Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Super-ουαααααααου!






Μπορεί με την πρώτη ματιά να μοιάζει με μια τεράστια τσιχλόφουσκα, όμως με μια προσεχτική παρατήρηση θα διαπιστώσει κανείς ότι πρόκειται για gadgetsεξωτερικού χώρου, ή αλλιώς τεράστιες διαφανείς τέντες , που και προστατεύουν από τις καιρικές συνθήκες και προσφέρουν πανοραμική θέα του κήπου.
Πάνε τα άβολα και«πρωτόγονα» για πολλούς camping. Γι ΄αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν την άνεση και την πολυτέλειαστη ζωή τους αλλά παράλληλα να έχουν και άμεση επαφή με τη φύση, οι διαφανείς αυτές τέντες προσφέρουν όλα τα κομφόρ!
Σχεδιασμένες για όλα τα γούστα, είναι επιπλωμένες με ντουλάπες, ράφια, ηλεκτρικά φώτα, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, ακόμη και παιδικό δωμάτιο! Μόνο τους μειονέκτημα; ότι ό,τι κάνεις το κάνεις σε κοινή θέα μιας και δεν υπάρχει πουθενά πρόβλεψη για κουρτίνες.
Ο Γάλλος κατασκευαστής τους Pierre Stephane Dumas, τις νοικιάζει για 400 λίρες τη βραδιά και μάλιστα έχει και επιχειρήματα ώστε να προωθεί το ιδιότυπο προϊόν του: «Μια νύχτα κάτω από τ΄αστέρια, ή το να βλέπεις το ηλιοβασίλεμα με το πρώτο φως του ήλιου, δεν είναι κάτι που μπορεί να στο προσφέρει ένα ξενοδοχείο ή μια σκηνή camping».
Οι σκηνές- «φουσκάλες» είναι σχεδιασμένες για να χωρούν δυο ενήλικες ενώ έχουν πρόβλεψη και για παιδικό δωμάτιο .Εκτός από την εκπληκτική θέα, προσφέρουν κατάλληλο εσωτερικό φωτισμό και ηχομόνωση. Και για τους… «ντροπαλούς» υπάρχουν και οι «φουσκάλες» που είναι αδιαφανείς περιμετρικά, αλλά διαφανείς πανοραμικά, ώστε οι διαμένοντες να ξαπλώνουν και να απολαμβάνουν τη θέα.
Πηγη : star.gr

1 σχόλιο :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...