Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Toύμπα Λίμπρε!


Το facebook που τόσο καταράστηκα σε προηγούμενα ποστ μου, με αποστόμωσε απόψε με την επικοινωνία του μέσα σε δυο μόλις ώρες. γιατί η επικοινωνία όταν είναι ελεύθερη και άμεση, δε μπορεί παρά να είναι ειλικρινής, αυθόρμητη και εμπνευσμένη…ορίστε μερικά από τα πιο έξυπνα μηνύματα που διάβασα σε φίλους μου στο φατσοκούτι, για την εκλογική ανατροπή στους δήμους Θεσσαλονίκη και Αθήνα:


γουστάρεις ΜΠΟΥΤΑΡΗ, δήμαρχος Μπουτάρης / γίνε ΑΡΗΣ να ΜπουτΑΡΗΣ, γουστάρεις, δε γουστάρεις... ΚΑΜΙΝΗΣ και ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ / γίνε Μπουτάρης, να γουστάρεις / ΆνθιμΕΕΕΕΕΕ: άνοιξε ένα APELIA... / ελπίζω ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ να μην πιει απ την σαμπάνια της νίκης- κ έχουμε άλλα... / όλο ούζο ούζο ούζο το βαρέθηκα, φέρτε μου λίγο ΚΡΑΣΑΚΙ που ορέχτηκα / ζω για την στιγμή που ο Άνθιμος θα αναγκαστεί να ορκίσει τον Μπουτάρη δήμαρχο /ΤΟΥΜΠΑ Λίμπρε / Γιάννης ΤΟΥΜΠάρης / Τουλούμπα Λίμπρε / Υπάρχει ΘΕΟΣ, και δεν είναι σίγουρα φίλος του Άνθιμου / Χριστός Ανέστη στη Θεσσαλονίκη / νικήτα, ΡΕΣΤ ΙΝ ΠΙΣ / η μέρα σβήνει, Αθήνα είσαι ΚΑΜΙΝΗ / bye bye Nikita! / Μπουτάρης: άνθρωπος που φτιάχνει κρασί δεν μπορεί να είναι ΚΑΚΟΣ / Hit the road ΚΑΚΛ and don't you come back no more no more NO MORE…/ κάποιος πέφτει κάτω ...και κάποιο σηκώνονται (λέω εγώ).

ελπίζω η έμπνευση των ελλήνων να συνεχιστεί για τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια, μέχρι τις επόμενες εκλογές. μέχρι τότε enjoy IT. κι αν δεν μας αρέσει, ΤΟΥΜΠΑ ΛΙΜΠΡΕ και πάλι!!!!!!!!
http://katen-online.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...