Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ρε Μαντόνα δεν δίνεις και σε εμάς??


Share

Έναν ακόμα όροφο ετοιμάζεται να χτίσει στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, η βασίλισσα της pop Madonna, με σκοπό να φτιάξει ένα προσωπικό γυμναστήριο στο χώρο της, ενώ θα κάνει και κάποιες ακόμα αλλαγές στο σπίτι της. Όλες αυτές οι αλλαγές πρόκειται να της κοστίσουν μια μικρή περιουσία, αφού το ποσό αναμένεται να φτάσει στα 1,7 εκατομμύρια δολλάρια.



Η Madonna διαμένει στον αριθμό 81 της East Street, σε ένα κτίριο βρετανικού στυλ, αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων. Το σπίτι έχει περισσότερα από 30 δωμάτια, εκ των οποίων 13 κρεβατοκάμαρες, 14 μπάνια, ασανσέρ, κάβα κρασιών και 9 τζάκια, ενώ διαθέτει κήπο 3.000 τετραγωνικών. Αυτό που δεν διαθέτει, είναι ένα γυμναστήριο, για να 'χτίζει' το κορμί της.

Ακόμη, η Madonna θα κάνει και άλλες αλλαγές στο σπίτι της. Σκοπός της είναι να το μεγαλώσει και να προσθέσει ένα δωμάτιο που θα χρησιμεύει ως ντουλάπα, ένα χώρο για τις αποσκευές της, ένα δωμάτιο που θα χρησιμοποιεί ως κομμωτήριο και ένα playroom. Η βασίλισσα της pop δεν θα χρειάζεται να βγαίνει καν από το σπίτι για την προσωπική της περιποίηση...

www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...