Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Mr Loba Loba!!!

Guča Festival!!!  49… και σήμερα!!!


13 σχόλια :

  1. Mathepeze θα σε πάρω να πάμε, αν μπορείς και φέτος άνετα... Mόνο να ακούσεις Boban Markovic εντός έδρας...και το ξανακάνω πάλι οδικώς. Τι είναι 1300 χιλιομετράκια ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα δεν βρωμάνε οι μασχάλες σου θα σε πάρουμε και σένα μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mathepeze οι επιλογές σου είναι καταπληκτικές.η μουσική δεν μου πολυάρεσε αλλά κολάει ωραία με τον Τσάπλιν που τον θεωρώ τον Νο 1 κινηματογραφάνθρωπο (τον λέω έτσι γιατί δεν βρήσκω άλλο τίτλο που να τον χωράει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MitsF, εγώ είμαι μέσα! Όσοι με ξέρουν καλύτερα ξέρουν πως δεν κάνω πλάκα και πως το γεγονός του ότι δεν γνωριζόμαστε κάνει αυτό το ταξίδι ακόμα καλύτερο για μένα. Αν παρατήσει κι ο mathepeze την ψυχαναλύτρια του και έρθει, ε τότε δεν μιλάμε για οδοιπορικό αλλά για έπος. Αυτός που δεν θα ερχόταν είναι ο Βadstuber που δυστυχώς ρε γαμώτο είναι κα ο καταλληλότερος για κάτι τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και κολατσίζω με την γιατρίνα μου… για λίγες μέρες θα με συγχωρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πες της να μας βγάλει μια ομαδική θεραπεία και φύγαμε... Επίσης θέλουμε α) Διαβατήρια, β) Πράσινη κάρτα αυτοκινήτου, γ) Διπλώματα για ξένη χώρα. Α θέλουμε και αυτοκίνητο. Ο mathepeze το πήρε στο χέρι, εγώ βάζω το Sei μου αλλά μπορεί να του αρέσει πολύ η διαδρομή και να μείνει στον δρόμο, αλλά δεν έχω πρόβλημα. Αυτό θα σημαίνει επικό ταξίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εγώ ένα smart έχω, πρέπει να πείσουμε τον Badstuber για να πάρει την κούρσα, αν και η κούρσα θέλει "τάισμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοβαρά μιλάω, για ψηθείτε να οργανωθούμε λιγάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι εγώ μιλάω σοβαρά ρε, αλλά νομίζω ότι μόνο οι δυο μας μιλάμε σοβαρά. Badstuber, mathepeze, xray, steve, dude, bob πάμε GUCA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ δεν θα μπορέσω σίγουρα παίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...