Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Χωρίς τίτλο. Α! και αν κλικάρετε την φωτογραφία, μεγαλώνει επικίνδυνα

Κέρδισε στη μακροχρόνια δικαστική διαμάχη ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λοπεζ, Οτζάνι Νόα, γεγονός που πλέον τον καθιστά ελεύθερο στο να δημοσιεύσει ροζ βίντεο από προσωπικές τους στιγμές.
Ο γάμος της με τον Νόα κράτησε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο ωστόσο αυτός πρόλαβε να τραβήξει πιπεράτες  στιγμές μαζί της σε κάποιες όπου ηΛόπεζ είναι γυμνή!

Σύμφωνα με πληροφορίες στο βίντεο η νεαρή τότε Λόπεζ, εκθέτει μέρος των γεννητικών της οργάνων ενώ παράλληλα παίζει μαζί του. Μέχρι τώρα δεν έχει διευκρινιστεί εάν υπάρχει ερωτική σκηνή στο βίντεο.

Ο εκδικητικός αλλά και συνάμα φιλοχρήματος Νόα κατάφερε να βρει "παραθυράκι" στο νομικό σύστημα που τον εμπόδιζε τόσα χρόνια να το δημοσιεύσει.

Αυτός πριν λίγο καιρό πούλησε στην σημερινή του ερωμένη, τα δικαιώματα του βίντεο... και έτσι θα χαρούμε όλοι τη Λόπεζ όπως δεν την έχουμε δει πότε ξανά.

1 σχόλιο :

  1. Τόσες μέρες και ούτε ένα σχόλιο βρε παιδιά; Ούτε ένα σχολιάκι; Μείνατε άφωνοι; Εγώ κάνω ζουμ κάθε μέρα μήπως έχει πέσει κανένα σχόλιο πουθενά και δεν φαίνεται, αλλά τίποτα. Δεν είναι ωραίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...