Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Πάσχα by the dude!

Μετά από τέσσερις μαγικές νύχτες ατελείωτης κρεπάλης στο άδειο από γονείς κλπ σπίτι μου (να ναι καλά οι χριστιανικές γιορτές), και σε άριστη κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή, μου ήρθε, έτσι, να γράψω κάτι. Για να το θυμάμαι μάλλον. Να ξεκινήσω λέγοντας ότι το να περνάς καλά με τους φίλους σου δε συγκρίνεται με τίποτα άλλο στον κόσμο, είναι απλώς better than sex, είναι ένα φοβερό προνόμιο... Ειδικά όταν κάποιους από αυτούς έχεις να τους δεις ή να μιλήσεις μαζί τους αρκετούς μήνες, και όταν αράζετε είναι λες και δεν έχει περάσει ούτε μέρα.


Το μόνο που μου κακοφαίνεται είναι ότι δεν ήταν ΟΛΟΙ εδώ (και το ότι το σπίτι μου έχει γίνει μπουρδέλο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, να ναι καλά ο Φαίδωνας και οι φράουλες/ σοκολάτες/ κοκτέιλ του). Όταν κάθε μέρα νιώθεις ότι την έχεις ζήσει όσο καλύτερα γίνεται, όταν όπου γυρίζεις το βλέμμα σου βλέπεις στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η προηγούμενη μέρα ήταν καλή (ακόμα και αν δεν θυμάσαι τα πάντα) και ελπίζεις και η σημερινή να της μοιάσει λίγο, τότε είσαι ευτυχισμένος. Κάτι σαν τετραήμερη εκδρομη΄σχολείου, κάτι σαν το Big Brother (όσον αφορά το ότι κάθε μέρα εβλεπες τις ίδιες φάτσες και έκανες πάνω κάτω τα ίδια πράγματα, αλλά τα έκανες καλά). Επί σειρά ετών το Πασχα έιναι η αγαπημένη μου γιορτή (κρέας και χαρά για όλο τον κόσμο), αλλά φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Όσο καμένη κι αν ήταν η όλη κατάσταση, εμένα μου άρεσε και σίγουρα την έιχα ανάγκη και μακάρι κάθε φορά να ήταν τόσο εύκολα εφικτή. Αν και όλο και κάτι θα καταφέρουμε..
Τα άδεια μπουκάλια σύντομα θα μαζευτούν, το καθιστικό δε θα είναι πια το ίδιο, η μουσική θα επιστρέψει σε χαμηλότερα επίπεδα, και στην καλύτερη ίσως να μένει άλλο ένα βράδυ άξιο αναφοράς.. Ας μην έιμαστε και πλεονέκτες..

PS.Θα 'θελα πολύ να αποκαλύψω πολλές από τις λεπτομέρειες που κάνουν αυτό το κειμενάκι πιο αστείο και ίσως ενδιαφέρον, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Τα χαλιά θέλουν πότισμα που και που, μόνο αυτό. Αφιερωμένο κιόλας (στον andartis κυρίως!).. Και του χρόνου!

6 σχόλια :

  1. polu eustoxo gia ka8e parea pou sevetai ton eauto ths! kai isws kai sugkinhtiko :) autos o Faidwn mallon htan h psuxh tou party e?:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγνωστε φίλε,
    πρέπει να πέρασες πολύ καλά το Πάσχα σου. Αποφάσισα να σου γράψω διότι (κοίτα να δεις σύμπτωση) κ εγω πέρασα υπέροχα. Δεν θυμάμαι κ εγω πάρα πολλά. Αν δεν κάνω λάθος ήμουν με τον φίλο μου τον Λεμόνη, και παίζαμε χαρτιά στο Las Vegas (τρομερά κοκτέιλ έφτιαχναν οι πούστηδες). Θυμάμαι λίγα αλλά καλά. Σίγουρα πάντως δεν είχε αρκετές γυναίκες (??) και σίγουρα δεν έστρωσα το κρεβάτι απο το Ξενοδοχείο(γιατί να το στρώσω άλλωστε??). Συνεχιστε ετσι.Ειστε το δευτερο αγαπημενο μου blog.
    Χαιρετίσματα από Θεσσαλονίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Whatever happens in Arkadiou street, STAYS in Arkadiou street...

    OMERTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oti sumveni stin arkadiou street stays sigoura sthn arkadiou street..o faidwn mallon htan h fantastrofh tou party,dn borw n milisw allo g ta kkkteil tou epeidh sixainomai.. O kyrios Lemonis itan panw ap ola kyrios me K kefalaio k ta sentonia einai mia xara, ston klivano:) Oso gia ti 8esaloniki oti kai na pw ine ligo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοκτειλ ,μουσική,χαρτιά και πάλι κοκτειλ...
    Μα τι πολυτέλειες είναι αυτές?Εγώ στα νιάτα μου ξυπνούσα μια ωρα πριν την πέσω,μου έκαναν έξωση από το χαρτόκουτο που έμενα,έγλυφα παγωμένα χαλίκια από τη λίμνη και (αν ήμουν τυχερός) με έκοβε ο πατέρας μου με το μαχαίρι!Και τώρα ποτίζουμε ακόμα και τα χαλιά...

    ΥΓ: Μα τι γκίνια ήταν αυτή 4 μερες?Και δεν βγάλαμε και ούτε μια φωτογραφία την αιθέρια ύπαρξη με το κοκτειλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...