Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ερυθρόλευκο γλέντι και πράσινοι προσκεκλημένοι



By Αθλητικοκάφρος

Ένας Ολυμπιακός πιο ψυχωμένος από κάθε άλλη φορά φέτος νίκησε στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό  για δεύτερη φορά φέτος σε ισάριθμα παιχνίδια και κατέκτησε το πλεονέκτημα της έδρας.  Οι ερυθρόλευκοι λαβωμένοι από την απώλεια του Ράσο Νεστεροβιτς , ο οποίος είναι ο κορυφαίος ψηλός τους, με τους Κεσελ και Τεοντοσιτς να έχουν επιστρέψει πρόσφατα από τραυματισμούς , με το Βασίλη Σπανουλη να είναι τραγικός ,καθώς αγωνιζόταν τραυματίας και με τον Γλυνιαδακη σχεδόν 20 λεπτά στο παρκέ υποχρέωσαν τους πράσινους σε δεύτερη ήττα . Ο Ολυμπιακός με τη σίγουρη νίκη του την επόμενη εβδομάδα θα κατακτήσει το απόλυτο 26-0 στο πρωτάθλημα!!!

Οι παίκτες του Ίβκοβιτς μπήκαν αποφασισμένοι να αποδείξουν σε όλους και πρώτα από όλα στους εαυτούς τους πως δεν είναι τελειωμένοι και προηγήθηκαν με 8-2 , όμως οι πράσινοι βρήκαν λύσεις και μείωσαν στο δεκάλεπτο 16-15. Η απουσία του Ντρου  Νικολας ήταν εμφανής στην επίθεση και ο Ολυμπιακός με πιεστική άμυνα και τον Γιοταμ Χαλπεριν να πυροβολεί από την περιφέρεια ξέφυγαν με 7 πόντους. Ο Παναθηναϊκός που καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κυνηγούσε το σκορ μείωσε και πάλι με τον Περπερογλου να κραταει μόνος του την ομάδα του. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα ακόμα εγκληματικό κατά του μπάσκετ σφύριγμα!!!!! Ο Καλαθης στην προσπάθεια του να πετάξει τη μπάλα   κέρδισε φάουλ στο κέντρο του γηπέδου σε νεκρό χρόνο…..Άλλο ένα ψυχρό δείγμα  διάθεσης των διαιτητών μέσα στο ΣΕΦ,μαλιστα, που εξόργισε τους πάντες και οδήγησε στην τεχνική ποινή του Μιλαν Τομιτς και την αποβολή του Αγγέλου από τον πάγκο των ερυθρολεύκων… Επίδειξη δύναμης από τους γκρίζους λύκους….

   Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το Διαμαντιδη να σουτάρει βολές και τους παίκτες του Ολυμπιακού αποφασισμένους να κερδίσουν ….όσους χρειαστεί…… Ο τεράστιος Μιλος Τεοντοσιτς εμφανίστηκε για πρώτη φορά φέτος στο γηπέδου και η απόδοση του Ολυμπιακού εκτινάχτηκε κατακόρυφα!!!! Ο σέρβος παικταράς έκανε ο, τι ήθελε στο παρκέ μοιράζοντας απίστευτες πάσες και εκτελώντας από την γραμμή των 6,75. Άξιοι συμπαραστάτες οι συμπαίκτες του , οι οποίοι έπαιζαν εκπληκτική άμυνα ,ενώ οι παίκτες του Ζοτς δεν μπορούσαν καν να επαναφέρουν τη μπάλα στο παρκέ. Συνεχόμενα κλεψίματα ,τρίποντα και καρφώματα συνέθεσαν το σκηνικό στο παρκέ και ο κόσμος παραληρούσε στις εξεδρες!!!!Η διαφορά έφτασε  τους 12 πόντους και όλα έδειχναν τελειωμένα. Στο σημείο αυτό όμως ο Διαμαντιδης με τον Μπατιστ κράτησαν τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδια και με τρίποντο του Φωτση οι πράσινοι μείωσαν σε 66-63. Ο Ολυμπιακός ξέφυγε ξανά ,αλλά και πάλι ο Διαμαντιδης μείωσε τη διαφορά και τελικά ισοφάρισε 76-76 και είχε την ευκαιρία με μια βολή να βάλει τους πράσινους μπροστά στο σκορ, όμως επέλεξε να αστοχήσει για να στείλει το ματς στην παράταση . Ο Μπατιστ πηρέ το επιθετικό ριμπάουντ ,ο Ολυμπιακός δεν έκανε φάουλ και επέλεξε να μην χάσει….κερδίζοντας το πλεονέκτημα έδρας , αλλά να το κερδίσει με νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου του και αυτό εκανε!!Στην παράταση οι ψυχαρες του Ντουντα καθάρισαν το ματς και ισοπέδωσαν τους αντιπάλους τους κερδίζοντας τελικά με 87-83 και αποκτώντας προβάδισμα για τους τελικούς.

Κορυφαίος του Ολυμπιακού και του αγώνα ο τρομοκράτης Γιοταμ Χαλπεριν με 25 ποντους!!!!Εκπληκτικος στο δεύτερο μέρος ο Τεοντοσιτς ,ψυχαρα ο Μπουρουσης,ενώ για άλλη μια φορά πολλές βοήθειες από τον Γκορντον. Από τους ηττημένους ξεχώρισε εκτελεστικά κυρίως ο Διαμαντιδης, ο οποίος έκανε όμως πολλά λάθη , μιας και τον είχε διαβάσει η άμυνα του Ολυμπιακού, πολύ καλός ο Μπατιστ και εξαιρετικός ο Περπέρογλου.

Δεκάλεπτα: 16-15, 34-32, 60-52, 76-76, (παρ: 87-83)

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Παπαλουκάς 9, Γκόρντον 8, Σπανούλης 2, Μπουρούσης 12, Κέσελ 2, Πελεκάνος, Μαυροκεφαλίδης 9, Χαλπερίν 25 (6), Γλυνιαδάκης 5, Παπανικολάου, Έρτσεγκ 3, Τεόντοσιτς 12 (3).

Παναθηναϊκός: Τέπιτς, Μάριτς 2, Περπέρογλου 15, Μπατίστ 16, Φώτσης 13, Σάτο 2, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 21, Βουγιούκας 2, Καλάθης 12, Καϊμακόγλου.

Διαιτητές: Γκόντας, Τανατζής, Χριστοδούλου.



 ΥΓ1. ΡΕ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΗΧΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ……..

ΥΓ2. ΣΧΕΔΟΝ 40 ΛΕΠΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙ ΖΩΝΗ ……ΜΑΛΙΣΤΑ….ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ…..ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΤ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΜΑΡΚΑΡΙΣΤΑ!!! ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!

ΥΓ3.ΜΥΝΗΜΑ ΕΛΗΦΘΗ………..ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ 5 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 8 ΦΑΠΑ ΠΕΦΤΕΙ……

ΥΓ4.ΜΙΛΕΝΚΟ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!!!!!

ΥΓ5. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΞΥΠΝΑ…ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΕΦ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ…ΜΗ ΤΡΕΜΕΙΣ….

ΥΓ6.ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΖΟΤΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝ…..ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΨΗΛΩΝ…..

ΥΓ7. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ DRIVE ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΨΗΛΟ  Ή ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ??????????? Α ΞΕΧΑΣΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ SCREEN KAI ΣΟΥΤ…………….

ΥΓ8. ΕΛΕΙΠΕ Ο ΡΑΣΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΤΑΜΠΟΥΡΙ ΑΛΛΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΜΑ…ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ!!!!!!!!!

ΥΓ9. ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΦΕΤΟΣ. ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ!!

ΥΓ10. 2-0 ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, 1-1 ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ, 6-0 ΒΟΛΕΙ ΚΑΙ 2-0 ΠΟΛΟ, ΣΥΝΟΛΟ 11-1!!!ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…..!!!!!!!!!!!

ΥΓ11.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ…!!!(ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ)

ΥΓ12. 4000 ΓΙΑ ΤΗ….ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΑΡΕΣ……………..ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΑΩΔΕΙΣ…….

ΥΓ13. ΠΑΛΙ ΦΙΕΣΤΑ??????? ΠΑΛΙ ΚΟΥΠΑ?????? ΠΟΣΟ ΠΙΚΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ…………..

ΥΓ14. ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΛΑΡΥ ,ΖΑΒΛΑΝΟ ΠΙΣΩ……………ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ Ο ΝΤΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΤΟΥ!!!!!!!!!

13 σχόλια :

  1. Swsth h analush tou mats. Ta usterografa einai mezes gia sunodeia ouzou :P :P kalh mas fiesta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala kala!!! sta play off ...... exei glarosoupa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aa re kwlotouba,,o duda k oi kamikazi tou pou htan prin 2 ebdomades?ekei kraksimo mono..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. geia s iverson alani!!!!!sigoura exei glarosoypa na doume poios tha tn faei omws......o duda k oi kamikazi tou itan tragikoi emetikoi trisathlioi prin dyo vdomades k axizane kraximo....gt kwlotoubas otan paizoun psixwmena k palikarisia dld dn prepei na to leme k otan einai tragikoi episis????dn einai synoliki eikona einai eikona sygkekrimenou agwna i prin dyo vdomades pou les eikona seiras me ti siena kai eidika sta ektos p exasan me katw ta xeria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. stefanos 7

    συγχαρητηρια στην ομαδα μας αλλα.1ον ο λαγος δεν καιγοταν,οπως και φανηκε στο σουτ για 3 στην εκπνοη του αγκωνιδη που στην ουσια πηγε να μας κανει χαβαλε

    2ον ειναι τα ματς που δεν κρινουν τιτλο και ως εκ τουτου ειναι βουτυρο στο ψωμι μας.στους τελικους να τα δω τα παλικαρια μας

    3ον ελεος,ποτε θα το γεμισουμε?6 χιλιαδες και ατμοσφαιρα της πλακας σε ντερμπι?ποσο ανυπαρκτοι ειμαστε ωρες ωρες

    4ον με προβληματισαν τα γελακια του μεθυστακα στο χαμενο τριποντο του αγκωνιδη.ο ανθρωπος δεν εκατσε να χασει αλλα δεν καιγοταν κιολας.ηταν μια καλη προπονηση και ευκαιρια για δοκιμες.
    γιατι δυτυχως η ζελα εχει φ4 το μαιο και εμεις καναπε

    οποτε ας μην προκαλουμε γιατι οποτε το χουμε κανει ο λαγος μας εχει τιμωρησει πολυ ασχημα.κατω η μπαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. filtate stefane 7 1on kaigotan gia ayto k pige to mats stin paratasi gt pisteve oti tha kerdize me 4 k tha epairne to pleonekthma tis edras alla epese fapa...2on symfwnw apolyta mazi s,3on 10000 eixe kai i atmosfaira itan ekpliktiki!!!des tis dilwseis apo olous akoma k apo va-zeliko...anyparktoi einai oi vazeles p pane 4000 gia ton erasitexni k sto basket me 5 eyrwpaika k i moni xara t sylogou k pane 500 atoma...4on mallon kratise dynameis dikio exeis...........offside!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. a k ennoeitai pws dn tha to eftane kan paratasi an dn ypirxe to pleonekthma tis diaforas..o olympiakos tha epaize teleiws diaforetika sta teleytaia lepta.k asxeto oti itan eglhma pou dn ekane kan foul stin teleytaia epithesi edeixe oti ithele ti niki k mono opws armozei sto thrylo k oxi ti diafylaxi tis diaforas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ta YG gamane..tha mou ta peis kai sto kafe!!Akis-gayrabbit13!!prwtathlima sto volley (ginaikwn) pao ole ole!!stous telikous kai Sxina kai larry thelw na ginei derby pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. stefanos 7

    γι αυτο ειμαστε ακομα πολυ μικρη ομαδα.γιατι κρεμαμε μπανερς για συμμετοχες σε φ4 και πανηγυριζουμε για ανουσιες νικες με τον παναθηναικο.

    ολυμπιακε μου που σε καταντησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. oi nikes se paixnidia metaxy olympiakou k panathinakiou dn einai pote anousies!!!!!!ayti edine k pleonektima edras pou o panathinaikos kynigise pigainontas to mats stin paratasi....vevaia ama dn ypirxe i diafora p eixe pleonekthma o olympiakos tha ypirxe alli diaxeirhsh twn teleytaiwn 2 leptwn kai dn tha eftane pote o pao stin isofarisi alla ok ...ayta einai ypothetika

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...