Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Αυτό το "Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!" δεν περίμενα ποτέ ότι θα έχει τόσες πολλές εφαρμογές. Ε, ναι λοιπον, μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά! By the way το www.cosmo.gr από site έχει μετατραπεί σε παιδική χαρά. Μπείτε, μπείτε, οι άνθρωποι είναι τελείως ηλίθιοι. Αυτά τα λέω όσο έχουμε ακόμα την ανωνυμία μας, γιατί μετάααααα...


Η Αγγλίδα σχεδιάστρια υφασμάτων Catherine ήρθε στην Ελλάδα το 1988 και είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη φιλέλληνας από την εποχή του Λόρδου Βύρωνα!!!!!! Τι γράφουν???


Η Catherine Sparks και ο σύζυγός της, Νίκος Αρναουτάκης, αντιδρούν στην κρίση σχεδιάζοντας ένα T-shirt-υποστήριξη για τη χώρα. Τα έσοδα θα κατατίθενται στο λογαριασμό του Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας που δημιουργήθηκε για τη μείωση του δημόσιου χρέους. (vid)

Η Αγγλίδα σχεδιάστρια υφασμάτων Catherine ήρθε στην Ελλάδα το 1988 και είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη φιλέλληνας από την εποχή του Λόρδου Βύρωνα. Δηλώνει ερωτευμένη με τη χώρα, τα τοπία και το μαγικό της φως όπως αναφέρει στην αρχική σελίδα του iambackingreece.gr, του site της T-shirt καμπάνιας της κατά της κρίσης.

Με τον Έλληνα σύζυγό της, Νίκο Αρναουτάκη, "τρέχουν" εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες τη βιοτεχνία ενδυμάτων ZOE. Η εταιρία έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες στον χώρο της τουριστικής ένδυσης με σημεία πώλησης σε όλα τα τουριστικά θέρετρα της χώρας, ενώ με το νέο "κομμάτι" στη συλλογή της αναμένεται να αγγίξει τόσο τους Έλληνες όσο και τους υπόλοιπους ξένους φιλέλληνες.
Το "σύνθημα" στο μπλουζάκι, απλό και διττό. Διαβάζεται "I am backing Greece ("στηρίζω την Ελλάδα"), αλλά και "I am back in Greece" ("επιστρέφω στην Ελλάδα"). Το "επαναστατικό" T-shirt διατίθεται και από το ίντερνετ στην τιμή των 14,9€ σε 8 διαφορετικά χρώματα.
Η τρέλα, βέβαια, του ζευγαριού με την Ελλάδα δεν εξαντλείται στο ρουχισμό. Η Catherine και ο Νίκος έχουν γράψει και τραγούδι για την ταλαιπωρημένη μας χώρα, πάλι με τίτλο "I am BackinGreece", σε στίχους Catherine, μουσικής Νίκου. Στη φωνή η Μαρία Αρναουτάκη.
Άκουσε το εμψυχωτικό άσμα εδώ:

2 σχόλια :

  1.  Α ειναι ΟΝΤΩΣ ηλίθιοι...μπράβο ρε καρλ γιατί έβλεπα τις Μ*ΛΑΚΙΕ$ που ανεβάζουν τόσους μήνες και έλεγα :δε μπορεί, για να συνεχίζουν κάποιος θα τις βρίσκει ενδιαφέρουσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν, εγώ τα λέω και επώνυμα εάν χρειαστεί (έχω χαρτί απαλλαγής ή αλλιώς συγχωροχάρτι).

    Επίσης, είναι γνωστό πως, όταν σε κοσμεί κάποιος με ένα επίθετο - στην περίπτωση μας με το κοινότοπο ηλίθιος - κι εσύ ενοχληθείς, επιβεβαιώνεις πως ο επιθετικός προσδιορισμός είναι βάσιμος.

    Τέλος, μετά την αναφορά σε σχεδιαστές μόδας, το πρώτο βράδυ που θα πιω κανα δυο τρία τέσσερα… ποτάκια, θα αναρτήσω prêt-a-porter… μετά σχολιασμού παρακαλώ! Για να μη νομίζουν τα θηλυκά πως η ζωή μας είναι μπύρα, ποδόσφαιρο και πεταμένα T-shirts…

    ΥΓ. …στο χώρο της τουριστικής ένδυσης;;;;;!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...