Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

B-sides @ Six D.O.G.S. - Athens. Live Album presentation. Press Kit

Share


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
B-sides – Story without end
Debut album presentation live @ Six D.O.G.S.
Οι B-sides παρουσιάζουν live στην Αθήνα την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο “Story without end", στο Six D.O.G.S. το  Σάββατο 26 Ιουνίου. Το συγκρότημα από την Πάτρα μετά την κυκλοφορία δύο 7ιντσων singles, καταθέτει την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά η οποία κυκλοφορεί στις 17 Ιουνίου από τη B-otherside records με την υποστήριξη της Inner Ear Records και του Rock FM. Τη διανομή του album έχει αναλάβει η Klik Records.
To live ανοίγουν οι Noisily και ο Logout.
Από την τοπική εναλλακτική indie σκηνή, οι Κ. , Δ. , και Θ. έσμιξαν ώστε να δημιουργήσουν μια νέα συναρπαστική μπάντα, τους Noisily. Γρήγορα άρχισαν να δουλεύουν πάνω στις ιδέες που είχε ο καθένας μαζέψει με σκοπό τη δημιουργία του πρώτου τους EP, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2010. Οι Noisily μέσα από τη μουσική τους προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν το post punk αναμιγνύοντας ήχους και επιρροές από τα 80s, 90s και τα 00s, με σκοπό να παράγουν κάτι ενδιαφέρον και σύγχρονο, μια μίξη μελωδιών εσωστρέφειας και εξωστρεφών ρυθμών. Η μπάντα έχει βραβευτεί στους πιο φημισμένους εγχώριους διαγωνισμούς και τα τραγούδια τους περιέχονται σε αρκετές συλλογές, λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς. Χωρίς αμφιβολία είναι η μπάντα του μέλλοντος.
Τη βραδιά θα ανοίξει ο (Αλέξανδρος) LogOut, από το συγκρότημα "Τhe Place Within", επιχειρώντας να αποδώσει με μια κιθάρα, ένα loop station και διάφορα άλλα πεταλάκια, κάποια από τα αμέτρητα κομμάτια που έχει γράψει έως σήμερα.
Σάββατο  26  Ιουνίου 2010
Six D.O.G.S., Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα
Είσοδος: 5 €
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00.
Official Site: www.b-sides.gr
Myspace: http://www.myspace.com/bsidesband
Επικοινωνία: b-sides@b-sides.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...