Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Mπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!


Από την αρχή η συμμετοχή της Amy Winehouse στο Ejekt Festival ήταν ένα ρίσκο. Τελικά η Βρετανίδα τραγουδίστρια δεν θα έρθει στην Ελλάδα καθώς ακύρωσε την εμφάνιση της.

O λόγος δεν είναι άλλος από τις γνωστές της εξαρτήσεις στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Πρόσφατα μάλιστα είχε μπει για μία ακόμα φορά σε κλινική αποτοξίνωσης αλλά όπως φαίνεται δεν κατάφερε να βελτιώσει και πολλά από την κατάσταση της.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου, η Amy Winehouse άρχισε την ευρωπαϊκή της περιοδεία από το Βελιγράδι. Εκεί όμως ήταν σε απελπιστική κατάσταση, αφού με δυσκολία στεκόταν πάνω στη σκηνή και φυσικά με το ζόρι τραγουδούσε. Μάλιστα σφυρίχτηκε έντονα από τους Σέρβους fans ενώ μέχρι και ο Moby ο οποίος συμμετείχε και αυτός στο ίδιο festival, έγραφε στο Twitterγια την τραγική της κατάσταση. 

Η Winehouse δεν ακύρωσε μόνο την αθηναϊκή της εμφάνιση στις 22 Ιουνίου αλλά και αυτήν στη Κωνσταντινούπολη την Δευτέρα.

Δείτε βίντεο από την εμφάνισή της στο Βελιγράδι

Amy Winehouse live in Serbia - Belgrade 18/06/2011 by funked00

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας που μειώνει και το εισιτήριο του φεστιβάλ
Μετά την εμφάνισή της στην Σερβία στις 18 Ιουνίου, η Amy Winehouse ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Κωνσταντινούπολη (20 Ιουνίου) και την Αθήνα (22 Ιουνίου). Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της "η τραγουδίστρια θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς της στην Τουρκία και την Ελλάδα που περίμεναν να την δουν, αλλά πιστεύει ότι η ακύρωση των εμφανίσεων είναι η σωστή κίνηση. Αν και θέλει να δώσει αυτές τις συναυλίες, συμφώνησε με το management της ότι δεν είναι σε θέση να εμφανιστεί στην σκηνή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα επιστρέψει στην Μεγάλη Βρετανία".
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Λόγω της ακύρωσης της εμφάνισης της Amy Winehouse, το Ejekt Festival μειώνει την τιμή του εισιτηρίου από 50 σε 40 Ευρώ.
Την ημέρα του φεστιβάλ (22 Ιουνίου) οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα προσέρχονται στα ταμεία του φεστιβάλ, όπου και θα αλλάζουν τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια των 50 Ευρώ με νέα των 40 Ευρώ και θα τους επιστρέφεται η διαφορά των 10 Ευρώ.
Όλα τα εισιτήρια (προπώληση και πόρτα) κοστίζουν πλέον 40 Ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του EJEKT Festival θα ανακοινωθούν άμεσα. Το κοινό μπορεί να ενημερώνεται στο τηλέφωνο 2109611118 και το www.detoxevents.gr


http://cosmo.gr/Music/Hellas/328913.html

1 σχόλιο :

  1. a) dld perimename oti 8a itan auti s katastasi n kanei sunaulia...as gelasw...
    b) dld an erxotan monh ths to eishthrio 8a eixe 10 euro...na nai kala oi diorganwtes poumas skefthkan kai meiwsan t eishthrio...as klayw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...