Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

"Το δικό τους κάλεσμα απευθύνουν και οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας», οι οποίοι αφιερώνουν την 34η Μοτοπορεία τους (17:30, Λυκαβηττός) στη μνήμη του 77χρονου."

12 σχόλια :

  1. Το σημείωμα πριν το τέλος:

    «Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μια αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι΄αυτήν.

    Επειδή έχω μια ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικωφ ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για την διατροφή μου.

    Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (Πιάτσα Πορέτο του Μιλάνου).»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O στόχος της ανάρτησης δεν ήταν ο γέροντας, αυτό είναι προφανές νομίζω. Απο την άλλη η αυτοκτονία σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πράξη πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι λογικό σε μία ανάρτηση με αυστηρά προσωπικό χιούμορ να είναι το Μαράκι εκτός. Της συνιστώ να απολαύσει το μουσικό διάλειμμα.

    Αριστούργημα!!! Τα υπόλοιπα άστα... θέλουν πολύ δουλειά και μη χάνεις τον στόχο σου παρακαλώ.

    Σε καμία περίπτωση η αυτοκτονία δεν αποτελεί πράξη πολιτική; Τι θέλεις να πεις; Που κολλάει αυτό και τι εννοείς με τον όρο πολιτική πράξη; Τι στο διάολο διάβαζες και σου ήρθε αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλιόπαιδα…. Σήμερα είχα σκορ 2 στα 2…. Έλεος!
      Δε μου πέρασε απ’ το μυαλό πως είναι αυστηρά προσωπικό χιούμορ.
      Δεν είμαι αδιάκριτο κορίτσι εγώ.
      Α, πα πα πα πα……… Στο στόχο μου και γρήγορα!!!!

      Διαγραφή
    2. Που να καταλάβει η κοπέλα ότι το παιδί είναι μισότρελο..κάνουμε και την σχιζοφρένεια προσωπικό χιούμορ τώρα

      Διαγραφή
  4. Με τσακώσατε, είχα μία συζητηση για το θέμα και έγραψα κατ' ευθείαν το συμπέρασμα χωρις να αναφερθω στο περιεχόμενο. Συζητήθηκε αρκετά οτι η συγκεκριμένη αυτοκτονία ήταν μια πολιτική αντίδραση αυτού του ανθρώπου ενάντια στην κυβέρνηση και στους καιρούς που ζούμε, είδαμε και το σημείωμα, που δεν είναι σημείωμα γιατί το έχουμε ανάγει σε προκήρυξη, το μοναδικό δικαιωμα στην ζωη ειναι η αυτοκτονια και αλλα πολλά. Και είπα πολύ απλά οτι ενώ δεν είχα σκοπο να αστειευτω για τον ανθρωπο που αυτοκτόνησε, μη τρελαθουμε κιολας με τη συγκεκριμένη αυτοκτονία καθως ειναι μια πραξη καθαρα προσωπικη, όπως και κάθε αυτοκτονία. Η απαξίωση είναι μονόδρομος λεει o mathepeze, εγώ θα συμπληρώσω πως είναι και μοναχικός δρομος και καθε αλλο παρα συλλογικός. (...) Η σπιθα της επαναστησης ξεκινά απο το όπλο ενός παραγκωνισμένου μπλα μπλα μπλα μπλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο στόχο μου και γρήγορα...τστστστσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ είπα για την υπερβολική αντίληψη που οδηγει στην απαξίωση και όχι για κάθε μορφής απαξίωση. Δεν ξέρω αν ο αυτόχειρ είχε υπερβολική αντίληψη των πραγμάτων, οπότε δεν νομίζω να κολλάει εδώ. Τες πα…

    Διαφωνώ με αυτό που είπες… ''η αυτοκτονία σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πολιτική πράξη''. Σίγουρα η αυτοκτονία είναι καθαρά προσωπική πράξη, αλλιώς θα ήταν έγκλημα.

    Όμως, άλλο να περνάς μια θηλιά στο λαιμό σου σ’ ένα καμαράκι, αφήνοντας ένα χαρτάκι στα πόδια σου που λέει ''σας βαρέθηκα'' κι άλλο να αυτοπυρπολήσε δημόσια διαμαρτυρόμενος για το πολιτικό καθεστώς στην χώρα σου.
    Η σπίθα της επανάστασης ξεκινά από το όπλο ενός παραγκωνισμένου…. :0 :0 :0
    ... βλέπω να γράφεις μαζί με την Αννούλα στο τέλος. Φλέβα έχω χτυπήσει γαμώ τη τρέλα μου, φλέβα. Παράτα τον στόχο κι έλα τώρα που είσαι σε φόρμα. Έχει και κάτι στα σκαριά ο dude με τον Badstuber, θα το μαγειρέψουμε όλο μαζί και θα αφήσουμε εποχή.
    Gay Richie,Yann Samuell, Godard, Woody Allen…. όλα μαζί!!! Θα τα μοντάρω εγώ!
    Θα ‘ναι κάτι σαν… στιφάδο αυγολέμονο με καραμελωμένα δαμάσκηνα και μαύρη μπύρα…
    Βλέπω ήδη τα πρωτοσέλιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θύμωσε ο αγας...Mπείτε skype να μου πείτε γι' αυτά τα σχέδια, περιμένω. O dude και ο Βadstuber είναι επηρεασμένοι από Jarmusch kai Coen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε μαλακές ξεκολάτε,δεν καταλαβαίνω τι λέτε..Καλά μιλάμε μεγάλη παιχτούρα ο Seedorf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Απο την άλλη η αυτοκτονία σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πράξη πολιτική."

    Αν αυτοκτονούσε ο Παπούλιας; Μπαμ! Η μάχη τελείωσε, έχασες Karl.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...