Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ανδροθεωρία

Τα πράγματα είναι λίγο απλά, λίγο "μαθηματικά" και πολύ κατανοητά όταν ρωτάς 
" καλά τον μπαγάσα, πώς έριξε τέτοια γκόμενα;"
Μια γυναίκα απο το "πάνω ράφι" θεωρητικά είναι πιο δύσκολη απο μια regular, όπως λέει και ο Karl. Τι έχει μια γυναίκα απο το πάνω ράφι:
  • Εμφάνιση
  • Φαίνεται να έχει αυτοπεποίθηση
  • Φαίνεται ότι είναι sexy
  • Φαίνεται να μπορεί να φροντίσει μόνη της τον εαυτό της (χα, χα!)
  • Στυλ

Για παράδειγμα:

Ένας άντρας απο την άλλη, οπλοφορεί και μπορεί να πυροβολήσει οποιαδήποτε θέλει. Ντανγκ στο κεφάλι ε; Χωρίς να αστοχήσει. Επομένως γιατί φαίνεται ότι πολλοί αρκούνται σε γυναίκες απο το κάτω ράφι όταν μπορούν να πυροβολήσουν όποια θέλουν; Γιατί οι άνδρες χωριζόμαστε σε 2 κατηγορίες:

Τους Sexy
και
Τους Πετυχημένους

Όλοι οι άνδρες έχουν μια φυσική κλίση σε μία από τις 2 κατηγορίες απο την στιγμή που γεννιούνται και σε έναν ιδανικό κόσμο, ο καθένας απο εμάς θα αποδεχόταν την κατηγορία του και θα ζούσε σύμφωνα με αυτήν. Δυστυχώς απαντάται σε όλες τις νυχτερινές πιάτσες το εξής φαινόμενο. Οι άνδρες προσπαθούνε να γίνουν υβρίδια. Και sexy και πετυχημένοι. 

Αυτό δεν γίνεται. Δεν γίνεται να είσαι και αυθεντικός sexy και αυθεντικός πετυχημένος. Βέβαια -για να μην τους κατηγορούμε, οι γυναίκες απο το "πάνω ράφι" τους έχουν εξωθήσει στο να προσπαθούνε να γίνουν αυτό το γλοιώδες υβρίδιο. Μας θέλουν έτσι γιατί βλέπετε, ούτε αυτοπεποίθηση έχουν, ούτε πιστεύουν ότι είναι sexy και φυσικά ούτε λόγος για το αν μπορούνε να φροντίσουν μόνες τους τον εαυτό τους.

Βήμα πρώτο: Εντοπίσαμε την αδυναμία τους. Ας πιούμε να γιορτάσουμε.
Σήμερα το πρόγραμμα έχει "ροζέ" προς τιμή του υβριδίου για το οποίο μιλάμε.


Βήμα δεύτερο: Ας εκμεταλευτούμε την αδυναμία τους για να έχουμε γυναίκες απο το "πάνω ράφι". Τα στοιχεία που έχουμε και τα οποία τα ανάγω σε αξιώματα είναι τα εξής:

  1. Ένας άντρας είναι sexy ή πετυχημένος. Το ένα αποκλείει το άλλο, δεν υπάρχει άντρας αυθεντικά sexy και πετυχημένος ταυτόχρονα.
  2. Οι γυναίκες απο το "πάνω ράφι" θέλουν οπωσδήποτε κάποιον και sexy και πετυχημένο.
Βλέπουμε ότι η τομή των δύο συνόλων είναι το 0 και επομένως οδηγούμαστε σε αδιέξοδο. Και τότε ρε Badstuber θα μου πείτε, πώς οι γυναίκες απο το πάνω ράφι βρίσκουν άντρες; Βρίσκουν κάποιον, την εξαίρεση του κανόνα, που είναι και τα δύο; ΛΑΘΟΣ, δεν υπάρχει εξαίρεση στον κανόνα. Ρίχνουν τα στάνταρ τους; ΛΑΘΟΣ, μια γυναίκα ποτέ δεν θεωρεί ότι έριξε τα στάνταρ της, δεν πα να έχει σχέση και με τον Μαμαλάκη.


Αυτό που συμβαίνει, είναι λίγο απλό, λίγο "μαθηματικό" και πολύ κατανοητό.

Τις γυναίκες απο το πάνω ράφι τις παίρνουν οι sexy. Οι sexy μπορούν να προσποιηθούν τους πετυχημένους. Αντίθετα, οι πετυχημένοι δεν μπορούν να προσποιηθούν τους sexy, ε πως να το κάνουμε ρε αδερφάκι μου; Αν δεν βγαίνει απο μέσα σου, δεν γεμίζει όλο σου το σώμα έτσι ώστε να μπορεί να διοχετευτεί και γύρω σου δεν είσαι αυθεντικός σεξυ και οι γυναίκες το καταλαβαίνουν αυτό. 

Sexy που προσποιείται τον πετυχημένο=γυναίκα απο το πάνω ράφι
Πετυχημένος που προσποιείται τον Sexy= δεν ορίζεται

Προς Θεού( ο οποίος τελικά υπάρχει, έχω βρει κάτι και θα γράψω για αυτό σε επόμενο άρθρο) μιλάμε μόνο για γυναίκες απο το πάνω ράφι. Δεν θέλω ούτε να απογοητευθείτε, ούτε να σταματήσετε να πυροβολάτε.

Ο αυθεντικά Sexy
Badstuber


12 σχόλια :

  1. Ποπο που την θυμήθηκες αυτή την τραγουδάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. opote telika Badstuber den mas eipes,ws au8entika sexy pou eisai prospoieisai ton petuxhmeno h aplws 8a arkesteis ki esu sto katw rafi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Please note: O Μαμαλάκης ΕΙΝΑΙ sexy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τέχνη της προσποίησης είναι προτέρημα και όχι ελάττωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υποκλίνομαι... Η μόνη μου ένσταση είναι ότι δεν όρισες ορθά το πάνω ράφι αφού πρέπει να προσθέσεις και το πετυχημένη... Γιατί αν δεν, είναι μαθηματικώς αποδεδειγμένο ότι γυναίκες αυτής της περιγραφής έλκονται μόνο από πετυχημένους. Την σχέση τους με σέξυ την υποδηλώνουν ως περιπέτεια. Ας πιούμε όμως για να ξεχάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. POLU SKEPSI.POLU ANALUSI.
    APLA AS PIOUME TO "ROZE" UBRIDIO KAI PETUXIMENOI KAI SEXY..ANTRES KAI GYNAIKES..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Lily Προφανώς και προσποιούμαι τον πετυχημένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ που τον γνωρίζω προσωπικά ξέρω ότι είναι και πετυχημένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ara an lavoume upopsh ta legomena tou Steve uparxei eksairesh ston kanona!kai malista einai kai metriofrwn!to panw rafi upoklinetai:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nomizw pws olo auto to mpourdografima apotelei tin ystati prospatheia tou grafontos na symvivastei me ti metriotita tou, pou tou sterei tin ikanopoiisi. Rwtiste kai mia gynaika pws diaxwrizei tous antres, etsi gia plouralismo apopsewn dld.... Sigoura pantws, kaneis de sympathei tous gloiwdeis kai koblexikous, i tous atalantous sto poker...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσύ που κατα βάθος αισθάνεσαι σίγουρα γυναίκα, θα μας διαφωτίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...