Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

10 πράγματα που δεν πρέπει να της πεις για την πρώην σου

Share

“Ήταν αχαλίνωτη και τρελή… καταλαβαίνεις τι εννοώ!”

Φυσικά και καταλαβαίνει αλλά δεν την νοιάζει καθόλου. Πιθανότατα θα σκεφτεί ότι παίζεις ένα ωραίο παιχνιδάκι για να προβάλεις τον εαυτό σου και τα σεξουαλικά σου κατορθώματα. Και φυσικά θα ξενερώσει. Θα σκεφτεί άπλα ότι ανήκεις στην κατηγορία αντρών που κάνουν ότι κάνουν και το διατυμπανίζουν για τα εύσημα. Το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να σε φανταστεί γυμνό σε ξέφρενα παιχνίδια.

“Η πρώην μου ήταν μοντέλο”

Λάθος, μέγα λάθος. Η γυναίκες έχουν την τάση να μειώνουν τον εαυτό τους. Άρα σίγουρα θα σκεφτεί δύο πράγματα: αρχικά για δεν κατάφερες να βρεις κάτι αντάξιο της πρώην(που σημαίνει ότι κάτι πάει στραβά) και δεύτερον πως θα καταφέρει να σε κρατήσει δίπλα της αφού αυτή δεν είναι και κάνα μοντέλο. Η ανασφάλεια σε όλο της το μεγαλείο. Οπότε αν έρθει η κουβέντα στην εμφάνιση της πρώην απλά ανασηκώνεις τους ώμους σου και λες “εντάξει, νορμάλ ήταν”.

“Όλοι έλεγαν ότι ήμασταν πολύ ωραίο ζευγάρι”

Η ανασφάλεια της πλέον έχει βαρέσει κόκκινο. Αν όλα ήταν τέλεια και ήσασταν το πιο χαριτωμένο ζευγάρι του πλανήτη, τότε τι στο καλό κάνει μαζί μου; Αυτό ακριβώς θα σκεφτεί. Και συνέχεια θ’ ανησυχεί μήπως αναπολείς αυτό το τέλειο ζευγάρι και γυρίσεις πίσω. Όποτε ξανασκέψου το πριν σαμποτάρεις μόνος σου μια νέα σχέση.

“Δούλευε σε κατάστημα με εσώρουχα”

Μάλλον δεν έχεις σκεφτεί ακόμα γιατί δεν πρέπει να το πεις. Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι περιποιημένες και μέσα στο σπίτι ή στο κρεβάτι(τουλάχιστον τον πρώτο καιρό). Άρα αμέσως θα σκεφτεί την ατέλειωτη συλλογή με σέξι εσώρουχα της πρώην και πως εκείνη θα την ανταγωνιστεί. Γιατί μην ξεχνάς, όλα για τις γυναίκες είναι ανταγωνισμός. Αρά οτιδήποτε θα την κάνει να φαντάζετε την πρώην σέξι είναι απαγορευτικό.

“Μιλάει άπταιστα τέσσερις γλώσσες”

Η νυν θέλει να πιστεύει ότι επειδή έχει κάρτα για τη δημόσια βιβλιοθήκη είναι κουλτουριάρα. Μην της το χαλάς. Όποτε ακούει για μια άλλη γυναίκα που τα καταφέρνει όλα αμέσως αναρωτιέται για την δική της επιτυχία. Άρα αν μετά από 2-3 μήνες παρακαλάς για μια σφήνα στο πρόγραμμά της, ξέρεις πολύ καλά ποιος φταίει.

“Οι γονείς μου την λάτρευαν”

Τ’ αποτελέσματα αυτής της φράσης θα φανούν στο μέλλον. Και μάλιστα ακριβώς την στιγμή που θα της λες ότι θες να την γνωρίσεις στους γονείς σου. Τότε θα χτυπήσει καμπανάκι. Θα αρνηθεί γιατί πολύ απλά θα σκέφτεται όλες τις συγκρίσεις που μπορεί να κάνουν οι γονείς σου στο μυαλό τους. Οπότε άσε τα οικογενειακά στην άκρη για την ώρα.

“Μου ράγισε την καρδιά…”

Όποιος έβγαλε τον μύθο ότι οι γυναίκες λατρεύουν τους πονεμένους άντρες πρέπει να το ξανασκεφτεί. Κι εσύ μαζί του πριν ξεστομίσεις κάτι τέτοιο. Αν όντως η πρώην σου σ’ έκανε κομμάτια δεν χρειάζεται να το ξέρει η νυν. Θα σκεφτεί απλά ότι δεν είσαι καλά ψυχολογικά τώρα, ότι ακόμα σκέφτεσαι την πρώην, ότι την θες μόνο για την ξεπεράσεις κτλ. Όλοι έχουν πληγωθεί από περασμένες σχέσεις, άλλα αφού αυτή δεν το αναφέρει, γιατί να το κάνεις εσύ;

“Ήταν στριπτιτζού”

Θα φύγει τρέχοντας. Ποιος (νορμάλ)είχε σχέση με στρίπερ και είναι τόσο περήφανος για να το λέει δεξιά κι αριστερά;

“Πήγαμε στη Μήλο πέρσι. Περνούσαμε απίστευτα στις διακοπές”

Ακόμα και η καλύτερη κοπέλα του κόσμου θα ζήλευε αν άκουγε πόσο όμορφα περνούσες στις διακοπές σου με την πρώην και τι ωραία πράγματα που κάνατε μαζί. Θέλει να πιστεύει ότι οι εμπειρίες που θα ζήσετε μαζί είναι
μοναδικές, οπότε μην της κόβεις τα φτερά για όνειρα.

“Η πρώην μου το έκανε έτσι”

Σε κάλεσε σπίτι της για φαγητό, σου μαγειρεύει το αγαπημένο σου, είναι με το μαχαίρι στο χέρι, κι εσύ της κάνεις υποδείξεις πως να μαγειρεύει και πως έκοβε το κρεμμυδάκι η πρώην; Το βλέπω το κουζινομάχαιρο να έρχεται καταπάνω σου.

Πηγή:www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...