Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Τελικοί Α1: Πράξη 3

Share

Επική ανατροπή και 2-1 για τον Παναθηναϊκό


 Τι να πρωτοπεί κανείς γι'αυτό το ματς? Ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων.
Με καρδιά πρωταθλητή…  Ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε τα εις βάρος  του δεδομένα, όπως είχαν διαμορφωθεί  μέχρι το 27’ όταν και ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 60-46 (!) και τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 79-70 και να κάνει  το 2-1 στη σειρά των τελικών. Πλέον οι «πράσινοι» πήραν το πρώτο ματς μπολ στη σειρά των τελικών ενόψει της τέταρτης αναμέτρησης, το βράδυ της Κυριακής στο Φάληρο.
Ας πάρουμε ομώς τα πράγματα από την αρχή..ένας αφηνιασμένος Ντρου Nίκολας έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι και σκόραρε από παντού,αποτέλεσμα της τρομακτικής αυτής ευστοχίας ηταν το 19-9 στο 7'. Ο Ολυμπιακός ανέβασε την άμυνά του κι έγινε περισσότερο επιθετικός ενώ η είσοδος του Γιάννη Μπουρούση αποδείχθηκε καταλυτική. Με εκπληκτική ευστοχία στα τρίποντα ο Ολυμπιακός πέρασε 26-36 στο 25’30’’ κι έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με 43-38 έχοντας 10/15 τρίποντα και…. 11 ριμπάουντ παραπάνω από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα είχε 10 επιθετικά ριμπάουντ με τον Παναθηναικό να έχει μόλις 6 αμυντικά.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να παίζει πάρα πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση με αποτέλεσμα να εκτοξεύσει την διαφορά στο +14 με ένα  "τρελό" τρίποντο του Μπουρούση στο 27'.
Κάπου εκεί όμως ξεκίνησε η πράσινη αντεπίθεση.Με πολύ ενέργεια στην άμυνα και έναν Σπανούλη που έπαιξε με καρδιά παρά τον τραυματισμό του οι "πράσινοι" κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ με 63-61 στο 35'.Οι παίχτες του Γιαννάκη αποπροσανατολίστηκαν για να φτάσουμε στο τελικό 79-70 εν μέσω αποθέωσης από τους πράσινους φιλάθλους.
Έπόμενο ραντεβού για τις 2 ομάδες την Κυριακή ίσως στο πιο ιδιαίτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών



4 σχόλια :

  1. http://www.youtube.com/watch?v=Rum_YfeuGc4&feature=player_embedded

    apla eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DREW DREW DREW DREW!!Megalos paikths paides,kai o VSpan megalh psyxh!!! Re file, anwnyme poso tragikos kai grafikos eisai me to sygekrimeno videaki!! Asxolisou me kati allo giati apo basket, oti ksereis apo to youtube!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...