Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ξυλοδαρμός μάνας και παιδιού στην Κυψέλη

Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Κυψέλη αλλοδαπός ξυλοκόπησε γυναίκα που κρατούσε το παιδί της στην αγκαλιά της ενώ το συμβάν καταγράφτηκε από κάμερα.

Ο θύτης πλησιάζει το θύμα και αφού το παρενοχλήσει αρχίζει να τη χτυπά με μανία. Οι φωνές της γυναίκας είναι πολύ δυνατές καθώς καλεί σε βοήθεια αφού έχει μαζί το ανήλικο παιδί της.

Το περιστατικό καταγράφει με την κάμερά του ένοικος από πολυκατοικία.

Όλοι οι περίοικοι έχουν βγει στα μπαλκόνια ωστόσο κανένας δεν παρεμβαίνει με τη γυναίκα να κλαίει και να προσπαθεί να σώσει το παιδί της...


Ksilodarmos Kipseli by funked00

http://cosmo.gr/News/Hellas/327140.html

5 σχόλια :

  1. Δύο λεπτομέρειες που παρατήρησα στο βίντεο: Στην αρχή δεν φαίνεται αν ο άγνωστος επιτίθεται στην άγνωστη από το πουθενά, ή αν ήταν μαζί στην αρχή. Στο τέλος, ο άγνωστος φεύγει, αλλά η γυναίκα με το παιδί, κινείται προς το μέρος που έφυγε εκείνος και όχι προς την αντίθετη κατεύθυνση όπως θα περίμενε κανένας.
    Μήπως είναι οικογένεια σε κακή στιγμή; Φυσικά δεν δικαιολογώ καμιά πράξη βίας ή άλλης βλακείας σε καμιά περίπτωση, αλλά νομίζω ότι αν είναι έτσι, έχει διαφορετικό ειδικό βάρος από ότι φαίνεται με την πρώτη ματιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xray den exeis ka8olou adiko twra pou to proseksa kalutera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, επίσης, ο διαπληκτισμός θα πρέπει να είχε αρχίσει από νωρίτερα και ίσως ηπιότερα, αλλιώς γιατί να τραβήξει το βίντεο ο μπαλκονάνθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λογικά κάποια σχέση είχαν μεταξύ τους, δεν νομίζω να πέρασε από μπροστά του και να άρχισε στα καλά του καθουμένου τα μπουνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι φαίνεται. Τι θα μπορούσε όμως να έχει διαμειφθεί μεταξύ τους προηγουμένως; Ας κάνει καμιά κοπέλα την προσπάθεια να μας δώσει μια εκδοχή. (Για να μη μας λένε προκατειλημμένους κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...