώρα θες Fish pedicure και spa και aqua aerobic και ξενοδοχεία για διακοπές με πισινά,μα με πισίνα ??? Αυτό που έπλενε ο πατέρας και η μάνα σου τα κολοκύθια στο χωρίο ήταν γούρνα και ήταν λίγο μεγαλύτερο από την σκάφη που έπλενες τα ρούχα σου και τώρα θες πισίνα?

   Η κρίση στην Ελλάδα ξεκίνησε από τότε που οι γκόμενες άρχισαν να προφέρουν σωστά το louis vuitton, και σαν να μην μας έφτανε αυτό έρχεται μετά η αλογομούρα sarah jessica parker και μας διδάσκει τα louboutin….μακελειό, το κάθε γνήσιο πορνίδιο από τις προαναφερθείσες περιοχές αγόρασε από 3 τουλάχιστον ζευγάρια, ενώ ο πατέρας της “μάζευε” τα 4 δάνεια σε 5η καινούργια τράπεζα με καλύτερο διακανονισμό. Να πεθάνει ο καπιταλισμός τώρα!
   Και κάπως έτσι ξαφνικά αρχίσαμε όλοι να βρίζουμε το τραπεζικό σύστημα και με το δίκιο μας φίλε μου αναγνώστη αλλά τόσα χρονιά που είχες 5 πιστωτικές και ένα τουλάχιστον δάνειο δεν σε άκουσα να βρίζεις…και γιατί άλλωστε ψαρού,moet και άγιος ο θεός…δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά είχες γίνει ίδιος/α με την γυναικά του Άκη που τώρα κατηγορείς ΕΝΩ έστελνες mms στο χωρίο σου όταν πεινάτε στο ίδιο μαγαζί ποτό, αντιφατικό! Η ιστορία λέει φίλε μου ότι επαναλαβαίνεται και πολύ φοβάμαι ότι χωρίο σου σε περιμένει...

 http://time2sh1ne.wordpress.com/2012/06/21/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%B9-%CE%B5%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B2%CE%BB%CE%B1%CF%87%CE%B9%CE%B1-%CE%AE-%CE%B7-%CE%B2%CE%BB/

12 σχόλια :

  1. mwri blaxara...
    noumero...
    teleutaia...

    xaxaxaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. gia to koritsaki pigaine to sxolio mou jim_k

      se parapempw edw...

      "lefteria stin tsetsenia..
      terma i nansi.."

      http://www.youtube.com/watch?v=UY8kwSMr-aY

      ena video 1000 lekseis....

      Διαγραφή
  3. Γιγάντιος Κινέζος21 Ιουνίου 2012 στις 9:11 μ.μ.

    Αφιερωμένο στον κύριο Σαμαρά και σε όλα τα μέλη της νεοσύ-σκατης, εεεεεε νεοσύστατης, μπερδεύτηκα, κυβέρνησης και στα κοριτσάκια (και αγοράκια) που τους είπαν να μην παίζουν με τον Τσίπρα, εεεε με τα σπίρτα εννοούσα, μα τι έχω πάθει και τους ψήφισαν..... : http://www.youtube.com/watch?v=yezymAqWwUg&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ntaxei re, min kaneis etsi! etsi to pa gia na gelasoume afto me to ipoloipo attikis. ase pou to psaxa kiolas kai den theoreiste eparxia. ola ok...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος – επί της ουσίας – με τον jim_k.

    Τώρα, η σύντομη περιήγηση μου στον time2sh1ne, ομολογώ πως δεν με άφησε αδιάφορο. Φυσικά θέλουν πολύ δουλειά τα παιδιά και επειδή μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι, αν θέλουν να γράφουν σωστά δομημένα άρθρα, να μελετήσουν Badstuber! Ειδικά ο jim, που φαίνεται να είναι επηρεασμένος….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σου έχω πει να μην μπαίνεις σε άλλα μπλογκς άμα δεν υπάρχει σοβαρός λόγος? Με ακουεί τελικά κανείς εδώ μέσα?

      Διαγραφή
    2. Κρυφά να μπαίνεις,αλλά να μην μου το λες

      Διαγραφή
  6. κομπογιαννιτικο, τελείως άστοχες προτάσεις η μια μετά την άλλη, τόσο που με κάνει να αναρωτιέμαι αν όντως το blogspot κάνει καλό ή κακό. Anyway όμως, πρώτη φορά έκανα αυτή την ερώτηση στον εαυτό μου άρα μάλλον για καλό ήταν το συνοθύλευμά σου jim_k. Μια αηδία απο πάνω εως κάτω, τόσο κλασσικό όσο και ο Μπετόβεν, τόσο βαρετό όσο τα δελτία ειδήσεων και τόσο ανεπανάληπτο όσο και οι απόψεις σου, τις οποίες τις διαμορφώνεις να είναι τόσο ανεπανάληπτες όσο να μας προκαλούν έκπληξη ότι κάποιος όντως σκέφτεται έτσι. Συνεπώς τα κατάφερες, στο 90% του κοινού να γίνεις ανεπανάληπτος. Εγώ θέλω κάτι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τις μαλακίες που γράφει στο σχόλιό του ο Budstuber.

    Μωρή Λούγκρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ta sxolia xanoun to nohma tous!me suginasate...o Badstuber einai daskalos to paradexomai...!!!! mathepeze oso kai polepsoume kaltses den ginomaste,steve t office gamiete...!!
    jim_k

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...