Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Πάμε στοίχημα;

Αγώνες Europa League λοιπόν σήμερα και αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Σε άλλα οι ομάδες καίγονται για τους βαθμούς, όπως το Σεβίλλη v Ντόρτμουντ, και σε άλλα είναι και οι 2 αδιάφορες, όπως το ΑΖ Αλκμάαρ v ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Το πρώτο σημείο για σήμερα είναι το διπλό της Ντόρτμουντ. Οι Γερμανοί έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο, θέλουν μόνο νίκη απέναντι στην ντεφορμέ Σεβίλλη και μπορούν
να την πάρουν. Το X2 είναι πιο σίγουρη επιλογή αλλά όταν το διπλό προσφέρεται σε αποδόσεις της τάξεως του 2,50 τότε αξίζει κατα τη γνώμη μου. Συνεχίζουμε με τον ΠΑΟΚ.
Όλη η Ευρώπη το έχει παίξει άσσο το παιχνίδι το οποίο χαρακτιρίζεται ως "ιστορικό" ματς για τους Κροάτες. Εγώ ποντάρω στο ότι οι bookmakers έχουν υποτιμίσει τον ΠΑΟΚ, στο ότι το γήπεδο θα είναι σε κακό χάλι σήμερα και στο ότι οι παίχτες του ΠΑΟΚ μετά τα όσα συνέβησαν στην Κροατία, έχουν πεισμώσει. Θα το παίξω Χ λοιπόν, με απόδοση 3,50 που μου φένεται εξαιρετική, καθώς και under.

Παίζονται πάρα πολύ επίσης το διπλό της Bιγιαρεάλ, ο άσσος της Αλκμααρ και της Λιβερπουλ, καθώς και το διπλό της PSG. Περισσότερες πιθανότητες να επαληθεύσουν τις προβλέψεις, συγκεντρώνουν για μένα η Αλκμάαρ και η Βιγιαρεάλ. Ο άσσος της Λιβερπουλ και να έρθει, είναι πολύ μικρός για να τον παίξω ( γύρω στο 1,40) ενώ προσέξτε την PSG. Δεν ξέρω αν το χουν οι.. Καρπάθιοι, αλλά θα τους προτιμήσω για την έκπληξη απέναντι στην αδιάφορη σχεδόν PSG, καθώς ο άσσος στο συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκίνισε απο αποδόσεις κοντά στο 4 και έχει κατρακυλήσει στο 3,50 σήμερα.


Ντιναμό Ζάγκρεμπ v ΠΑΟΚ Χ (3,50)/ under (1.61)
ΑΖ Αλκμάαρ v ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 1 (1.75)
Κλαμπ Μπριζ v Βιγιαρεάλ 2 ( 1.66)
Σεβίλλη v Ντόρτμουντ 2 (2.62)

Αξίζει το ρίσκο:
Καρπάτι Λβιβ v Παρί Σεν Ζερμέν 1 (3.50)
Σπάρτα Πράγας v ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 (2.87)

Διαλέξτε ματς, παίξτε τα σε σύστημα ή μονά αποδεκτά. Οι αποδόσεις είναι απο την εταιρία που παίζω online, είναι ενδεικτικές, πάντως αν υπάρχει μεγάλη απόκλιση στην δικιά σας εταιρία, δεν θα συνιστούσα να παίξετε το σημείο. Σημασία δεν έχει αν θα το πιάσεις εν τέλει, αλλά αν η απόδοση που παίρνεις σε συμφέρει πριν ξεκινίσει το ματς.Kαι αυτό οι περισσότεροι το αγνοούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...