Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

MUNDIAL..αυτός ο παρεξηγημένος θεσμός ..!!!

Share

 Το πρώτο άρθρο-παρέμβαση απο το Xrisa-fi είναι γεγονός..Κορίτσια σκιιιιιιιίστεεεεε...


















MUNDIAL..αυτός ο παρεξηγημένος θεσμός ..!!!

Το καλοκαίρι του 2010 είναι εδώ για να ενώσει για ακόμα μια φορά τους απανταχού άντρες αυτού του πλανήτη!!
Άντρες που θα προτιμούσαν να ζήσουν ένα μήνα στη Νότιο Αφρική παρά σε κάποιο καλοκαιρινό θέρετρο,που θα προτιμούσαν να κοιμούνται αγκαλιά με τον κολλητό τους εξαντλημένοι απ τις φωνές και τις μπύρες παρά με μια δίμετρη ξανθιά με τέλειο μπούστο!!
Το καλοκαίρι του 2010 είναι εδώ για να ενώσει τις απανταχού γυναίκες αυτού του πλανήντη!!
Τέλος η κλάψα η γρίνια και τα νεύρα!!!Το mundial είναι το καλοκαιρινό μας δώρο!!!Ένας ολόκληρος μήνας όλος δικός μας για ατελείωτες ώρες κουτσομπολιού και προσωπικής περιποίησης..Διαβάζοντας όλες αυτές τις μέρες σε διάφορα sites τι δεν πρέπει να κάνουν οι γυναίκες αυτόν τον ένα  μήνα που οι άντρες περιμένουν τέσσερα  χρόνια και ποιούς κανόνες πρέπει να ακολουθούμε για να μη βρεθούμε έξω απ το σπίτι απόρησα και σκέφτηκα ότι τα πράγματα δεν είναι σίγουρα όσο τραγικά δείχνουν...
Η απάντηση μας σε όλα όσα μας υπαγορεύεται είναι ΟΧΙ...
Δεν έχουμε καμία μα καμία διάθεση να παρακολουθούμε τους αγώνες για να μπορούμε να παρακολουθούμε κ τι λέτε μετά..Δόξα το Θεό υπάρχει το τηλέφωνο και οι φίλες μας..
Δε μας ενδιαφέρει αν η τηλεόραση σας ανήκει γιατί πολύ απλά δε θα είμαστε σπίτι..Το πιο πιθανό είναι να βρισκόμαστε σε κάποια παραλία φτάνοντας στο τέλειο μαύρισμα που εσείς πρέπει να ξεχάσετε αυτό το καλοκαίρι..
Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να σταθούμε γυμνές μπροστά σας ζητιανεύοντας ένα ανήθικο βλέμμα σας απ'τη στιγμή που ανήθικα θα ψωνίζουμε ρούχα και παπούτσια με πιστωτική δική σας ή του μπαμπά μας που θα βρίσκεται στην ίδια κατάσταση..
Αν κατά τη διάρκεια των αγώνων είσαι κουφός , τυφλός και ανήμπορος να σηκωθείς να πάρεις μπύρες για σένα και τους φίλους σου τότε.. sorry αλλά η ίδια αρρώστια χτύπησε και μένα..
Αδιαφορούμε παντελώς αν έχασε η ομάδα σας και το δελτίο σας....έχετε τον Τάκη τον Σάκη και τον Μάκη για παρηγοριά αφού εμείς είμαστε για ένα μήνα οι γλάστρες του σπιτιού..
Το να μας απειλήτε για μηνιαία αποχή απ το sex είναι κάτι που θα βρείτε σίγουρα μπροστά σας..
Εάν το σαλόνι σας ανήκει τότε εμάς μας ανήκει το μπαλκόνι και εκεί μπορούμε να φουσκώσουμε και πισίνα αν μας κάνει κέφι..
Τέλος μπορύμε να χειροκροτάμε όποιον παίχτη μας γυαλίσει χωρίς να μας νοιάζει αν είναι στην ομάδα προτίμησης σας..
Κορίτσια το θέμα είναι ένα!!!!!Ένας μήνας είναι και θα περάσει!!!!Ψωνίστε μαυρίστε ξενυχτίστε ...Μπορεί οι ελεύθερες να μην βρείτε τον καλοκαιρινό σας έρωτα αυτό το μήνα μιας και τα αρσενικά της πόλης θα έχουν αλλού το νού τους, όμως έχετε έναν ολόκληρο μήνα να προετοιμαστείτε καλύτερα γι αυτόν!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!
Με αγάπη Xrisa-fi



10 σχόλια :

  1. badstuber terma h logokrisia!!!!twra eimai edw k aloimono sas!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xrisa-fi koritsi mou ta sygxarhthria mou!! h mhpws 8a eprepe na se apokalesw carrie..!! xereis esyyyyyy!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ma dn exw ennow mono to profanes sex & the city!! ameeeeesws na peite th blakeia sas! btw lyste mou thn aporia, poios einai o steve? poios einai o badstuber k poios o karl?? duskoleuomai ligaki!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den ginetai na s poume,,to blog gi auto ftiaxnetai gia na kratas mia anwnumia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nai kala....o steve einai o gnwstos asteios tupos me ta perierga mallia!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o steve einai o psilos, leptos kai omorfos !! ma kala den diabasate to interview ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mpoumpoukakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teleio..................den exw logia ........perimenoume kai ta upoloipa.....oi anagnwstes sou......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...