Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Οπίσθια… Όνειρο… Ερμηνεία…

Ηθικούς εξευτελισμούς θα υποστείς αν δεις στον ύπνο σου τα οπίσθια ανδρός. Αν δεις τα οπίσθια γυναίκας, σαρκικές ηδονές σε περιμένουν που θα φτάσουν ως την ασέλγεια. Αν δεις τα δικά σου καλυμμένα, θα αποφύγεις το ρεζίλεμα για κάποια μυστική σου πράξη…

mathepeze




12 σχόλια :

  1. Εγώ, η Άννα Μαρία, αναρωτιέμαι μερικές φορές: να το παρακολουθώ αυτό το site?
    Εντάξει λοιπόν. Θα διαβάζω, όμως δε θα κοιτώ φωτογραφίες...
    Άννα Μαρία

    Υ.Γ. Ωραίο... όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη ζωή των τεσσάρων – Steve, Karl, dude, Badstuber – αν ήξερα ότι όσοι μπαίνουν εδώ μέσα διαβάζουν κιόλας, θα είχα γράψει την επιστημονική μου τοποθέτηση για την «Σύγχρονη στεατοπυγία και επιπτώσεις στα δυο φύλα» και όχι φτηνούς ονειροκρίτες σήμερα και ποιος ξέρει, αύριο ίσως … ζώδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι λοιπόν, το αναγνωστικό κοινό λέει ναι στους φτηνούς ονειροκρίτες και γιατί όχι και στα ζώδια. Όλα χρειάζονται, mathepeze. Τώρα "στεατοπυγία", πραγματικά εντυπωσιακό, αυτό όμως που με βάζει σε απίστευτη αγωνία είναι τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στα δύο φύλλα...

    Άννα Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ δεν ήρθα εδώ για να κάνω μάθημα, για την συγκίνηση ήρθα, αλλά ας απαντήσω...

    Οι επιπτώσεις είναι πολλές, μα όλες απορέουν από την σύντομη επιστημονική τοποθέτηση που ακολουθεί..

    Στην περίπτωση του θυληκού, ισχύει το ίδιο για πνεύμα και σώμα. Έχουμε να κάνουμε με αυτό που λέμε στην δραματουργία "απροσδόκητη εξέλιξη"(ας είναι καλά ο Αρθούρος για τον παραλληλισμό).

    Τις νέες κοπέλες η φύση τις κοσμεί για λίγα χρόνια με ομορφιά, χάρη και ΝΑΙ πνεύμα. Μια τελειότητα εκπληκτική, εις βάρος της υπόλοιπης ζωής τους, ώστε το σύντομο αυτό χρονικό διάστημα να κατακυριεύσουν την φαντασία του άντρα και να τον πείσουν ν΄αναλάβει την ευθύνη τους. Αυτά από τον μισογύνη Σοπενχάουερ.

    Εγώ που αγαπώ τις γυναίκες και τις υποστηρίζω όλη μου τη ζωή, συνιστώ προσοχή στο λίπος. Μετά τα τριάντα δημιουργεί περιφέριες μεγαλύτερες από το υπόλοιπο Αττικής - που ακόμα και ο 3,14 σηκώνει τα χέρια - και μετά φτάνει στον εγκέφαλο, όπου το πράγμα παίρνει και τραγικές διαστάσεις - κατά την γνώμη μου γιατί κάποιοι δεν αντέχουν τις "περιφέριες"(αυτό είναι θέμα ηλικίας και άλλη ιστορία).

    Για το αρσενικό τα πραγματα είναι λίγο απλά, λίγο μαθηματικά και πολύ κατανοητά - που σοφά λέει ο Badstuber.

    Kάτι κώλοι σαν κι αυτόν αναγκάζουν το πνεύμα να παραδεχτεί την ύπαρξη του Θεού κι όσον αφορά το σώμα, υποχρεώνουν το φυσικό ρολόι να δείχνει 12:00 σταθερά.

    mathepeze

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ενώ η ορθογραφία του Coco de Fiongo είναι θέμα τύχης, η δική μου είναι θέμα μέθης. Ευτυχώς που έχω μετριάσει το ποτό. Όποτε γράφω μεθυσμένος, είναι σαν να δραπετεύει ο ορθογραφικός έλεγχος…

      Από ειρμό και συντακτικό μια χαρά, αν και ξέρω πως μόνο εγώ καταλαβαίνω τι γράφω… είναι κι αυτό ένα θέμα!

      Διαγραφή
  5. Το ήξερα πως δε θ'απογοητευτώ... Τελικά διάβασα!

    Άννα Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμπληρώνω : κι εγώ για τη συγκίνηση ήρθα!

    Άννα Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ.... μια συγκίνηση την έπαθα. Ήταν τότε, στις αρχές μας... Αχ, βρε παλιόπαια. Αχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παλιοπέη γράφεται. Να προσέχουμε λίγο..

    Coco de Fiongo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Σωστά Fionge μου...??? Αν ήθελα βέβαια να γράψω αυτό. Όμως εγώ δεν έχω τα προνόμια μιας "κάλτσας" να μπω και να διορθώσω συγκινησιακά λάθη.
    Να με προσέχεις... (πολύ όμως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...