Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Οι (πολύ) σέξι προπονητές


Ο Δεκέμβριος, εκτός από τελευταίος μήνας κάθε έτους, είναι και αυτός στον οποίο (συνήθως) κυκλοφορούν τα ημερολόγια της επόμενης χρονιάς. Από τα κλασικά σέξι ημερολόγια με όμορφες κυρίες, από εκείνα με σπέσιαλ αφιερώματα (ιστορικά, κοινωνικά, αθλητικά κ.τ.λ.) ή εκπληκτικές φωτογραφίες που συνδέονται με κάθε μήνα και γενικά οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς.
Αυτό που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στην Αγγλία και πουλάει τρελά είναι πραγματικά κάτι πρωτότυπο. Ημερολόγιο με σκίτσα των προπονητών της Πρέμιερ Λιγκ (και κάποιων άλλων επιλεκτικά) σε αρκετά... σέξι πόζες που είναι αντιγραφή κάποιων σκηνών από ταινίες του Χόλιγουντ, διαφημίσεις ή τηλεοπτικές σειρές.


 Oι Φέργκιουσον, Βενγκέρ, Καπέλο, αλλά και το επικό δίδυμο Μουρίνιο - Γκουαρδιόλα είναι κάποιοι εκ των προπονητών που συνθέτουν το ημερολόγιο του καλλιτέχνη Τζέιμς Χάσμπαντς. Είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα αντιδράσουν, αλλά, όπως έγραφαν χθες οι αγγλικές εφημερίδες, ο Χάσμπαντς έχει διαλέξει κατάλληλες πόζες για τους προπονητές. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά το ημερολόγιο ήταν χθες πρώτη είδηση σε αρκετές ιστοσελίδες μεγάλων αγγλικών εφημερίδων, ενώ σχολιάστηκε ακόμη και στον (σοβαρό και εκτός κουτσομπολιού) «Guardian».
Δύο από τα πιο ξεχωριστά σκίτσα από αυτά που έχουν ήδη κεντρίσει (περισσότερα απ' τα υπόλοιπα) το ενδιαφέρον είναι του «Μίστερ Ιανουάριος» Αρσέν Βενγκέρ και του «Μίστερ Ιούλιος» Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Ο Τζέιμς Χάσμπαντς σχεδίασε τον Αλσατό τεχνικό της Αρσεναλ ως Γαλλίδα... υπηρέτρια που ετοιμάζεται να καθαρίσει τις άδειες προθήκες τροπαίων (αυτές είναι το φόντο) με σαφή υπονοούμενα για την έλλειψη τίτλων των «κανονιέρηδων» τα τελευταία χρόνια. Το σκίτσο του Βενγκέρ ανοίγει το ημερολόγιο αφού ο Αλσατός είναι ο... μήνας Ιανουάριος.
Εντύπωση έχει προκαλέσει και το σκίτσο στον μήνα Ιούλιο, με τον προπονητή της Τότεναμ Αντρέ Βίλας-Μπόας πάνω σε λευκό άλογο στον καλπασμό του στην Πρέμιερ Λιγκ.
Οπως ανακοίνωσε ο καλλιτέχνης-δημιουργός του ημερολογίου, η πρώτη παρτίδα που είχε τυπώσει εξαντλήθηκε και ήδη φτιάχνει πολλές ακόμη.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
ΧΑΡΙ ΡΕΝΤΝΑΠ
Ο νέος τεχνικός της ΚΠΡ Χάρι Ρέντναπ σε μια πόζα αντίστοιχη με εκείνη της Κάιλι Μινόγκ σε μια διαφήμιση εσωρούχων που είχε προκαλέσει σάλο στην Αγγλία και μάλιστα είχε απαγορευτεί όχι απλά το βίντεο αλλά και οι φωτογραφίες της καμπάνιας.

ΜΑΡΤΙΟΣ
ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΑΝΤΣΙΝΙ
Σε μια πόζα εμπνευσμένη από τον Τζιμ Μόρισον σκίτσαρε ο Χάσμπαντς τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι Ρομπέρτο Μαντσίνι. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το σήμα κατατεθέν του Ιταλού τεχνικού, το κασκόλ της Σίτι που φοράει συνεχώς από τότε που πήγε στο Μάντσεστερ.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ - ΜΟΥΡΙΝΙΟ
Η κλασική σκηνή από την περιβόητη ταινία «Brokeback Mountain», αλλά με πρωταγωνιστές τους δύο εχθρούς Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα. Στο σκίτσο φαίνεται να... έχουν ξεχάσει τις κόντρες τους και να αγαπιούνται, κάτι που είναι σαφέστατα αιχμή για τις μεγάλες αντιπαραθέσεις που είχαν ως προπονητές των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

ΜΑΪΟΣ
ΦΑΜΠΙΟ ΚΑΠΕΛΟ
Ο προπονητής της εθνικής Ρωσίας Φάμπιο Καπέλο ξαπλωμένος σε ένα μεγάλο κρεβάτι το οποίο είναι πλημμυρισμένο με χαρτονομίσματα. Η απόλυτη πραγματικότητα είναι αυτό το σκίτσο, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει υπογράψει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τους Ρώσους.

ΙΟΥΝΙΟΣ
ΣΒΕΝ ΓΚΟΡΑΝ ΕΡΙΚΣΟΝ
Η κλασική σκηνή του ηθοποιού Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ όταν βγαίνει από τη θάλασσα, με τον Σβεν Γκόραν Ερικσον να τον... αντικαθιστά. Οσοι έχουν στο μυαλό τους τη σκηνή του Κρεγκ... μπορούν να βρουν τη μεγάλη διαφορά στον σωματότυπο των δύο πρωταγωνιστών.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
ΜΑΡΤΙΝ ΓΙΟΛ
Ο προπονητής της Φούλαμ Μάρτιν Γιολ με το σωσίβιο στο χέρι παρακολουθεί την παραλία. Είναι ο ηγέτης της ομάδας με τους ναυαγοσώστες, είναι ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ της κλασικής και αγαπημένης σειράς «Baywatch». Εντάξει, ο Γιολ είναι λίγο... παχουλός για ναυαγοσώστης, αλλά το έχει.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
ΡΑΦΑ ΜΠΕΝΙΤΕΘ
Τι να πει ο Αντόνιο Μπαντέρας μπροστά στον Ράφα Μπενίτεθ. Ο Ισπανός που πρόσφατα ανέλαβε την Τσέλσι δεν θα μπορούσε παρά να χορεύει φλαμένγκο σε ένα σκίτσο αντιγραφή του μεγάλου συμπατριώτη του ηθοποιού. «Ολε, Ράφα, όλε».

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
ΙΑΝ ΧΟΛΟΓΟΥΕΪ
Στις αρχές Νοεμβρίου ο Ιαν Χόλογουεϊ ανέλαβε την Κρίσταλ Πάλας, αλλά στο σκίτσο είναι στα αποδυτήρια της πρώην του ομάδας της Μπλάκπουλ. Η πόζα είναι εμπνευσμένη από την ταινία «Μαρία Αντουανέτα» του 2006 με πρωταγωνίστρια την Αμερικανίδα ηθοποιό Κίρστεν Ντανστ.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ - ΝΤΑΛΓΚΛΙΣ
Ο Κένι Νταλγκλίς και ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον αναβιώνουν τη σκηνή της Ντέμι Μουρ και του Πάτρικ Σουέιζι από την ταινία «Φάντασμα». Είναι εμφανές ποιος παίζει ποιον ρόλο και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μια νέα κόντρα Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
ΡΟΪ ΧΟΝΤΣΟΝ
Το ημερολόγιο του 2013 κλείνει με εορταστικό χριστουγεννιάτικο σκίτσο του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αγγλίας Ρόι Χόντον σε μια σέξι πόζα δίπλα στο στολισμένο δέντρο, με ένα αναμμένο κερί να καλύπτει τα επίμαχα σημεία του σώματός του.












 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16494&subid=2&pubid=129227588

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...