Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Πάμε στοίχημα;

Τις καλημέρες μου σε όλους. Δευτέρα σήμερα και ύστερα από ένα Σαββατοκύριακο αρκετά καλό στοιχηματικά για μένα ( δυστυχώς δεν είχα χρόνο να μπω και να γράψω) πάμε στους αγώνες τις Δευτέρας.  Ξεχωρίζει το ματς Μάντσεστερ Σίτι v Έβερτον σήμερα στο κουπόνι αλλά ο αγώνας με τον μεγαλύτερο τζίρο είναι άλλος. Αλμπινολέφε v Πιασέντζα με τις περισσότερες εταιρίες να το έχουν αφαιρέσει απο το κουπόνι τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην betfair το Χ έχει φτάσει στο 1,60 απόδοση! Προφανώς και δεν θα ασχοληθούμε με τους μαφιόζους, το ματς βρωμάει απο μακριά.

Η πρώτη μας επιλογή για σήμερα είναι ελληνική. Ο Θρασύβουλας υποδέχεται την Βέροια και οι δύο ομάδες είναι η μία χειρότερη από την άλλη. Ο Θρασύβουλας θέλει να τελειώσει το αρνητικό του σερί που έχει φτάσει στους 8 αγώνες χωρίς νίκη. Η Βέροια είναι ένα μπάζο και βρίσκουμε αξία στον άσσο σε απόδοση μεγαλύτερη του 2. Δεν θα το έπαιζα με μικρότερη απόδοση όμως, μιας και όπως σας είπα, είναι και οι 2 ομάδες καρναβάλια.


Στην Ισπανία τώρα η Σανταντέρ αντιμετωπίζει την Χέρκουλες. Άκου όνομα για ομάδα τώρα. Αυτό είναι για προσκόπους. Άσσος απο εδώ μέχρι την Ισπανία χωρίς πολλά πολλά.

Για το τέλος αφήσαμε το αγγλικό derby. Δεν βρίσκω νόημα να στηρίξω την City σε αποδόσεις 1.60-1.70 παρόλο που θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το ματς. Πιστεύω οτι θα γίνει ένα σκληρό, κλειστό ματς και αν δεν τραβήξουν τα αστέρια της City που συχνά-πυκνά κάνουν "απεργία" απο τις καλές εμφανίσεις, έχει αξία το Under 2,5 .

Μακριά απο τον ΟΦΗ που παρουσιάζεται ως φαβορί. Ο Αγροτικός Αστέρας μπορεί να κάνει κηδείες στην έδρα του και δεν θα μου φαινόταν περίεργο αν κέρδιζε σήμερα.

Θρασύβουλος Φυλής v Βέροια 1 (2.16)
Σανταντέρ v Χέρκουλες 1 (1.94)
Μάντσεστερ Σίτι v Έβερτον under (1.86)

( Επειδή με ρωτάτε, παίζω στην Betfair επειδή παίζω μόνο μονά, ούτε καν 2άδες και εκεί παίρνω συνήθως τις καλύτερες αποδόσεις.)

4 σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...