Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Mπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!

5 σχόλια :

  1. Spontaneous confusing of directions, κατά δήλωση του ίδιου, λίγο πριν το τέλος.
    Karl, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το πνεύμα σου. Τι συμβαίνει μ' αυτό τον τύπο; Μου φαίνεται λίγο όπως εκείνες οι φωτογραφίες της γης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή πώς σου φαίνεται, γιατί εγώ χρειάζομαι ναρκωτικά για να ακολουθήσω την ανάλυση στο video για το πραγματικό, το φανταστικό και το υπερβατικό χάπι. Eξ΄ου και ο τίτλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι και να πάρεις δεν φτάνει….
    Μάλλον ο xray δεν πρόσεξε τον τίτλο.
    Που θα πάει …θα συνεννοηθείτε.
    Υπάρχει και μια διαφοραααααά ηλικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1ον: O xray δεν έχει ηλικία.
    2ον: Αυτά τα μπλε, είναι αυτά τα Mitsubishi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν, τώρα που το ξαναείδα (επειδή επιμένεις Karl), σιγουρεύτηκα ότι ο τύπος λέει απλώς ασυναρτησίες. Η ανάλυση στις ταινίες που κάνει, είναι ότι πιο άστοχο έχω ακούσει στη μικρή ζωή μου. Είδα και άλλα βίντεο και το μόνο που έχω να πω είναι το εξής: Η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση κάποιου που αμολάει κοτσάνες, δεν θα πρέπει ποτέ να είναι το κριτήριό μας για την αποδοχή του.
    Προσωπικά έχω ένα άλλο κριτήριο που θα το μοιραστώ μαζί σας ευθύς αμέσως:
    Η σοβαρότητα των απόψεων κάποιου, είναι ευθέως ανάλογη με το ποσοστό των (πρωτογενών καλύτερα)στοιχείων, ή άλλων τεκμηρίων που παραθέτει, καθώς και με την αντικειμενική τεκμηρίωση αυτών των στοιχείων.
    Ο δικός σου έχει πάθει μια ακατάσχετη λογοδιάρροια που μασκαρεύει ως φιλοσοφικές απόψεις και που σερβίρει με ομπρελίτσες και πολύχρωμα καλαμάκια.
    Τέλος, η ανάλυση που αναφέρεις, δεν είναι ανάλυση, αλλά απλώς διατύπωση με διάφορους τρόπους μιας θολούρας που δεν πατάει πουθενά και που θέλει να παραστήσει την ανάλυση.
    Υπάρχει κάπου ένα πρόγραμμα που μιμείται τέτοιες βρύγδουπες ανοησίες, όπως και το ύφος συγκεκριμένων φιλοσόφων (είχα διαβάσει κάτι που υποτίθεται ότι ανήκε στον Βιτγκενστάιν - ξεκαρδιστικό), το οποίο δίνει απείρως πιο ενδιαφέροντα αποτελέσματα από την τρικυμία στο κρανίο του φτωχού αυτού ανόητου.
    ΘΑ πρότεινα να τον βάζεις στην κατηγορία Fail...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...