Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ο τελικός με μία άλλη ματιά

Μάντσεστερ – Μπάρτσα: Οι γυναίκες που "σκόραραν" στην καρδιά των άσων τους

Με αφορμή τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα, το cosmo.gr κάνει ένα μίνι αφιέρωμα στις γυναίκες που έριξαν τα… δίχτυα τους στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και τους έκαναν να… χάσουν τη μπάλα και να πουν αντίο στην εργένικη ζωή.

 
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Έλενα Στιλιάνοφ – Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ
Ο 30χρονος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντίμιταρ Μπεμπάτοφ, ήταν γνωστός για τις όμορφες παρουσίες στο πλευρό του. Από ότι φαίνεται όμως η Έλενα Στιλιάνοφ ήρθε για μείνει στη ζωή του αφού μαζί πριν δύο χρόνια απέκτησαν ένα πανέμορφο παιδάκι. Για τις αναλογίες της Έλενα μην μπείτε στον κόπο να αναρωτηθείτε... Ξέρει ο Ντίμιταρ να... σκοράρει!


Λίζα Ρούγκχεντ - Μάικλ Κάρικ
Από τον Ιούνιο του 2007 ο Μάικλ Κάρικ έχει παντρευτεί την αγαπημένη του Λίζα, εκπαιδεύτρια πιλάτες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα σχολικά χρόνια όπως φαίνεται κρατά μέχρι σήμερα ενώ έχουν αποκτήσει 2 παιδιά. Η Λίζα είναι ψηλή, ξανθιά, αδύνατη με ιδιαίτερη γοητεία.





Κόλιν Ρούνει- Γουέιν Ρούνεϊ.
Η σχέση τους τράβηξε τα φώτα των μέσων ενημέρωσης, με τους παπαράτσι να τους κυνηγούν σε κάθε τους βήμα. Η Κόλιν έχει αποκτήσει ένα γιο με το γνωστό ποδοσφαιριστή ενώ έχει και δική της εκπομπή στη βρετανική τηλεόραση. Ωστόσο, την οικογενειακή της γαλήνη τάραξαν συνεντεύξεις και δημοσιεύματα κολ γκερλ το οποίο υποστήριζε πως είχε σχέση με τον Γουέιν όταν η Κόλιν ήταν έγκυος. Γερή μαχαιριά...




Ράιαν Γκικς
Η περίπτωση του 38χρονου Ράιαν Γκικς η κατάσταση είναι δύσκολη. Ενώ ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά έκανε εξωσυζυγική σχέση με το μοντέλο Ίμογκεν Τόμας η οποία το 2003 είχε στεφθεί ως Μις Ουαλία. Το 2006 συμμετείχε στην έβδομη σεζόν του βρετανικού Big Brother. A,για να μην ξεχαστούμε η "νόμιμη" ονομάζεται Στέισι Κουκ με την οποία ο “ατακτούλης” Γκικς είχε μακροχρόνια σχέση.
Καλά ξεμπερδέματα Ράιαν...



Ρεμπέκα Έλισον - Ρίο Φέρντιναντ
Οι θαυμάστριες του Ριο έχασαν από νωρίς την ευκαιρία να τον ονειρευτούν ελεύθερο καθώς από το 2006 η σύζυγός του Ρεμπέκα Έλισον ήδη ξεκίνησε να κάνει απογόνους του ποδοσφαιριστή. Από ομορφιά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (αν σκεφτεί κανείς διάφορα άρθρα που της έχουν βάλει χαμηλή βαθμολογία) ενώ μέχρι στιγμής με τον Ριο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.


Μπαρτσελόνα
Αντονέλα Ροτσούκο – Λιονέλ Μέσι
Η αλήθεια είναι πως ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με τους έρωτές του καθώς τα τελευταία δύο χρόνια διατηρεί δεσμό με τη μελαχρινή συμπατριώτισσα του, Αντονέλα.
Η Αντονέλα κατάγεται από την Αργεντινή και είναι 23 ετών. Μάλιστα, έχει γεννηθεί στην περιοχή Rosario όπως και ο άσος της Μπαρτσελόνα ενώ πλέον ζει μαζί του στην Βαρκελώνη όπου σπουδάζει.
Πρόκειται για ένα ήσυχο ζευγάρι ενώ οι περισσότερες από κοινού φωτογραφίες του είναι από βόλτες σε παραλίες ή νυχτερινές εξόδους.
Φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει τις τελευταίες μέρες ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη διαβεβαίωση ή διάψευση.

Σακίρα – Ζεράρ Πικέ
"Σας παρουσιάζω τον ήλιο μου" έγραψε η Σακίρα στο Twitter μαζί με μια κοινή τους φωτογραφία επιβεβαιώνοντας με αυτά τα γλυκά λόγια τη σχέση της με τον παίκτη της Μπάρτσα, Ζεράρ Πικέ.
Μπορεί να έχουν 10 χρόνια διαφορά ηλικίας, αφού η τραγουδίστρια είναι 34 ετών και ο Πικέ 24, ωστόσο αρκετοί λένε πως πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό και ερωτευμένο ζευγάρι.
Η Κολομβιανή σταρ αποτελεί μια από τις πιο περιζήτητες γυναίκες της σόουμπιζ αφού το κορμί της αλλά και το λίκνισμα των γοφών της τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό.
Όλοι παρατηρούν πως η Σακίρα έχει ανανεωθεί πολύ από τη στιγμή που έκανε δεσμό με τον σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα... Τυχαίο; Δε νομίζω...

http://cosmo.gr/Celebrities/325494.html


3 σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...