Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Kαλή ψήφο! Dubito Ergo Sum...

8 σχόλια :

  1. Με τέτοια και με άλλα, επείσθη τελικώς. Ψήφισα.

    - Αν ρωτήσει ο διευθυντής σας, ψήφισα Παπαθεμέλη.
    - Αν ρωτήσει ο mathepeze, ψήφισα οικολόγους.
    - Αν ρωτήσει ο πατέρας του Karl, ψήφισα ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
    - Αν ρωτήσει ο jim_k, ξέρετε τι να του πείτε. Ούτε που θα το αρθρώσω.
    - Αν ρωτηθείτε από τη μάνα μου, Κ.Κ.Ε. «Σε ξέρω ΑΜ, ΝΔ ψήφισες!»
    - Αν ρωτηθείτε από το πατέρα μου, ΠΑΣΟΚ. «Σε ξέρω ΑΜ, ΣΥΡΙΖΑ ψήφισες!»
    - Αν ρωτηθείτε από το γκόμενό μου, τη Ντόρα να του πείτε. «Σε ξέρω ΑΜ, ΛΑΟΣ ψήφισες!»
    Και αν ρωτηθείτε απ’ το Θεό, να του πείτε την αλήθεια. Η ΑΜ έβαλε τη μάσκα της κι έκανε το χρέος της. Μέσα σε μερικές ώρες προσπαθεί με απελπισία να θυμηθεί τι ψήφισε. Δε θυμάται. Δεν είναι σίγουρη. Έμεινε τόση πολύ ώρα πίσω από ένα παραβάν μπλέκοντας χαρτιά μεγάλα και μακρόστενα, μεταξύ τους. Άρχισε να τα πετάει ένα ένα στα σκουπίδια και στο τέλος της τέλειωσαν.
    Ένας βήχας ξεκίνησε. Το αλλεργικό άσθμα αποφάσισε να μη χάσει το ραντεβού του με τη αγωνία. Το γνώριμο σύννεφο εμφανιζόταν. Έβαλε το χέρι της μέσα στη κρεμασμένη μαύρη σακούλα και για να φτάσει στο πάτο της έχωσε το κεφάλι στο πλαστικό σκοτάδι. Άρπαξε ένα απ’ τα χαρτιά. Το δίπλωσε γρήγορα, για να μη το δει. Διάφανο το κουτί. Η μία κρίση τέλειωνε, η άλλη ερχόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο το κειμενάκι. Όπως σου έχω πει, θα βγάλω φράγκα εγώ με σένα. Έχει να πέσει δάκρυ στη μέση Ελληνίδα αναγνώστρια...

    Γιατί όμως αποφεύγεις σταθερά να πεις τι ψήφισες - η αλήθεια είναι πως το κάνουν πολλοί. Εγώ έπρεπε να ταξιδέψουν και δεν κατάφερα να πάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα…… Μα είσαι κι εσύ όμως….

    Εάν δεν δάκρυσες mathepeze, πως ξέρεις με τι δακρύζει ο/η μέσος/η έλληνας/ελληνίδα? Μπορεί να μη καταλάβει, να μην φανταστεί, να μην υπονοήσει. Μπορεί να χλευάσει από έλλειψη …. δε ξέρω τι έλλειψη τέλος πάντων.

    Φυσικά και θα πω τι ψήφισα. Τη τελευταία στιγμή το βόλι πήγε στους Οικολόγους. Δεν είμαι περήφανη. Δεν είναι θέση/άποψη. Είναι λύση σχεδόν τυχαία ενώ έχουν απορριφθεί τα «ακραία». Ψηφίζεις κάποιους με τη πεποίθηση πως δε θα κυβερνήσουν ποτέ. Πάλι κότα είσαι. Εκτός αν παραείσαι σκεπτόμενος/η.
    Έναν ηγέτη ψάχνω. Αυτόν που θα με πείσει να πάμε μπροστά και τους φάγαμε όλους. Κι ας μας φάνε, τελικά. Αυτόν που θα με πείσει για την ικανότητα και ανιδιοτέλειά του. (Μήπως ψάχνω άλλο γκόμενο?)
    Ρομαντική? Μπα….

    ----------------------
    Βασίσου πάνω μου. Μιλάμε για τρελά φράγκα. Πράγματι. Να σου πω και το κερασάκι? Δεν έχω άσθμα!!! …………..Woo Hoooooo!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜ κατεβάζω συνδιασμό,,είμαι ο ηγέτης που ψάχνεις! Αυτό με τα φράγκα να το συζητήσουμε mathepeze

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω πει πως είσαι γεννημένος διευθυντής! Γιατί όχι και ηγέτης…
      Φαντάζομαι σε μία χασιέντα μπορείς να σκέφτεσαι και να οργανώνεις τη σύσταση ενός συνδυασμού και οι σύντροφοι (μαύροι) να δουλεύουν με τα ψιλά.
      Που ήσουν? Μίλα!!!

      Διαγραφή
  5. Μετά τα ανησυχητικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν στο χωριό μου(11 σταυροί στην Χ.Α. και 30 στους Α.Ε. σε σύνολο 180) ήρθε η ώρα να πολιτευτώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μαγεία της διαφορετικότητας των καλτσών μέσα από τα μάτια της ΑΜ. Πολύ μας πάω! Ρώτησα και μου παν πως ψήφισες ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μπράβο. Χαιρετίσματα στον γκόμενο σου, γαμώ τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ***** στη μάνα σου! σας ξέρει καλά όλους εσάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...