Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Man of sorrow

Share

Το Xrisa-fi καταπιάνεται με ένα μείζων ζήτημα όπως αυτό του David Beckham.Σε λίγο θα γράψει και για τα στριπτιζάδικα..Αντε να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση...





" Man of sorrow"
Ήταν  το βράδυ της 14ης Μαρτίου όταν το πρόσφατα "χτυπημένο" tattoo  του David Beckham επιβεβαιώθηκε με το χειρότερο τρόπο! Στο Σαν Σίρο ο David Beckham  ρίχνει τίτλους τέλους σε μια καριέρα που σχολιάστηκε και αμφισβητήθηκε όσο λίγες! Ο άνθρωπος που κατάφερε να είναι ταυτόχρονα sex symbol,gay icon,tattoo freak και ένας απ τους μεγαλύτερους πασαδόρους, ξεσπά σε λυγμούς πάνω στο φορείο.
Ανοίγοντας την τηλεόραση ή κάποιο περιοδικό θα διαπιστώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές παγκοσμίου φήμης αντικαθιστούν επάξια τα μοντέλα, με διαφημίσεις πανάκριβων ρούχων και εσωρούχων! Η αλήθεια όμως είναι ότι κανένας απ όλους αυτούς δε θα είχε θέση πέρα απ τα γήπεδα αν δεν υπήρχε ο Beckham.
Στήνοντας  μόνος του το μύθο του ο Beckham γνωρίζει καλά από μάρκετινγκ! Καταφέρνει να ξεπουλάει εκατομμύρια αντίτυπα μαζί με τη ζωή του. Η εκκεντρική ξινή αλλά ομολογουμένος fashion icon γυναίκα του συνδυάστηκε μοναδικά με την εξίσου εκκεντρική προσωπικότητα του. Ένα σώμα ζωγραφισμένο απ’άκρη σ’άκρη, φωτογραφίες άκρως ερωτικές με τη γυναίκα του, φήμες για φετιχισμό με γυναικεία εσώρουχα και ομοφυλοφιλικές τάσεις ,μαλλιά κατάξανθα ή ανύπαρκτα άλλες φορές δε φαίνεται να φαντάζουν αρκετά για την αποδυνάμωση υστερίας στο πρόσωπο του!
Οι εκατομμύρια fan του David Beckham ανά τον κόσμο μπορούν και του συγχωρούν τα πάντα γιατί ποτέ δε φάνταζε αδύναμος μπροστά τους! Ακόμα και σε εκείνο το ιστορικό ματς Αγγλίας - Αργεντινής, με κλοτσιά εκτός φάσης στον Ντιέγκο Σιμεόνε που του δείξε το δρόμο προς τα αποδυτήρια και σηματοδότησε τον αποκλεισμό της χώρας του απ το Μουντιάλ ο Beckham κλείνει τα αυτιά του στην κατακραυγή και καταφέρνει το 2000 να ανακηρυχθεί αρχηγός της εθνικής του, αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει!
Δύο περίπου μήνες πρίν ο Βeckham επιστρέφει στο Ολντ Τράφορντ και οι φίλαθλοι τον υποδέχονται σαν ήρωα αγνοώντας φυσικά το "τέλος" που ήταν κοντά! Λίγες μέρες αργότερα τραυματίζεται στον αχίλλειο τένοντα και κάπου εκεί τελειώνουν όλα σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Οι ποδοσφαιρικοί  fan  δε θα θορυβηθούν ιδιαίτερα με την απώλεια του, όχι όμως το ίδιο και η κοινή γνώμη!
Ο David Beckham εξακολουθεί να είναι ο πλουσιότερος στο είδος του..Το μόνο δύσκολο είναι να προσδιορίσεις ποιό είναι αυτό. Ο άνθρωπος που έχει στη ζωή του  ό,τι μπορεί να ονειρεύεται  ο καθένας από μας σε πενταπλάσιο βαθμό, αποφασίζει να γράψει στο κορμί του ότι είναι ο άνθρωπος της θλίψης και ίσως να δείξει τελικά ότι όλα στη ζωή ...έχουν το τίμημα τους..
Με αγάπη Xrisa-fi

1 σχόλιο :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...