Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Για γέλια και για κλάματα!


Το 1941 το παραξενο σπίτι στα κατω Λεχωνια του Βολου επιτάχτηκε από τους Γερμανούς και επειδή η τοποθεσία του ήταν πολύ καλή έγινε αρχηγείο της Γκεστάπο. Τα υπόγεια και ημιυπόγεια του σπιτιού έγιναν χώροι φύλαξης αλλά και βασανιστηρίων. Πολλοί άνθρωποι εκει μεσα βασανίστηκαν και βρήκαν βίαιο θάνατο.


Μετά τους Γερμανούς,το σπιτι το αγορασε μια οικογενεια από την Αθηνα.
Κατά την διάρκεια της ανακαίνισης πολλοί εργάτες πάθαιναν συνέχεια ατυχήματα, εκ των οποίων ένας πέθανε και δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Αφου τελειωσε η ανακαινιση και η οικογενεια εγκατασταθηκε στο σπιτι σε χρονικό διάστημα 6 μηνών αρχισαν να συμβαινουν τραγικα πραγματα. Τα παιδιά πεθαναν από διαφορες αρρωστιες η γυναικα αυτοκτονησε και ο αντρας πλεον στα χαμενα εγκαταλειψε το σπιτι και γυρισε στην Αθηνα.

Το σπιτι αργοτερα το πηρε ενας κτηματομεσιτης ο οποιος αποφασισε να το κατεδαφισει για να πουλησει το οικοπεδο. Την πρωτη μερα όμως της κατεδαφισης πεθανε ενας εργατης πανω στην μπουλτοζα από ανακοπη καρδιας και ματαιωθηκε η κατεδαφιση.Ανθρωποι που περνάνε έξω από αυτό το σπίτι λένε πως μερικές φορές ακούνε κλάματα και παράξενους ήχους! οι κατοικοι της περιοχης υποστηρίζουν ότι ειναι οι ψυχές των ανθρώπων που έχουν βρει βασανιστικό θάνατο.

Όσοι πήγαν να εξερευνήσουν το σπίτι είχαν περιεργα ατυχήματα όπως τα κινητά τους έκλειναν η τελείωναν οι μπαταρίες από τους φακούς που ειχαν μαζι.Επισης τα ατομα που εχουν μπει μεσα ισχυριζονται ότι οσο δυνατα και να φωναξει καποιος μεσα στο σπιτι η φωνη του δεν ακουγεται εξω από αυτό!

1 σχόλιο :

  1. ειναι αρκετα ανατριχιαστικη η εικονα του σπιτιου ιδιως το βραδυ.......αλλα αν μπεις μεσα πρεπει να προσεξεις τις τρυπες στο παλιο ξυλινο πατωμα κ ησυχια μην ξυπνησεις τους αστεγους αλοδαπους....αν θελεις φοβασαι κιολας , καλημεεεερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...