Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ποία Βάνα Μπάρμπα? Μόνο Τζένη Μπότση!

Την προσχώρηση της Βάνας Μπάρμπα στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης. Η κ. Μπάρμπα θα είναι, όπως είπε ο πρόεδρος, υποψήφια στη Β' Αθηνών.

«Η κ. Βάνα Μπάρμπα, εκτός από μία εξαιρετική καλλιτέχνης είναι και ένα έντονα πολιτικοποιημένο άτομο. Χαίρομαι λοιπόν, που θα δώσει τη μάχη για τη Δημοκρατία, για τον Κοινοβουλευτισμό μέσα από τις τάξεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης υποδεχόμενος την ηθοποιό στο κόμμα και αφού της ευχήθηκε "καλό βόλι", ακολούθως διευκρίνισε ότι θα είναι υποψήφια στη Β' Περιφέρεια Αθηνών.


Η ηθοποιός θα αναλάβει, όπως είπε ο πρόεδρος, το χειρισμό των θεμάτων που "άπτονται του Πολιτισμού", τώρα που έχει αφήσει δυσαναπλήρωτο κενό ο Άδωνις. Ευχαριστώντας τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., η κ. Μπάρμπα ανέφερε πως επιλογή της «είναι να είμαι με έναν άνθρωπο που μιλάει ουσιαστικά στο λαό και είναι αυθεντικός». Η κ. Μπάρμπα δεν παρέλειψε δε να επισημάνει ότι θέλει να είναι σε ένα Κόμμα που πιστεύει "ότι μπορεί να αφήσει χώρο σε νέους ανθρώπους και να βοηθήσουν στο κομμάτι του Κοινωνικού Πολιτισμού".

"Νομίζω, ότι, μπορεί να περνάει η χώρα μας δύσκολες στιγμές, αλλά αυτή τη στιγμή κάποιοι άνθρωποι περνάμε στις επάλξεις", συμπλήρωσε η κ. Μπάρμπα.

http://www.lifo.gr/now/politics/8718

4 σχόλια :

  1. εχει να πεσει γιαουρτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ατάλαντος, ανέραστος, άμυαλος, απαράδεκτος, ανεκδιήγητος…
    Το α στερητικό είναι για μένα μια από τις γοητευτικότερες εξελίξεις της γλώσσας και το κορίτσι αυτό θα μπορούσε… αβάδιστα να ήταν η πηγή έμπνευσης αυτής της εξέλιξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nai, alla ine kai antiproedros ton MILF ellados. (Adiamfisvititi proedros h megisti Eleni..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελένη προεδρεύει παγκοσμίως εύκολα…
    Τώρα η Βανα;;; δεν παίρνω μια φουσκωτή by China που δεν αγκυλώνει το δέρμα, απαλλάσσει από τυπικότητες κι έχει πέντε χρόνια εγγύηση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...