Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ!!


Το σύστημα Καμίνη έδωσε τη δημοσιότητα μία λίστα με "τους μισθούς" δημοσιογράφων, που απέλυσε. Με αφήνει παγερά αδιάφορη η απόλυσή μου, την οποία αναμένω, ασμένως , να μου κοινοποιηθεί. Ο κ.Καμίνης νομίζει ότι έτσι μου "ανταπέδωσε" τα άρθρα που έγραψα προεκλογικά, για την πολιτεία του, στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ . Αλλά δεν θα άλλαζα ούτε μία λέξη. Αντίθετα, θα πρόσθετα, ότι το ήθος του κυρίου είναι τραγικά ανύπαρκτο. Σκεφθείτε ότι ανάγκασε τον κ. Προβατά να παραιτηθεί, τον άνθρωπο, που τον πήγε στον Φ.Κουβέλη και τον έκανε -μαζί με τον κ. Αναγνωστόπουλο- δήμαρχο. Σήμερα, δεν βγαίνει στο τηλέφωνο στον κ. Φ.Κουβέλη. Οπως είπε παλαιό στέλεχος της Αριστεράς -και νυν βουλευτής ΠΑΣΟΚ- " Μας προέκυψε κάτι ανάμεσα σε Βασιλιά Λουδοβίκο και πρόεδρο Σαρτζετάκη". Τώρα, ο τέως συνήγορος του πολίτη διαρρεέει προσωπικά δεδομένα συντακτών και μάλιστα αλλοιωμένα. Ομως η αμοιβή μου, την 1η Ιουλίου 2010 ήταν 2.010,90 ευρώ. με "μπλοκάκι". Από τον Ιούλιο και μετά έπαιρνα ακόμη λιγότερα, γιατί ζήτησα να γίνονται κρατήσεις για τα ταμεία μας. Γνωρίζετε καλά ότι αυτή η αμοιβή είναι πολύ κατώτερη των συμβάσεων μας, μετά από 33 χρόνια συνεχούς υπηρεσίας και δυστυχώς, για το άθλια "καμπυλωμένο" σύστημα Καμίνη, δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν εργαζόμαι, όπως κάνει, χωρίς αιδώ, για άλλους αξιόλογους συναδέλφους: Κάθε σάββατο και κάθε κυριακή δουλεύω-ακόμη- στον ιστορικό Σταθμό, με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, συνέπεια και ελευθερία να εκφράζω τη γνώμη μου, εδώ κα 12 χρόνια. Ξέρετε πολλούς να δέχονται να δουλέψουν, κάθε σαββατοκύριακο; Τώρα αν ο κ.Καμίνης θεωρεί ως λόγο απόλυσης μου ότι είμαι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο- αυτό δηλούται ως αιτία - θα περιμένω να παραιτηθεί από επίκουρος καθηγητής του Καποδιστριακού, μια και δυστυχώς, εμείς δεν μπορούμε να τον απολύσουμε...από Δήμαρχο. Μπορούμε όμως να υπερασπιστούμε την τιμή και την αξιοπρέπειά μας, ενώπιον της Δικαιοσύνης.Είμαι απολύτως βέβαιη ότι επί των ημερών Καμίνη θα ζήσουμε σκηνές απείρου κάλλους. Να'ναι καλά ο άνθρωπος, να μας διασκεδάζει.
Αννα Παναγιωταρέα

UNAFATSA: ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΓΙΑ 2.000 ΕΥΡΩ?

ΟΛΟΥΣ!!!!

3 σχόλια :

  1. dn doulevei 2 ores to savvatokyriako gia 2000 evro... min lete malakies... einai kai anaplirotria kathigitria sto panepistimio kai dimosiagrafos se efimerides... afto gia ta savvatokyriaka ennoei tin douleia stis efimerides opou kyriakes vgainoun ta 'fylla' tis evdomadas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τον 98.4 γράφει που απολυθηκε. 2000 επαιρνε για 2 ωρες το σαββατοκυριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλάκα μου κάνετε έτσι?Εχει το θράσος να μιλάει κιόλας η τύπισσα?Καλά έχουμε χάσει τ'αυγα και τα πασχάλια σε αυτόν τον τόπο..Αντι να κρύβεται μη φάει καμμια ντομάτα και κοκκινησει η φράντζα της που τόσα χρόνια μια στην ερτ μια στον 984 μια στο πανεπιστήμιο εχουμε φαει στην μάπα και ακριβοπληρωσει κι απο πάνω την ανοησία της...Τι να πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...