Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Σε μια κοινωνία όπως η σημερινή, πορτοκάλι και σφυρί. Αυτό. Δηλαδή και κάτι άλλο, να, εεε τι γίνεται; Καλά; Εγώ καλά! Ντρεπόμουνα μωρέ να σου μιλήσω αλλα, ντάαααξει να πούμε, δεν έγινε και τίποτα. Ούτως η άλλως, σε μια κοινωνία όπως η σημερινή.

Απεβίωσε ο Μπίν Λάντεν, τρομερό ρε παιδιά. Τον σκότωσαν λένε 5 "κομάντος" σαν αυτούς των ειδικών δυνάμεων δηλαδή, έχουμε και εμείς τέτοιους. Που; Στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν, εκει δηλαδή που πίστευαν οτι βρίσκεται. Σε μία έπαυλη! Καθόταν χαλαρός και έπινε τη φραπεδιά του δηλαδή και του ρθαν στο κεφάλι τα κομάντα! Για να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι πλέον αποδώθηκε δικαιοσύνη για τα θύματα των δίδυμων πύργων.

Θα σχολιάσουμε όμως αυτό και μόνο: Πώς γίνεται, ένας άνθρωπος ο οποίος ζούσε σε σπηλιές, να οργανώσει ένα τέτοιο τρομερό τρομοκρατικό χτύπημα, να ξεφεύγει για 10 χρόνια και ξαφνικά να την πατήσει. Ντααααξει να πούμε, απλά ο κυριούλης πέθανε, απο φυσικά αίτια, τον πήρανε, τον πυροβολήσαν στο κεφάλι ( μην νομίζετε ποτι δεν το κάνανε, θα βγάλω και φωτογραφίες σε λίγο αγαπητοί αναγνώστες) και χορεύουν τώρα.

Το καλό βέβαια της υπόθεσης είναι ένα: Κάποιοι στο Texas χάρηκαν!

Αυτά, καλημέρα!

2 σχόλια :

  1. Ορίστε! Τον ρίξανε στη θάλασσα! Γιατί ως γνωστόν οι μουσουλμάνοι όταν πεθαίνουν, τους ρίχνουν στην θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...